Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tekutina z prsou se objevuje pri zvysene hladině hormonu prolaktinu v tele. Nevim ale tedy, jestli to ne/souvisí s branim ha.
To by mě také zajímalo. Zažila jsem podobnou věc, ale nijak jsem to neřešila. Akorát já to cíleně nemačkala ale s přítelem jsme použili vakuové pumpičky na prsa a najednou tam byla kapka …
Nejak z toho neplasim, jen me zajima o co jde a jakto, ze se to muze vytvorit ikdyz nejsem tehotna..
Zajdi si na gyndu, aby byl prolactin zase v norme, davaji se na to pilule, berou se chvili. Taky se mi to stalo, ale je to x let zpet, takze uz si to moc nevybavuju
Dobry vecer vsem,..omlouvam se za anonym, ale je to celkem intimni.
Nevite prosim co je to za tekutinu, proc vznika a jestli je to v poradku? Hledala jsem na internetu, ale skacou mi jen clanky o tehotenstvi..
Mam otazku, beru 6 let antikoncepci, beru ji presne jak mam a tehotna tedy nejsem (na 99,9%)
Moje otázka zní- asi před měsícem jsem si zmáčkla bradacku a vytekla pruhledna tekutina, zalekla jsem se a radeji to nechala byt, ted jsem si na to nejak vzpomnela a udelala to znova a pri zmacknuti bradavky uz mi vytekla bila tekutina
Dekuji moc