Těhulky Pardubice a okolí 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.15 15:19

Těhulky Pardubice a okolí 2015

Ahoj maminy, založila jsem tuhle skupinku tak doufám, že se nás tu časem sejde co nejvíc, co očekávají mimíska ;-) V okolí Pardubic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
5.8.15 16:18

Ahoj, jsem z Pardubicka a kolem vanoc cekame treti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.15 18:53

@PetiteFillette Ahoj jéé, tak to je pěkný :-) my v únoru čekáme první miminko :-) už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.8.15 21:03

@Štěpulinka22 Jeste ne, na velky UZV jdu pristi utery, tak uvidime, jestli neco uvidime :-) Doma uz mame kluka i holku, tak je to fuk :-) Jen pokud je to chlapecek, tak chudacek asi nebude mit zadne jmeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.8.15 08:50

Ahoj, jsem z Pardubic a v unoru cekame druhe miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 09:25

@PetiteFillette Já jdu na velký UTZ příští týden ve čtvrtek, tak už se těším :-) jaktože nebude mít jméno, nemůžete se shodnout?

@Angels Ahoooooj,tak to je super… já taky v únoru, ale prvni… ;-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.8.15 10:19

@Štěpulinka22 Achooojky jupii taky nekdo v unoru :dance: a kolikateho unora mas termin? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 10:30

@Angels Já mám termín 17.února a ty? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.8.15 11:05

@Štěpulinka22 juuu :) ja mam 29.unora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 12:01

@Angels 29? To vlastně vychází na přestupný rok, jak to budete slavit kdyby jste se trefili?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.8.15 13:40

@Štěpulinka22 Ano zrovna prestupny :lol: Vis ze ani nevim tak nejak doufam, ze bude cisar :think: Tak uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 14:03

@Angels Týýýý jo, tak to jsem téda zvědavá jak to u vás dopadne :-) přítel má taky strach, že bych rodila 29,ale já pořád doufám, že ne.. tak uvidíme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.8.15 16:18

@Štěpulinka22 Taky jsem zvědava :mrgreen: Já si myslím, že nebudeš rodit to už je strašne moc dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 17:59

@Angels No já taky doufám, že né… ;-) a kolik ti je? a co máte první holčičku nebo chlapečka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.8.15 21:13
@Štěpulinka22 píše:
@PetiteFillette Já jdu na velký UTZ příští týden ve čtvrtek, tak už se těším :-) jaktože nebude mít jméno, nemůžete se shodnout?@Angels Ahoooooj,tak to je super… já taky v únoru, ale prvni… ;-) :dance:

Nam se proste zadne jmeno nelibi :-( V uvahu by prichazel David nebo Adam, ale kdyz se narodi kolem Vanoc, tak to je na pytel, mit k tomu i svatek.. Holka bude nejspis Gabriela.

Holky a odkud jste? Ja Zminny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová