Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bydlím na Goře, ale u ovečky jsem teda ještě vůbec nebyla
jinak dneska počasí na prd, vedla jsem Lukyho do školky, zvládl to v pohodě. Zítra taky nemůžu. A jak byste to měly v plánu? Dopoledne nebo spíš odpoledne? Na místě až tak moc nezáleží, přizpůsobím se ![]()
Já mám taky ve školce Julinku:)Už chodí k beruškám, má 3,5 roku.
A to já vím, která Vy jste
Doma máte ještě chlapečka, teď si ale nevybavím jeho jméno. Potkaly jsme se jednou u Potyszové tady v Nýdku, seděli jste na chodbě jakoby před zubařem s chlapečkem na klíně a malá seděla vedle, já tam byla s oběma klukama.Luky chodí s tou Vaší do berušek ![]()
Tak jo, jste to vy
Vaše Jůlinka má v šatně místo hned vedle toho našeho zlobra.Byla jsem si pro něho hned po obědě, ta vaše tam poplakávala, bobek. myslím teda, že to byla ona. V obličeji trošku kulatější, špinavé blond vlásky, spíš světle hnědé, ofinka a ostříhaná na mikádo, pod uši…
@luczinek o jeeee ![]()
Už chodila od února trošku, fort nemocná - no dneska se jí moc nechtělo, no jdu pro ni ve tři ![]()
popis sedí ![]()
@lekno Tak to jsem ráda, že jsem se trefila
No Luky začal brečet už ráno v autě, že tam nechce, pak smlouval, že jenom na pár hodin a že chce na večeři řízky, takže to nakonec zvládl bez pláče a já mám teda v lednici ty řízky
Ale zítra už fakt pomaže bez výmyslů ![]()
@lekno Kdyby jsi měla stejně staré dítě a chtěli by jste chodit 2krat tydně tak vás mužu přibirat-neni problém
. Manžel mi auto pujčuje, busem si to neumim představit, na zastávku to máme daleko.
Tak my se jdem dnes dopoledne projít k ovečce. nechce se někdo přidat? teď mě napadlo že si to tu asi nikdo včas nepřečte ![]()
Uf, teď jsem se vrátila ze školky - hlavní teasa na Čantorku…od pizzerky nahoru do kopce, daleko daleko…
@zusann jezdíte do Bystřice? Já jsem bez auta, takže bohužel… s Jiříkem nechodíme.