Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledám kamarádku která je z Prahy ř a je těhotná. Já jsem teprve na začátku ale ráda bych to z někým prožívala a pak chodila na procházky.
ahojky od kud jsi? Já jsem původně z Prahy 5 - Stodůlek, kam jezdim za našima. Jinak bydlim kus od Hořovic okr.Beroun. Ale v Praze jsem skoro denně kvůli práci ![]()
Ahojky no já bydlim kousek od anděla, to je asi daleko co???
Ahojky,já už sice nejsem těhule,ale kdyby jsi chtěla někdy popovídat a tak,tak není problém.Bydlíme také kousek od Anděla.
Přeji příjemné těhotenství bez komplikací a zdravé miminko!
Koukám,že sis užívala s endometriozou.S tou si užívám už pár let ![]()
ahojky Elunko určitě si s tebou ráda popovídám. můžeme se někdy sejít někde na andělu. Napiš něco o sobě.
Ahojky, já jsem taky z Prahy 5 a teď jsem ve 12. tt. Ve svým okolí nemám žádnou těhotnou kámošku, jsem na dnešní poměry dost mladá těhule a každej si ze mě spíš dělá srandu a mě už to moc neba, tak bych taky ráda pokecala s někým, kdo je na tom podobně jako já
Jinak jsem z Lužin…
ahojky!
Ja jsem z barrandova a na andel jezdime casto nakupovat,jinak to mame 15 minut tramvaji coz je chvilenka
Mam jeste 2leteho klucinu ale taky jsem ted tehu
.
Ahojky já se omlouvám všem, ale byla jsem dlouho v nemocnici, ale už jsem doma. kdo budete chtít tak napište.
haidule my se můžeme sejít někdy na andělu?????
Koukám po delší době a vida, už můj příspěvek není poslední
Já kdyžtak ráda někam zajdu, to Haidule ví ![]()
Zaneth: Jasný, že se můžeš přidat, akorát mám pocit, že sem stejně nikdo moc často nekouká. Jinak já na Andělu pracuju a jsem tam teďka pomalu každej den, tak kdyžtak můžem domluvit nějaký hromadnější kafčo, když se vám bude chtít ![]()
tak to svoláš? Já můžu spíš odpoledne, id. mezi 14-16h, Po-Pá.