Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tady ????? nový značkový bazárek pro dětičky, přidejte se do skupiny
http://www.facebook.com/…71443942703/
sedmikrassa píše:
holky nejde mi sem zkopírovat celý odkaz když ho zkopírujete dostanete se na FB do mé skupiny na značkový bazárek pro dětičky
Máš na fotce dva pejsky??? ![]()
marketko ten odkaz poslední už je ok stačí se jen přidat do skupiny a hned budete vidět nové zbožíčko - stačí když budete přiřazeni kliknout na fotky( tam se zobrazí vše), budu ráda když se Vám něco zalíbí…
nový značkový bazárek pro dětičky, přidejte se do skupiny
No já jsem slyšela, že v Ustí nad Orlicí, je prý fakt super doktor, že si tam s Tebou povidá, vše vysvětlí a ještě ten den Ti dá vědět výsledky.Jo to se určitě člověk nervuje, ale lepší to vědět dřív, než až dýl, když je to zas o hodně větší, i když my budeme mít zdravá miminka
No zas extra dlouho jsme spolu nebyli a stalo se to hlavně nechtěně přes atk, ale tohle prostě nesmí chlap ženský říct. Víš, i když bych se tnkrát rozhodla, že miminko dám pryč, tak bych s ním stejně už nebyla, i když on si neustále myslel, že jo, že bych mohla zachránit náš vztah. Ale ne, nikdy!!!
joooo Market už Tě mám - ted když budu přidávat nové uvidíš to hned a jinak rozbal fotky vpravo - tam vidíš co vše jsem již vložila ![]()
sedmikrassa píše:
marketko ten odkaz poslední už je ok stačí se jen přidat do skupiny a hned budete vidět nové zbožíčko - stačí když budete přiřazeni kliknout na fotky( tam se zobrazí vše), budu ráda když se Vám něco zalíbí…nový značkový bazárek pro dětičky, přidejte se do skupiny
už tam jsem ![]()
děkuju holky !!!!! budu ráda i za komentáře…
Sasanko je to hajzl nezlob se na mě a myslím, že jsi udělala správně ve 30, mě je teda 3č a čekám první mimi......což je také celkem pozdě.....ale nedala bych ho pryč i kdyby chlap nevím co
No tak to mě je teda 25, tak to jsem asi nejmladší co ![]()
Jinak já jdu na screening k p.dr. Peršínovi, jestli ho náhodou sedmikrásko neznáš a u něj se platí 900,–
Já taky ne a dodneška si to vyčítám, že jsem nad tím vubec někdy přemýšlela ![]()
Tak to nám pak dej vědět, jak si u něj pochodila, kdy tam jdeš?
Podívej, chlapů ještě potkáš, ale tohle první miminko je jen jedno
My měli mimčo plánovaný, povedlo se hned napoprvé a najednou se přítel úplně změnil. // jsem našla v srpnu a až nějak po vánocích se začal chovat normálně, bylo to fakt na budku, ale na potrat bych nikdy nešla
Prostě mu najednou došla ta zodpovědnost a všechno, bylo to šílený období, ale jsem ráda, že je to za námi. Sám mi řek, že se na malýho netěšil, ale čím víc se to blíží, tím víc se na něj těší
Hold potřeboval čas
Asi první co s ním hnulo bylo, když cejtil jak se hejbe, to měl opravdu výraz k popukání
Ale mám v bříšku lenocha, takže se skoro nehejbe ![]()
Jdu k němu ve čtvrtek ráno v 6.15, takže budu muset mimísky probudit ![]()
Jo a na screeningu jsem byla v nemocnici, ale jinak se chodí v Pardubicích do toho Genetu, nebo jak se to jmenuje
Já v tu dobu totiž zrovna ležela v nemocnici ![]()