Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí
![]()
sedmikrassa píše:
Ahojky holkyMonatko vítáme Tě
Sasanko už jsem tadyyyyyyyyyyyyy jak Ti je????
Market - nepřišly ještě Tobě jo? A klidně Bajer…mám to i kousek
No mě taky nic
no holky a co kdyby jsme se domluvili na příští týden čtrvtek 22??? to budu v pce od rána, protože jdu do poradny…
Sasanka30 píše:
Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí![]()
no tak já to v tom začátku měla taky. naložit švestky do vody a ráno to vypít…a sníst ty švestky
ale pomohlo ![]()
sasanko tak stejný problém mám jako já ted a včera jsem snědla kompot a nic - zabraly mi jen glycerinové čípky ráno!!!!!!!!!!!!!!
market - a kam chodíš jako do poradny protože já jdu taky ve čt!!!!! ![]()
a jak naložit ty švestky?????
marketi píše:Sasanka30 píše:no tak já to v tom začátku měla taky. naložit švestky do vody a ráno to vypít…a sníst ty švestky
Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí![]()
ale pomohlo
mě poradili švestkovej kompot, tak jsem ho snědla celej a na to jsem si dala sýr a křup
ty chutě jsou strašný ![]()
jo a holky moje, mažete si bříško a pokud jo odkdy, proti těm striím, protože já už je objevila na prsou ![]()
no já už strie strošku měla a mažu je od cca 3 měs.....
no jo ale kompot mi nepomohl a nevím jak švestky namočit jako sušené????
sedmikrassa píše:
sasanko tak stejný problém mám jako já ted a včera jsem snědla kompot a nic - zabraly mi jen glycerinové čípky ráno!!!!!!!!!!!!!!market - a kam chodíš jako do poradny protože já jdu taky ve čt!!!!!
a jak naložit ty švestky?????
chodím na polikliniku jak je sanus, ta nová jsou tam policajti
chodím k paní doktorce Tomašulový ![]()
sedmikrassa píše:
no já už strie strošku měla a mažu je od cca 3 měs.....no jo ale kompot mi nepomohl a nevím jak švestky namočit jako sušené????
jo asi sušené, to jsem taky někde četla a pak vypít tu vodu, to bude asi dobrota
ale pokud to zabere ![]()
ano holky, poradila mi to doktorka sušené švestky přez noc dát do vody do hrníčku a pak to vypít
pak mi ještě doporučila lněné semíno a to si dávám do všeho i do jogurtu ![]()
Jinak já se mažu od začátku, aby se mi kůže promastila a mažu se tím obyč.dětským olejíčkem ![]()
marketi píše:
ano holky, poradila mi to doktorka sušené švestky přez noc dát do vody do hrníčku a pak to vypítpak mi ještě doporučila lněné semíno a to si dávám do všeho i do jogurtu
Jinak já se mažu od začátku, aby se mi kůže promastila a mažu se tím obyč.dětským olejíčkem
myslíš Avirilem?ten mám strašně ráda, dávala jsem si ho i do vany ![]()
marketi píše:
jo jo avirilkrásně voní a stojí 16kč
pořídim a promažu se
děkuju za tip, to by mě nenapadlo, bych zas určitě koupila něco drahýho proti striim a bylo by to stejný ![]()
aha tak to zkusím s těma švestkama i to semínko ale kdo to jako koupit?????
to jsou ale problémy co - ale holky mě to teda začlo až ted v tom 6 měs…
no právě
holky si kupujou samí drahý a je to stejně k ničemu, myslím si, že když to má popraskat, tak to popraská i když se mažeš… No a kámoška co už těhu byla mi poradila tohle, prý to bohatě stačí… je fakt že tu kůži potřebuješ promastit, aby byla pružná a tohle to splní ![]()
sedmikrassa píše:
aha tak to zkusím s těma švestkama i to semínko ale kdo to jako koupit?????to jsou ale problémy co - ale holky mě to teda začlo až ted v tom 6 měs…
já to koupila normálně v drogerce v DM v grandu ![]()
a kam chodíš ty do poradny? Já od příště už asi budu navštěvovat i špitál
ale asi v chrudimi ![]()