Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za přivítání ![]()
Jsem 29+4, takže to je tuším konec 7.měsíce..Já nevím, já to na měsíce moc počítat neumím ![]()
holky tak já Vám poradím na ty měsíce
taky jsem to nevěděla…
Přesně tuhle tabulku mám na ploše v PC, vždycky to musím hledat ![]()
marki minule mi přišly před 15,ale ted je ještě nemám??? a Tobě?
mě by měli přijít teď poprvé za půlku února, ale taky nic, tak nevím no ![]()
Rodit se chystáme v Chrudimi. První termín máme 2.4 a druhý 13.4, tak uvidíme. Ale už to začíná být docela krušné. Valím se jak tuleň, jsem věčně ufuněná, pálí mě večně žáha a je mi docela šoufl, ale jinak to jde. připravuju se na to, že bude ještě hůř. Během večera sem dám pár fotek.
Hanička653 píše:
Rodit se chystáme v Chrudimi. První termín máme 2.4 a druhý 13.4, tak uvidíme. Ale už to začíná být docela krušné. Valím se jak tuleň, jsem věčně ufuněná, pálí mě večně žáha a je mi docela šoufl, ale jinak to jde. připravuju se na to, že bude ještě hůř. Během večera sem dám pár fotek.
To zvládneš, to už máš za chvilinku, ale věřim, že je to náročný ![]()
oni přijdou ale minule mi fakt přišly dříve ono taky záleží kdy tam odešlou ten papírek na peníze…z práce…
Hanička653 píše:
hani já právě nevím co mě ještě čěká…dej nám fotky bříška atd ![]()
sedmikrassa píše:
oni přijdou ale minule mi fakt přišly dříve ono taky záleží kdy tam odešlou ten papírek na peníze…z práce…
aha, já mám strach aby mi to třeba neposlali až příští měsíc ![]()
market to si snad nemohou dovolit ne? Ale co jsem slyšela o zpoždění.....tak se taky bojím…
naši mimísci nejdou vyfotit jako dvojčátka, protože jsou za sebou ![]()