Maminy Třinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
23.5.13 13:19

Ahojky! :mavam: To mám radost, že se někdo ozval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.13 09:23

Většinou tady nikdo není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.5.13 10:24

Jo to jsem si už všimla :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.6.14 21:12

...

Ahoooj, chodí se ještě někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.14 06:06
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
16.9.14 06:14

Taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.5.15 07:23

Je tu nějak mrtvo :lol:
Zatím jsme ještě v HA, ale doufáme, že co nevidět se přestěhujeme do Nýdku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.5.15 17:00

@korast Fajne že se sem přestěhujete, a jak staré máte děti nebo jsi těhotná? Píšeš že jste ještě v HA - to znamená co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.5.15 19:12

@tapinka123 Ještě žijeme v HA (Havířově), v Nýdku zatím rekonstruujeme a až budeme mít obydlí přizpůsobené k bydlení, přestěhujeme se natrvalo. Mimčo ještě nemám, ale po nastěhování ho plánujeme. Jestli se můžu zeptat, ty jsi z které části?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.5.15 21:43

@korast tak to je super, ja jsem totiz taky z Havirova, myslela jsem si to tak jsem se chtela ujistit. Ted bydlime v Oldrichovicich. A take stavime, za dva mesice se uz budem diky Bohu stehovat do sveho. Byl to a stale je boj s tou stavbou. Co se tyce deti tak mam syna 2 roky a za 3 mesice se narodi dalsi prcek. DOufam ze uz budem v tu dobu bydlet ve svem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
4.5.15 06:43

@tapinka123 To je náhoda, jak je svět malý. A z Havířova jsi odkud?
Aha, tak to budeme od sebe pěkný kus. To mi povídej, my taky se stavbou bojujeme…a ještě bojovat budeme. Snad se nastěhujeme nejpozději do dalšího jara. Takže druhé mimčo by už mělo být v novém, to je pěkné :-) Obdivuju tě, že se vlastně budete stěhovat v době takřka před porodem a ještě s malým. Nějak si to neumím představit, ale asi to tak jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.5.15 09:44

@korast z Havířova jsem z centra, kousek od Elánu. Ale stále tam často jezdím protože tam mám rodinu. A stavíte svépomocí nebo firmou? a proč se stěhujete tak daleko? manžel je z Nýdku? u nás to taky bylo stěhování za manželem. A ještě z bytu do domku. Takže změna. Je to těžké před porodem se stěhovat. Ale už si raději všechno balím s předstihem do krabic kdyby něco. přecejen nevím kdy porod vypukne a stěhování taky nemá prozatím žádný termín, tak se jen modlím ať to stihnem a ať se zvládnem zabydlet časem dle možností. Jsem z toho trochu nervózní ale uklidňuje mě že už za chvilku budeme ve svém a to je to nejdůležitejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
4.5.15 10:58

@tapinka123 Do Nýdku jezdíme skoro každý víkend, stavíme svépomocí, ale na větší zásahy budeme muset pozvat firmu. Nene, s přítelem jsme oba z HA. Bohužel nás okolnosti donutili hledat si urychleně bydlení. Hledali jsme intenzivně skoro dva roky, no a jelikož jsme s přítelem ze stejného těsta, tak vyhrála chalupa právě v Nýdku. Je to, pravda, daleko ale lepší než se stěhovat na druhý konec republiky.
Věřím, že to musí být nervy, taky bych nebyla klidná. Jj, není nad to myslet na světlé zítřky :-) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.15 10:48

@tapinka123 @korast Ahoj holky, jsem tady na emiminu po dlouhé době. Za měsíc čekám druhého syna (první má 3 a pul). Pobavili jste mě- já momentálně bydlím v Oldřichovicích, ale donedávna jsem bydlela v Nýdku. Obě vesnice jsou super :) dobře jste si vybrali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.15 10:49

@zusann fajne tak to mame podobne. me ceka porod za dva mesice a to bude taky druhe ditko v poradi. takze bychom si mohli rozumnet. a obe jsme z oldrichovic takze super, muzem se nekde sejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová