Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sedmikrassa píše:
hahahahahh no já nejsem žádná huběňoura už tak to by jsi měla co dělat aby jsi měsežrala, a ještě když přiberu tak to bude mazec, už mám těch 8kg a tak nevím kolik ještě přibudu?????
no před těhu bych asi dělat měla co, protože já jídlo jedla jen z nutnosti, že se to musí, až se uvidime vysvětlim, jestli si na to vzpomenem, ale ted bych neměla problém
ale coo, tak to potom shodíme noo, se nebudu vzrušovat pár kilama,no nee?Když má prdolka hlad a chut, tak se nedá nic dělat
A já ještě do nedávna kouřila a chut i občas přijde, tak to místo cigára zajim ![]()
sasi - a ty jsi přestala kouřit? To musí být taky odříkání.....já teda nekouřila, jen někdy v baru…občasně
a kdy teda myslíš, že sem pojedeš?
sedmikrassa píše:
sasi - a ty jsi přestala kouřit? To musí být taky odříkání.....já teda nekouřila, jen někdy v baru…občasněa kdy teda myslíš, že sem pojedeš?
hulila jsem 20-30 denně..no prbní dny jsem to stáhla na pět cigár, hruza děs, pak jsem jela do té nemocnice, to jsem si asi ještě dvě zapálila a pak mi bylo zle a to se nedalo…ted mam občas hrzný chutě, ale chci to zvládnout, aniž bych si zapálila…nevim jak to bude vypadat, až budu někde sedět, asi bude chut obrovská, ale já ji překonám…no přemýšlím, že bych jela zítra odpolko ![]()
sasi jen že budu v práci, a to tak asi do 17h sakra tento týden je na h.....takhle dýl už nemůžeš?
sedmikrassa píše:
sasi jen že budu v práci, a to tak asi do 17h sakra tento týden je na h.....takhle dýl už nemůžeš?
mužu, mě je čas tak nějak jedno ![]()
ok tak to promysli a napíšeme si zítra dopolko co a jak, kolem 11h pojedu už pryč, tak abych věděla co a jak......nevím zda pojede i M.??
sedmikrassa píše:
ok tak to promysli a napíšeme si zítra dopolko co a jak, kolem 11h pojedu už pryč, tak abych věděla co a jak......nevím zda pojede i M.??
jasně dopolko se domluvíme..já nevim, do kolika má vychajdy
ale to ona tu určitě dopolko bude, tak uvidime ![]()
Jdu se pokusit usnout, snad aspon pár hodin budu chrnět…dobrou noc a hezké sny ![]()
i Tobě - promin řešila jsem obchody hahahahahha. Zítra si písneme
PetiteFillette píše:
Já jsem vzhůru od 7:14
já dneska od 7h to je děsný když člověk nemůže spát coooooo, a to jsem šla spát před půlnocí ![]()
Sasanka30 píše:sedmikrassa píše:já vím, že ne, proto jsem tam dala i toho tlemícího smajla
sasi já to tak nemyslela, ale spíš tak, že všechno přijde…když ted vše zvládneš…já už jsem byla na dně několikrát, nebo spíš už pod a vždy jsem se vyhrabala zas napovrch…někdy to neni vubec jednoduchý, ale i když je člověk uplně v pr…i, tak musí zkusit myslet aspon trochu pozitivně a ono to hrozně pomáhá a vše jde líp..takže tahle situace je sice smutná, pro někoho nezvladatelná, ale na druhou stranu, mít miminko je strašnej dar a já se na něj moc těším a proto budu v pohodě a optimistická, aby se mu u mě v bříšku líbilo a nemělo chut odcházet, jako cca před týdnem
![]()
![]()
![]()
Sasanko, tohle je teda krasny, je videt, ze jsi silna
Mimco je ted na prvnim miste a to ostatni nejak dopadne
Preji pevne nervy! ![]()
Ahooj holky, muzu se k vam taky pridat???,
![]()
Bydlim v Chrudimi (sasanko, taky Na Větrníku
a nikoho tady neznam
, ale rada poznam
uz treba jen proto, abych mela s kym kocarkovat
![]()
Jinak jsem od zacatku na neschopence a uz mi je to hodne dlouhy...... ![]()
sedmikrassa píše:PetiteFillette píše:já dneska od 7h to je děsný když člověk nemůže spát coooooo, a to jsem šla spát před půlnocí
Já jsem vzhůru od 7:14
To já bych docela spala (spát nemůžu v noci, ale nad ránem jsem mrtvá), ale malá měla jinej názor ![]()