Maminy Třinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
30.3.12 08:25

já to zakřikla :zed: Jinak pro ten sraz jsem určitě pro :mrgreen: nikoho tu totiž neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
30.3.12 08:31

nádhera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
30.3.12 08:52

Sraz klidně, teď mám starší nemocnou doma - takže snad po Velikonocích?

• Citovat
  • Upravit
35
15.4.12 14:55

Ahoj holky.Tak jak se máte?Já nechala staršího teď 14 dní doma,nechodil do školky,ale zítra už pofičí.Byl nějaký nachlazený,kašel,rýma,teplota…Jo,jak jsem si ho naposledy vyzvedávala ve školce,tak jsem doma při převlékání zjistila,že ho nějaký klouček kousnul do ramene,celkem dost,takové dvě krvavé dírky od vrchních zubů :mrgreen: sám neví,kdo ho kousnul,nechodí tam dlouho,tak je ještě pořádně nezná jménem.Takže máme první školkový úraz za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
16.4.12 19:55

Ahoj. My se teď učíme na nočník, tak mám o zábavu postaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
17.4.12 11:12

nočník

Tak my učení na nočník máme snad zdárně za sebou, od roku chodí každé ráno pravidelně. Sedne, vyčůrá se, vykaká, a jdeme :-). Teď máme 14měsíců, skoro 15 a občas, když chce kakat, tak už si řekne (když to tedy je tzv. „mimo plán“), tj, né ráno, ale třeba během dne. No tak snad mu to vydrží a bude se to zlepšovat, dost to totiž šetří plíny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 07:29

Ahoj holky :) Byly jste s prckama na zápisech do školky? Jak jste dopadly?! My přijatí! :dance: Mám velkou radost a nemůžu se dočkat září. I když to zní hnusně, už se těším,až se toho malého vzteklouna na pár dní v měsíci zbavím. Od září nastupuje na 5denku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
22.5.12 11:41

@FifinaOfina my pujdem na zápis příště. Kam nastupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 11:55

Jdem na MŠ Janáčkovou :-) Jsem ráda, že nás vzali, dcera bude mít 3 roky až v prosinci, tak jsem myslela, že nás starší děti převálcujou.Naštěstí to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
23.5.12 08:35

@FifinaOfina a to ji vezmou už od září? Protože tady v Nýdku berou až od ukončeného třetího roku…tzn. dítě narozené v listopadu vezmou až v prosinci :zed: :zed: :zed: :pocitac:
A to že se máma potřebuje vrátit do práce v půli srpna… :roll:
No budeme to mít veselé za dva roky pokud se situace nezlepší :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Obyy
29.5.12 23:31

Ahoj holky, mam takovej dotaz. Jsem z Českého Těšína, ale teď bydlím v Třinci a v srpnu se mi má narodit syn a já nevím který doktor, čí dktorka je ideální pro mimi. Je mi jasné, že cětšinou je každý spokojený s nějakým jiným, já jen kdybyste mi mohly nějakého doporučit ať nedám prcka k nějakému tyranovi. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
17
30.5.12 10:55

Ahoj no my vibírali hlavně podle sympatií. Co se týče péče o dítě si myslím že jsou na tom všichni lékaři stejně. Jinak já vždycky jak hledám nového doktora tak koukám tady na ty stránky- http://www.znamylekar.cz/…i-dorost-pro Přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
30.5.12 15:10

@zusann tak děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1.6.12 18:37

@lekno Ano vzali nás od září, ale na 5 dennku. Ale je fakt, že každá školka to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alizee
9.6.12 10:16

Ahojky holky tak se k vám přidávám, já jsem z Nebor a zhruba za 3 týdny bych měla porodit své první miminko:-) :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová