Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je moc dobře, smích léčí
mě i když je kolik mi je, tak jsem strašnej puberták občas, jako v těch nápadech
![]()
no ono mě to přejde, až nebudu moct spát na břiše, i kyž už ted mi to moc nejde
protože já totiž jinak nemužu usnout..hodim žabáka a je to… ![]()
no tak o tom spaní mi povídej
asi si budu muset pořídit ten těhotenský polštář na spaní…
no vidiš, na ten jsem uplně zapoměla, za zkoušku by to určitě stálo…já ted teda spim hrozně špatně, jak jsem asi doma a nic nedělám, tak sice večer usnu, ale ve dvě už jsem vzhuru a už skoro nespim ![]()
no tak to já taky a musím se napít, dojít na záchod a pak něco sezobnout, protože mi kručí v břiše ![]()
jo já měla vlastně v noci bnán, když jsem šla ze záchodu, ted jsem si na to vzpoměla
![]()
Sasanka30 píše:
jo já měla vlastně v noci bnán, když jsem šla ze záchodu, ted jsem si na to vzpoměla![]()
![]()
To já občas na to zapomenu, že jsem něco jedla, ale ráno to poznám, podle toho že mam třeba v posteli nadrobeno a nebo nějakej zbytek na talířku ![]()
sedmikrassa píše:
sasanko určitě to bude ok neboj!!!!!!! to mělo hodně maminek takový problém na začátku těhu. Kdyby jsi se nudila i Vy holky koukněte třeba na můj bazárek......prodávám věcičky pro mimi a děti…http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
sedmikrásko když bych si vybrala něco z téhle stránky, tak kam ti to mám napsat???
marketko jojo stačí jen napsat a já bych to stáhla z prodeje…já na FB ještě nemám všechno zbožíčko víš......
holky já už mám nahoře 8kg teda jsem v 26+2 tak nevím někdo říká že to je akorát, a řeknu Vám nejlepší měsíce jsu 5-6
to Vás teprve čeká
sedmikrassa píše:
marketko jojo stačí jen napsat a já bych to stáhla z prodeje…já na FB ještě nemám všechno zbožíčko víš......holky já už mám nahoře 8kg teda jsem v 26+2 tak nevím někdo říká že to je akorát, a řeknu Vám nejlepší měsíce jsu 5-6to Vás teprve čeká
Tak to nevím, já budu mít ve třech měsících nahoře tak deset ilo, protože skoro od začátku ležim
5-6 proč zrovna tyto? ![]()
no mám je za sebou končím 6 měsíc a musím říct, že mi nebylo blbě - tedy občas tlak atd, ale nemáš chutě nebo aspon já ne, není špatně atd, prostě pohodový - tedy i jsem o tom četl že II. trimestr je nej…a já to mohu potvrdit ![]()