Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
14.3.12 19:10

Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:11
sedmikrassa píše:
Ahojky holky

Monatko vítáme Tě

Sasanko už jsem tadyyyyyyyyyyyyy jak Ti je????

Market - nepřišly ještě Tobě jo? A klidně Bajer…mám to i kousek :dance:

No mě taky nic :-( no holky a co kdyby jsme se domluvili na příští týden čtrvtek 22??? to budu v pce od rána, protože jdu do poradny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:12
Sasanka30 píše:
Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí :zed: :zed:

no tak já to v tom začátku měla taky. naložit švestky do vody a ráno to vypít…a sníst ty švestky :poblion: ale pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
14.3.12 19:15

sasanko tak stejný problém mám jako já ted a včera jsem snědla kompot a nic - zabraly mi jen glycerinové čípky ráno!!!!!!!!!!!!!!

market - a kam chodíš jako do poradny protože já jdu taky ve čt!!!!! 8o
a jak naložit ty švestky?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
14.3.12 19:22
marketi píše:
Sasanka30 píše:
Ahoooj, no trošku lepší, měla jsem to lízátko a celkem mi pomohlo…ale ted jsem snědla sklenici švestek, protože mam zácpu…hruuza..celej život jsem chodila pravidelně dvakrát denně a teda lituju všechny, který tim trpí :zed: :zed:
no tak já to v tom začátku měla taky. naložit švestky do vody a ráno to vypít…a sníst ty švestky :poblion: ale pomohlo :-)

mě poradili švestkovej kompot, tak jsem ho snědla celej a na to jsem si dala sýr a křup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty chutě jsou strašný :mrgreen:
jo a holky moje, mažete si bříško a pokud jo odkdy, proti těm striím, protože já už je objevila na prsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
14.3.12 19:26

no já už strie strošku měla a mažu je od cca 3 měs.....

no jo ale kompot mi nepomohl a nevím jak švestky namočit jako sušené????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:28
sedmikrassa píše:
sasanko tak stejný problém mám jako já ted a včera jsem snědla kompot a nic - zabraly mi jen glycerinové čípky ráno!!!!!!!!!!!!!!market - a kam chodíš jako do poradny protože já jdu taky ve čt!!!!! 8o
a jak naložit ty švestky?????

chodím na polikliniku jak je sanus, ta nová jsou tam policajti :-) chodím k paní doktorce Tomašulový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
14.3.12 19:28
sedmikrassa píše:
no já už strie strošku měla a mažu je od cca 3 měs.....no jo ale kompot mi nepomohl a nevím jak švestky namočit jako sušené????

jo asi sušené, to jsem taky někde četla a pak vypít tu vodu, to bude asi dobrota :roll: ale pokud to zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:30

ano holky, poradila mi to doktorka sušené švestky přez noc dát do vody do hrníčku a pak to vypít :-) pak mi ještě doporučila lněné semíno a to si dávám do všeho i do jogurtu :-)
Jinak já se mažu od začátku, aby se mi kůže promastila a mažu se tím obyč.dětským olejíčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
14.3.12 19:31
marketi píše:
ano holky, poradila mi to doktorka sušené švestky přez noc dát do vody do hrníčku a pak to vypít :-) pak mi ještě doporučila lněné semíno a to si dávám do všeho i do jogurtu :-)
Jinak já se mažu od začátku, aby se mi kůže promastila a mažu se tím obyč.dětským olejíčkem :-)

myslíš Avirilem?ten mám strašně ráda, dávala jsem si ho i do vany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:33

jo jo aviril :-) krásně voní a stojí 16kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
14.3.12 19:36
marketi píše:
jo jo aviril :-) krásně voní a stojí 16kč :-)

pořídim a promažu se :mrgreen: děkuju za tip, to by mě nenapadlo, bych zas určitě koupila něco drahýho proti striim a bylo by to stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
14.3.12 19:38

aha tak to zkusím s těma švestkama i to semínko ale kdo to jako koupit????? :zed: to jsou ale problémy co - ale holky mě to teda začlo až ted v tom 6 měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:39

no právě :-) holky si kupujou samí drahý a je to stejně k ničemu, myslím si, že když to má popraskat, tak to popraská i když se mažeš… No a kámoška co už těhu byla mi poradila tohle, prý to bohatě stačí… je fakt že tu kůži potřebuješ promastit, aby byla pružná a tohle to splní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
14.3.12 19:41
sedmikrassa píše:
aha tak to zkusím s těma švestkama i to semínko ale kdo to jako koupit????? :zed: to jsou ale problémy co - ale holky mě to teda začlo až ted v tom 6 měs…

já to koupila normálně v drogerce v DM v grandu :-)
a kam chodíš ty do poradny? Já od příště už asi budu navštěvovat i špitál :-) ale asi v chrudimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová