Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
hahahahahha a jako přibíráš i když žereš?????já žrát celý den tak už mám nahoře 20kgmám problém s tím wc - jako už nevím co - ted jsem namočila i ty švestky?????
já se nevážim, ale určitě jsem přibrala…ono když jsem byla 15 hodin na nohou a lítala jsem a najednou ležim, tak je jasný že přiberu, ale až budu mít po tom třetím měsící tak si udělám delší vycházky a bude to v pohodě ![]()
o tom záchodě mi ani nemluv, jsem si dnes koupila sušenou syrovátku, ta by taky mohla pomoc, jsem nafouklá a berou mě křeče ![]()
no mě právě taky je to už dost nepříjemný jediný co mi zabere jsou ty čípky jinak nic, fakt to je hnus už
sedmikrassa píše:
no mě právě taky je to už dost nepříjemný jediný co mi zabere jsou ty čípky jinak nic, fakt to je hnus už
Tak ty já jsem ještě nezkoušela, ale až zítra pujdu k dr. tak se ho zeptám, jestli mi něco nedá, protože já jsem fakt snad celej svuj život chodila dvakrát denně pravidelně a z tohohle jsem zoufalá, nafouklá, v noci mě budí křeče…včera jsem snědla celou lahev těch švestek a nic, no zkusim to ráno a aj tu vodu vlažnu s citronem a když tohle nepomuže tak si řeknu o čípky…šmajrá už aby bylo zítra pul jedenáctý a já viděla, že prcek roste, jsem zas nervní ![]()
no ty čípky koupíš normálka v lékárně.....nevím zda Ti nedá třeba něco lepšího doktorka co zabere, zítra mi řekneš
no já mám ten angel sounds na poslouchání miminka - je to dost uklidnující pocit…ale ty jsi na začátku to je slyšet myslím až od 15tt ![]()
sedmikrassa píše:
no ty čípky koupíš normálka v lékárně.....nevím zda Ti nedá třeba něco lepšího doktorka co zabere, zítra mi řeknešno já mám ten angel sounds na poslouchání miminka - je to dost uklidnující pocit…ale ty jsi na začátku to je slyšet myslím až od 15tt
kohože to máááš???
to jsem nikdy neslyšela ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady jsem Ti to našla ojeté jinak to stojí víc…je to na poslech mimi doma je to opravdu super
sedmikrassa píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…tady jsem Ti to našla ojeté jinak to stojí víc…je to na poslech mimi doma je to opravdu super
tak to je prostě božííííí
ale objednám až po screeningu ![]()
to jooooo stejně máš čas srdíčko není dříve slyšet ale řeknu Ti je to zážitek…
sedmikrassa píše:
to jooooo stejně máš čas srdíčko není dříve slyšet ale řeknu Ti je to zážitek…
to si myslim…a co si myslíš o monitoru dechu, budeš pořizovat?
no prý ho snad půjčují v porodnici jsem slyšela za poplatek co myslíš ty?????
sedmikrassa píše:
no prý ho snad půjčují v porodnici jsem slyšela za poplatek co myslíš ty?????
fáákt pujčujou?to ani nevim…no kámoška řikala, že bez něj ani náhodou měla ho při prvnim mimču, ale řikala mi že třeba nemá cenu kupovat použitej, že to prý hodně hlásí…já tam jednou u ni byla, čudily jsme na balkoně a najednou to začalo strašně řvát, nevim už ted co to bylo, ale teda vystrašilo mě to hrozně, i když to nebylo moje mimčo, tak ti nevim ![]()
aha tak myslíš je lepší koupit nové??????? než ojeté nebo z porodnice? ono asi se vyplatí do tohodle investovat že?
sedmikrassa píše:
aha tak myslíš je lepší koupit nové??????? než ojeté nebo z porodnice? ono asi se vyplatí do tohodle investovat že?
já nevim, ještě se ji zeptám jaký má názor na to pujčení z nemocnice…jinak já nevim, jestli si to pořídim, dřív takového nic nebylo a taky to maminky přežily ![]()
to jo ale oni pry mimi zapomínají dýchat a kolikrát jim to zachrání život......nebo na to půjčení se zkusit optat stejně to používáš jen chvilku a ty jdeš zítra k doktorce jo?