Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj vím o něm je jeden z NEJ v Pce.....:-)
holky kdyby se Vám cokoliv líbilo stačí hned napsat na zed nebo mě zprávu.....poštovné je jen 39,– za vše co vyberete a nebo klidně osobně předám!!!! Stejně někam zajdeme ne?
Jo spousty chlapu se pak změní, ale on se z něj stal normální psycho blázen, nevim jak bych to popsala, napsal mi že jsem lidská hyena, když budu vychovávat dítě sama bez otce a že jeho jsem odkopla, vše svaluje na mě, prostě nepochopim ![]()
No co si budeme povídat, chlapi potřebují na všechno více času
taky doufám že až manža uvidí ty dva na utz, tak ho to obměkčí ![]()
No jasně, zajít bychom někam určo mohly, já mam čas celý den a pojízdná jsem taky
si piš, že bych hned něco brala, ale bohužel zatím ani nevím, co to bude, ale pak mě tam budeš mít pořád, jsou to fakt moc hezký věcičky ![]()
sedmikrásko mě se toho líbí, ale víš jak, ještě nemám potvrzené že je vše v pořádku a nechci to uspěchat
mám pořád strach. ale neboj, jak to bude možný tak něco koupím
už se těším, no já myslím, že by jsme určo měli zajít někam pokecat
bylo by to super ![]()
marketi píše:
no tak já jsem na neschopence a mám vycházky
Neboj i s vycházkama se to nějak sfoukne ![]()
marketko to jsem ráda budu zboží doplňovat tak si určitě vybereš já už nakupuju nebo spíš už věcičky mám nakoupené......budu ráda když využijete můj bazárek a moc… tak vymyslete kávičku a ráda zajdu, ted musím odjet do práce ale večer jsem zpět tak si napíšeme, holky díkyyyyyy
![]()
Měla si Market taky po začátku pořád tak divně v puse, jak když člověk žmoula snad klíče, nevim, už co bych do tý pusy strčila, aby to ymizelo, je to děs ![]()
jo jo a mám ještě teď, já si pořád čistím zuby, nebo mi pomáhají bombony ![]()
Jé a já myslela, že to brzy zmizí
Mě nepomáhá vubec nic, ale někde jsem četla, že prodávají v lekárně nějaký lízátko, ale ted nevim s jakou bylinkou to bylo a to by mělo pomoct, zkusim se na to zeptat…
marketi píše:
Jdu k němu ve čtvrtek ráno v 6.15, takže budu muset mimísky probudit
Tak to jsem na to zvědavá, kde on je taky v nemocnici?A tam si se objednávala přes svého gynekologa, nebo sama?