Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hm tak koukám, že to máme všichni stejně!!!! A co až tady mimísci budou to teprve asi bude STRACH co???
Reinka píše:
Holky, k tomu strachu… přítel mi říká, že do dvou let, abysme měli dalšího prcka a já když si představím, jak jsem celý tohle těhu trnula a pořád ještě toho broučka nemám u sebe , tak je to fakt na palici a představa, že to ještě někdy zažiju je šílená, ale chci hodně dětí, tak to budu muset zvládnout![]()
chceš hodně dětí??
![]()
sedmikrassa píše:
hm tak koukám, že to máme všichni stejně!!!! A co až tady mimísci budou to teprve asi bude STRACH co???
no pak už se strachu nezbavíš nikdy ![]()
Sasanka - jojo, u nás je to sranda
Já bych chtěla 5dětí, přítel jedno (já jsem jedináček, on je z 5 dětí
) Takže zatím jsme na kompromisu 3dětí a uvidíme… ![]()
Reinka píše:
Sasanka - jojo, u nás je to srandaJá bych chtěla 5dětí, přítel jedno (já jsem jedináček, on je z 5 dětí
![]()
) Takže zatím jsme na kompromisu 3dětí a uvidíme…
to by mě asi trefilo
![]()
hahhhahahahaah tak to mě teda taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sasanka jak to vystihla ![]()
Holky, v tomhle ja jsem celkem pohodarka. Nemuzu rict, ze se nebojim, to je blbost, jasny ze se bojim, ale vsechno se snazim brat tak jak to je, pac vim, ze to stejne nezmenim, takze proc se stresovat… Stejne to tomu prckovi akorat vic ublizuje.
Strie zatim zadne, tuk tuk (alespon o nich nevim
) a to jsem se bala, pac jsem byla hubenour s propadlym lavorem, tak kdyz pupek vyskocil, tak jsem si rikala, ze je to jisty, ale zatim dobry a to ani moc nemazu, jsem lenoch
Ono to stejne zalezi na tom, v jakem stavu ta kuze asi je, pac nekomu se proste neudelaji a nekomu, kdo peclive maze od zacatku bricho popraska a nic se s tim nenadela ![]()
sedmikrassa píše:
hahhhahahahaah tak to mě teda taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sasanka jak to vystihla
No dovedeš si to vubec představit?To i kdybych měl chlapa a hodně peněz, tak to nedám, by mě odvezli do Bohnic
![]()
LLLL píše:
Holky, v tomhle ja jsem celkem pohodarka. Nemuzu rict, ze se nebojim, to je blbost, jasny ze se bojim, ale vsechno se snazim brat tak jak to je, pac vim, ze to stejne nezmenim, takze proc se stresovat… Stejne to tomu prckovi akorat vic ublizuje.
Strie zatim zadne, tuk tuk (alespon o nich nevim) a to jsem se bala, pac jsem byla hubenour s propadlym lavorem, tak kdyz pupek vyskocil, tak jsem si rikala, ze je to jisty, ale zatim dobry a to ani moc nemazu, jsem lenoch
Ono to stejne zalezi na tom, v jakem stavu ta kuze asi je, pac nekomu se proste neudelaji a nekomu, kdo peclive maze od zacatku bricho popraska a nic se s tim nenadela
Tak pokud máš vše v pohodě, tak je to jedině dobře
ale mě v nemocnici přijali s hrozícím potratem a pak když mě propustili mě řekli ležet…no a co celý den má člověk dělat, hlava mu jede na plné obrátky…taky bych byla štastná, kdyby to šlo zastavit, ale bohužel…a ještě když se k tomu řeší ještě něco jiného tak to je na palici, to mi věř..
Sasanka: to chapu, to je stres
Ale uvidis, vsechno bude nakonec v poradku, jen prekonat to nejrizikovejsi obdobi ![]()
LLLL píše:
Sasanka: to chapu, to je stresAle uvidis, vsechno bude nakonec v poradku, jen prekonat to nejrizikovejsi obdobi
Ono se to líp překonáva ale ve dvouch víš,ale díky ![]()
sasanka - přesně tak, taky bych byla v pr… Sasi znám jeden příběh - kamarádka otěhotněla ve druhém měsíci se s ní rozešel chlap a ona se vrátila ke svýmu bývalému a ten si vzal mimi za své......neboj chlap bude!!!! Hlavní je aby mimi bylo zdravý, vše ostatní přijde!!!!
sedmikrassa píše:
sasanka - přesně tak, taky bych byla v pr… Sasi znám jeden příběh - kamarádka otěhotněla ve druhém měsíci se s ní rozešel chlap a ona se vrátila ke svýmu bývalému a ten si vzal mimi za své......neboj chlap bude!!!! Hlavní je aby mimi bylo zdravý, vše ostatní přijde!!!!
Já už chlapa ani neřešim, pořád se hádám s tím de…em a nějak nemam jiného ani chut vidět..určitě potom asi ano, ale hledat si ho v těhotenství, to opravdu ne…na těhotnou každej čeká ![]()
sasi já to tak nemyslela, ale spíš tak, že všechno přijde…když ted vše zvládneš…
sedmikrassa píše:
sasi já to tak nemyslela, ale spíš tak, že všechno přijde…když ted vše zvládneš…
já vím, že ne, proto jsem tam dala i toho tlemícího smajla
já už jsem byla na dně několikrát, nebo spíš už pod a vždy jsem se vyhrabala zas napovrch…někdy to neni vubec jednoduchý, ale i když je člověk uplně v pr…i, tak musí zkusit myslet aspon trochu pozitivně a ono to hrozně pomáhá a vše jde líp..takže tahle situace je sice smutná, pro někoho nezvladatelná, ale na druhou stranu, mít miminko je strašnej dar a já se na něj moc těším a proto budu v pohodě a optimistická, aby se mu u mě v bříšku líbilo a nemělo chut odcházet, jako cca před týdnem
![]()