Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mam skoro 6 mesicni dvojcatka a bydlime v Repich. Je tady nejaka maminka s detickama, nebo ditkem v cca stejnem veku ktera by se chtela potkavat na kaficko, nebo prochazku atd?
Supr. Teeda. 3 deticky. Uzasne. A teda ten nejmensi je skoro jako ty moje. ![]()
Jak to mate s detma ted v lete? A jak zvladate ty tepla? Ja chodim ted rano na prochazky nez je moc vedro.
@Kacenka1981 píše:
Supr. Teeda. 3 deticky. Uzasne. A teda ten nejmensi je skoro jako ty moje.
dvojčátka jsou taky úžasný, ale asi dost náročný
my ráno dlouho spíme, tak většinou chodíme k večeru. ale občas i přes den..lepší vedro než zima. ![]()
To uplne souhlasim. Taky zimu nemam rada. Vubec by mi nevadilo kdyby bylo cely rok 25 stupnu. Ale ty prdelky to nedavaj. Jinak chodime ven pozdeji.
Jo a dvojcatka jsou narocne, ale nemam to s cim porovnat. Mam jen je
Ale ted uz to je lepsi. acatky byli vycerpavajici. Jesteze jsem mela pomoc jak manzela, tak mamku nebo segru ![]()
Ahoj holky z Řep, mam 17ti mesicniho chlapecka a ráda bych se k vam přidala
@Kacenka1981 píše:to věřím no
Jo a dvojcatka jsou narocne, ale nemam to s cim porovnat. Mam jen jeAle ted uz to je lepsi. acatky byli vycerpavajici. Jesteze jsem mela pomoc jak manzela, tak mamku nebo segru
@brusinkaa píše:
my ještě nikde nebyly..něco můžem zorganizovat ![]()
Jsem za abychom neco zorganizovali. Za mne ted uteri nebo streda rano idealne. Protoze pak mi prijede mamka. Co vy na to? Vyhovuje vam nektery den? A treba tak klem 9-9:30?
Ja bych strasne rada, ale tento tyden nejsem v Praze. Pristi rada vyrazim
Ja pristi nebudu moct a asi pak az do konce mesice, jelikoz az odejde moje mame, tak pojedeme za rodinou jeste. Za mne to vidim teda az od zari ![]()
@brusinkaa píše:
Ahoj, ja mam stejne stareho klucika a jsme taky z Rep. Kamosky maj vetsinou holcicky a navic je nemam moc v dosahu, tak by nam nejaky stejne stary rostak s mamcou prisel vhod ![]()
@tronelka ahoj, tak super. To budeme rádi. Nas maly děti miluje. Tak muzeme neco podniknout