Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
13.3.12 21:49

sasi - krásná slova - nemám co dodat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 21:52
sedmikrassa píše:
sasi - krásná slova - nemám co dodat!

děkuju :hug: musíme vymyslet to kafčo, chci jet tento týden do Globusu, tak bych to mohla spojit s Tebou a uvidime jak Markét na to bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 21:53

ok stačí mi napsat.......dorazím ráda!!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.3.12 21:56

Holky, strach bude pořád, toho už se nikdy nezbavíte. Naše mladá má 4 roky a já se někdy v noci budím zpocená, úplně se zalykám hrůzou a hlava mi jede na plné obrátky, co bych jako dělala, kdyby mi umřela. Nedovedete si představit tu šílenou hrůzu, to se ani nedá popsat. Opravdu to nejde vyjádřit slovy. Nemůžu dýchat, nemůžu myslet a zároveň na to nemůžu PŘESTAT myslet. Vždycky musím vstát a jít se přesvědčit, že dýchá. Nejradši bych ji vzbudila, abych ji mohla obejmout. A musím říct, že čím je starší, tím je to horší. Na větší děti číhá daleko víc nebezpečí. Je to všude kolem nás. Od nemocí, přes úchyly až po nehody :( A to musím podotknout, že v žádném případě nepatřím mezi úzkostné matky, spíš naopak, v mnoha věcech jsem kliďas, až laxní, mateřská láska u mě nepřišla s prvním pohledem na UZV, ani s prvním pláčem na porodním sálem, ani o den později. Čím je starší, tím víc ji miluju a tím větší o ni mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 21:57
sedmikrassa píše:
ok stačí mi napsat.......dorazím ráda!!!!!! :dance:

Tak já dám určo vědět, mam totiž zas strašnou chut na tu globusovou sekanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 21:59

sasanka - hahahahahahhahah, tu já teda nemůžu kvůli žlučníku - ten by mě zaručeně chytnul!!!!

petite - přesně tohle nás čeká a věřím tomu, když už to vidím teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 21:59
PetiteFillette píše:
Holky, strach bude pořád, toho už se nikdy nezbavíte. Naše mladá má 4 roky a já se někdy v noci budím zpocená, úplně se zalykám hrůzou a hlava mi jede na plné obrátky, co bych jako dělala, kdyby mi umřela. Nedovedete si představit tu šílenou hrůzu, to se ani nedá popsat. Opravdu to nejde vyjádřit slovy. Nemůžu dýchat, nemůžu myslet a zároveň na to nemůžu PŘESTAT myslet. Vždycky musím vstát a jít se přesvědčit, že dýchá. Nejradši bych ji vzbudila, abych ji mohla obejmout. A musím říct, že čím je starší, tím je to horší. Na větší děti číhá daleko víc nebezpečí. Je to všude kolem nás. Od nemocí, přes úchyly až po nehody :( A to musím podotknout, že v žádném případě nepatřím mezi úzkostné matky, spíš naopak, v mnoha věcech jsem kliďas, až laxní, mateřská láska u mě nepřišla s prvním pohledem na UZV, ani s prvním pláčem na porodním sálem, ani o den později. Čím je starší, tím víc ji miluju a tím větší o ni mám strach.

No mě stačí, když vidim, jakej má o mě strach mamina a to mi je 30 a prdolkovi 3 roky…jo já si dodnes vyčítám, co jsem mamině vše v pubertě zpusobila a několikrát jsem se ji i omluvila, protože ta si zažila slz a strachu, protože já jsem byla pa.o :oops: ale v pubertě si člověk asi nepomuže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 22:00
sedmikrassa píše:
sasanka - hahahahahahhahah, tu já teda nemůžu kvůli žlučníku - ten by mě zaručeně chytnul!!!!petite - přesně tohle nás čeká a věřím tomu, když už to vidím teď :nevim:

Tak já Ti ji nebudu ukazovat jooo a pozvu Tě na zmrzku místo sekajdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 22:05

sasi tak to beru!!!! už se moooc těším! nějak to vymysli, uvidíme zda bude moct i M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 22:08
sedmikrassa píše:
sasi tak to beru!!!! už se moooc těším! nějak to vymysli, uvidíme zda bude moct i M.

a se šlehačkooou a ovocem :mrgreen: :mrgreen: už to na mě zas jde :mrgreen: tak Ty vyber místečko a bude to ok, protože já Pardubky skoro vubec neznám a mě pokud je dobře tak mužu kdykoliv, sednu do auta, takže moc nechodim a pak bych zas seděla, takže by to mělo být v pohodě, už i chodím s hafíkem na chvilku na vyduch protože jinak už by ze mě totiž byl připad pro Chocholouška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 22:10

sasanka- no nej bude asi v Afi kde v klidu zaparkujete, nebo klidně v tom globu, nebo někde na kafíčku, to ještě doladíme 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 22:13
sedmikrassa píše:
sasanka- no nej bude asi v Afi kde v klidu zaparkujete, nebo klidně v tom globu, nebo někde na kafíčku, to ještě doladíme 8o :mrgreen:

no aby si to měla i Ty blízko :hug: jasan to doladíme, škoda, že neni den, hned bych vyjela, moc ráda Tě poznám a ta chut na zmrzlinu je děsná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 22:16

sasi já taky, jsi má krevní skupina!!!!! :) mě je to opravdu jedno kde, můžu dojet autem :D , tak když řekneš tam budu tam :mrgreen: :mrgreen: já jak jsem doma tak se taky jen cpu to je děs běs.....ty jsi dělala před těhu kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 22:18

no já doufám, že ty chutě nebudou celý těhu, jinak se ze mě stane Otesánek a jednou sním i Tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
13.3.12 22:19

hahahahahh no já nejsem žádná huběňoura už tak to by jsi měla co dělat aby jsi měsežrala :lol: , a ještě když přiberu tak to bude mazec, už mám těch 8kg a tak nevím kolik ještě přibudu????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová