Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sasanka30 píše:
Děkuju za podporu, moc se na mimčo těším, i když to nebude asi jednoduchý, protože tatínek od nás odešelNa věcičky ráda kouknu, už bych něco kupovala, ale myslím si, že je ještě moc brzy. Kdyby člověk věděl, že to dopadne dobře, tak už mam nakoupeno
tak to je mi líto, ale třeba je to osud a společně by Vám to neklapalo a byli by jste akorát všichni netastní… Všechno zlý je pro něco dobrý…
Já taky ještě nic nemám, ale ve čtvrtek asi prolomím ledy, jestli bude vše v pořádku a něco jim koupím ![]()
Jééé ahoooj, no být doma, to je děs vid?Nic jinýho nedělám než jim a je mi pak blbě, no na blázinec ![]()
No bylo to strašný, ale už se z toho dostávám. On mi řekl do očí, že si přeje, abych potratila, no hnus velebnosti, tak jsem se odstěhovala, ale to nebylo všechno, pořád na mě plival samý hnusný věci, ale my to s mimiskem zvládneme
jééé Ty máš dvě mimíska?No tak to strašně moc gratuluju, já jsem teda štastná, že tam je jen jedno, to bych asi sama nedala
Tak Ty už si o pár týdnu dál, už si to mužeš dovolit, ale taky se na to strašně těším, až něco koupím ![]()
No my jsme stěma dvouma tak trochu počítali, ale stejně to byl šok když jsem viděla ty dva g.váčky
ale když jsem teď naposledy viděla ty dvě mimink, které tam mávají ručičkama a kopou nožičkama, tak až pak jsem uvěřila, že tam jsou ![]()
No Chrudim není zas tak daleko
Jsi přímo někde z centra? a ty bydlíš sama???
Sasanka30 píše:
Děkuju za podporu, moc se na mimčo těším, i když to nebude asi jednoduchý, protože tatínek od nás odešelNa věcičky ráda kouknu, už bych něco kupovala, ale myslím si, že je ještě moc brzy. Kdyby člověk věděl, že to dopadne dobře, tak už mam nakoupeno
ach joooooo jak to, že odešel ????? To je mi moc líto, ale určitě to s mimi zvládneš chlapi za to nestojí!!!!! Byla jsem na screeningu…
No to si myslim,já toho teda moc ještě neviděla, ale hrozně mě dojmulo, jak tlouklo srdíčko
Jsem ted u mamky, až pak porodím něco si najdu, ale ted to nemá smysl, abych bydlela sama, potřebuju si našetřit nějaký korunky. Ne bydlím na větráku, ale kdyby si chtěla pokecat, neni problém, auto mám ![]()
On mi řekl, že ted dítě nechce a začal mi řikat duvody, ale já nejsem blázen, abych ve 30ti šla na potrat. Jo málem mě k tomu dohnal, byla jsem už fakt zoufalá, nevěděla jsem vubec co mám dělat a neustále mě bombarodval smskama a to samozřejmě pokračuje, ale už to nějak extra neřešim ![]()
market ráda zajdu na čajík nebo kafíčko...... jojo jak jsem doma tak jsem se tím začala zabývat mrkni na mé stránky budu ráda, když se Ti něco zalíbí - mám i skupinu na FB - budu ráda když se tam hoky přidáte, tam se Vám hned věcičky zobrazí a předám i osobně, kdyby se něco zalíbilo když jste odtud…-
http://www.facebook.com/…000122407889#!/groups/294571443942703/photos/
Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:01
A kde jsi na tom screeningu byla a kolik to stojí? Prý je to lepší, než ten v 16ti tt, jaký máš na to Ty názor?
holky nejde mi sem zkopírovat celý odkaz když ho zkopírujete dostanete se na FB do mé skupiny na značkový bazárek pro dětičky
Ahojky, jojo, vím, budeme mít chlapečka
(a já tolika toužila po holčičce, že když mi dr. řekla, že je to kluk, řekla jsem jenom HM…no, docela na mě zírala
) ale už se na něj moc těším a nedovedu si představit, že by to byla holka ![]()
Sasanko, já na začátku těhu taky ležela, přes 14dní v nemocnici a celkem přes dva měsíce
bylo to zatraceně na palici, hlavně ve vztahu, ale naštěstí jsme to ustáli. Já teda ještě studuju VŠ, tak i tu se mi podařilo dohnat, když jsem tam měsíc nebyla. Mohla jsem jen na wc
No, nejhorší to bylo v tý nemocnici, to jsem pak už každej den probrečela
A hlavně jsem tam shodila 7kg, tfuj to jejich jídlo ![]()
sasanko to není člověk o kterého by jsi měla stát…on teda chce aby jsi šla na potrat jo?????? Fakt to nepochopím a jak jste spolu byli dlouho?
Screening stál kolem 1000,– na genetice v Pce jsem byla - stojí ale všude jinak na to se optej. A prý je lepší než v 16tt, ale mě ho stejně udělali blbě prý mi tam nějaký hodnoty vůbec nedali, ono snad někdy lepší na ty testy nechodit, člověk se jen nervuje!!!!!
reinka - tak tak jsem to měla také.....čekáme chlapečka a nedala bych ho za nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()