Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
13.3.12 14:03

To je moc dobře, smích léčí :D mě i když je kolik mi je, tak jsem strašnej puberták občas, jako v těch nápadech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:03

to je dobře, maminka plná elánu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 14:06

no ono mě to přejde, až nebudu moct spát na břiše, i kyž už ted mi to moc nejde :lol: protože já totiž jinak nemužu usnout..hodim žabáka a je to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:07

no tak o tom spaní mi povídej :roll: asi si budu muset pořídit ten těhotenský polštář na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 14:08

no vidiš, na ten jsem uplně zapoměla, za zkoušku by to určitě stálo…já ted teda spim hrozně špatně, jak jsem asi doma a nic nedělám, tak sice večer usnu, ale ve dvě už jsem vzhuru a už skoro nespim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:12

no tak to já taky a musím se napít, dojít na záchod a pak něco sezobnout, protože mi kručí v břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 14:13

jo já měla vlastně v noci bnán, když jsem šla ze záchodu, ted jsem si na to vzpoměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:14
Sasanka30 píše:
jo já měla vlastně v noci bnán, když jsem šla ze záchodu, ted jsem si na to vzpoměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 14:18

To já občas na to zapomenu, že jsem něco jedla, ale ráno to poznám, podle toho že mam třeba v posteli nadrobeno a nebo nějakej zbytek na talířku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:22

no jo, je to sranda a bude hůř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 14:32

nebudééé, bude už jen líp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
13.3.12 14:33
sedmikrassa píše:
sasanko určitě to bude ok neboj!!!!!!! to mělo hodně maminek takový problém na začátku těhu. Kdyby jsi se nudila i Vy holky koukněte třeba na můj bazárek......prodávám věcičky pro mimi a děti…http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

sedmikrásko když bych si vybrala něco z téhle stránky, tak kam ti to mám napsat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 16:42

marketko jojo stačí jen napsat a já bych to stáhla z prodeje…já na FB ještě nemám všechno zbožíčko víš......

holky já už mám nahoře 8kg teda jsem v 26+2 tak nevím někdo říká že to je akorát, a řeknu Vám nejlepší měsíce jsu 5-6 :potlesk: to Vás teprve čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 16:49
sedmikrassa píše:
marketko jojo stačí jen napsat a já bych to stáhla z prodeje…já na FB ještě nemám všechno zbožíčko víš......holky já už mám nahoře 8kg teda jsem v 26+2 tak nevím někdo říká že to je akorát, a řeknu Vám nejlepší měsíce jsu 5-6 :potlesk: to Vás teprve čeká

Tak to nevím, já budu mít ve třech měsících nahoře tak deset ilo, protože skoro od začátku ležim :mrgreen: 5-6 proč zrovna tyto? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 17:05

no mám je za sebou končím 6 měsíc a musím říct, že mi nebylo blbě - tedy občas tlak atd, ale nemáš chutě nebo aspon já ne, není špatně atd, prostě pohodový - tedy i jsem o tom četl že II. trimestr je nej…a já to mohu potvrdit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová