Maminy Třinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lekno
3.9.12 09:49

@zusann jezdíte do Bystřice? Já jsem bez auta, takže bohužel… s Jiříkem nechodíme.

• Citovat
  • Upravit
35
3.9.12 09:57

Já bydlím na Goře, ale u ovečky jsem teda ještě vůbec nebyla :oops: jinak dneska počasí na prd, vedla jsem Lukyho do školky, zvládl to v pohodě. Zítra taky nemůžu. A jak byste to měly v plánu? Dopoledne nebo spíš odpoledne? Na místě až tak moc nezáleží, přizpůsobím se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
3.9.12 10:01

Já mám taky ve školce Julinku:)Už chodí k beruškám, má 3,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
35
3.9.12 11:04

A to já vím, která Vy jste :-) Doma máte ještě chlapečka, teď si ale nevybavím jeho jméno. Potkaly jsme se jednou u Potyszové tady v Nýdku, seděli jste na chodbě jakoby před zubařem s chlapečkem na klíně a malá seděla vedle, já tam byla s oběma klukama.Luky chodí s tou Vaší do berušek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
3.9.12 11:27

Tož to já nevím nic.....holt přistěhovalec:)

• Citovat
  • Upravit
35
3.9.12 12:28

Jmenujete se Kubiková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
3.9.12 12:36
:!

Příspěvek upraven 04.09.12 v 08:48

• Citovat
  • Upravit
35
3.9.12 12:56

Tak jo, jste to vy ;) Vaše Jůlinka má v šatně místo hned vedle toho našeho zlobra.Byla jsem si pro něho hned po obědě, ta vaše tam poplakávala, bobek. myslím teda, že to byla ona. V obličeji trošku kulatější, špinavé blond vlásky, spíš světle hnědé, ofinka a ostříhaná na mikádo, pod uši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
3.9.12 13:03

@luczinek o jeeee :roll:
Už chodila od února trošku, fort nemocná - no dneska se jí moc nechtělo, no jdu pro ni ve tři :)
popis sedí :palec:

• Citovat
  • Upravit
35
3.9.12 13:16

@lekno Tak to jsem ráda, že jsem se trefila :D No Luky začal brečet už ráno v autě, že tam nechce, pak smlouval, že jenom na pár hodin a že chce na večeři řízky, takže to nakonec zvládl bez pláče a já mám teda v lednici ty řízky :P Ale zítra už fakt pomaže bez výmyslů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.12 23:20

@lekno Kdyby jsi měla stejně staré dítě a chtěli by jste chodit 2krat tydně tak vás mužu přibirat-neni problém :). Manžel mi auto pujčuje, busem si to neumim představit, na zastávku to máme daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.9.12 07:37

@lekno Ještě dotaz-kde přesně v Nýdku vlastně bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
4.9.12 07:39

Tak my se jdem dnes dopoledne projít k ovečce. nechce se někdo přidat? teď mě napadlo že si to tu asi nikdo včas nepřečte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
4.9.12 08:48

Uf, teď jsem se vrátila ze školky - hlavní teasa na Čantorku…od pizzerky nahoru do kopce, daleko daleko…

• Citovat
  • Upravit
17
4.9.12 09:28

@wewik My jdem „dolu“ až odpoledne- kolem 2-3hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová