Tekutiny k příkrmům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
3.1.12 10:58

gaby,ty jo,toz to nezavidim,to by me kleplo…to asi zkousis uplne vse,jen at se napije…mudra neco radila a nebo jen zkouset a zkouset???

maly mel granulovany caj jedinkrat a to vypil jak nic,stavy redene taky chutnaji,ale chtela jsem trosku zdravejsi varianty typu voda a nebo neslazeny caj,ale pokud budu jednou v tve situaci,tak budu asi rada za cakoliv co pozre :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.1.12 11:07

Radi mě říkala, že mám vydržet a zkoušet. Že právě dost dětí pití bojkotuje, ale že se to nakonec naučí. Že mu mám nabízet a že pití na milost jednou vezme a pít začne, ať se nebojím. No tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
3.1.12 11:14

gabi a zkousis ruzne piti(gran.caj,stavicky,vodu) a nebo jen to same???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.1.12 15:55
RadanaH píše:
veverik,jsem se divala a ty svavicky maji treba dvojdecky,trojdecky a nebo pul litru,ale ma se to spotrebovat do 2dnu…si myslim,ze to moc mozne neni,kdyz das jen trosku stavicky a zbytek vodu,ze se to pak bude vylivat,coz je skoda :D

jo je tam napsane do 2 dnu. Ale ja to nikdy do 2 dnu nespotrebuju. Mam to vzdycky tak na 4 dny, vzdycky to vyzkousim a nikdy to jeste chut nezmenilo. No a jeste ted, kdyz uz ma 9m tak do cajiku sem tam dam uplne malilinko domaciho medu treba pampeliskoveho. Je mi jasne,ze by se to asi nemelo. Ale zadnou reakci nemela a pije to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
3.1.12 16:10
veverik píše:
RadanaH píše:
veverik,jsem se divala a ty svavicky maji treba dvojdecky,trojdecky a nebo pul litru,ale ma se to spotrebovat do 2dnu…si myslim,ze to moc mozne neni,kdyz das jen trosku stavicky a zbytek vodu,ze se to pak bude vylivat,coz je skoda :D
jo je tam napsane do 2 dnu. Ale ja to nikdy do 2 dnu nespotrebuju. Mam to vzdycky tak na 4 dny, vzdycky to vyzkousim a nikdy to jeste chut nezmenilo. No a jeste ted, kdyz uz ma 9m tak do cajiku sem tam dam uplne malilinko domaciho medu treba pampeliskoveho. Je mi jasne,ze by se to asi nemelo. Ale zadnou reakci nemela a pije to…

jeee,medik,no na ten si pockame,ale je to zdravi ve sklenicce,mam jej hrozne rada…pres zimu zeru med ve velkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
3.1.12 21:39
RadanaH píše:
vvero,ja treba roibos miluji a piji ho pravidelne,od kolika let treba roibos muzoun deti?to si myslim,ze je chutny a zdravy caj…jojo,musim zkouset,co jineho zbyva,tu vodu fakt nechce.tak resim aspon nejaky ten cajim…koupim vic druhu a kdyztak to postupne dopiju ja :lol:

Abych pravdu řekla, nevím, od kdy rooibos, ale já dávám tak někdy od 10.měsíce, stejně tak moje sestra svým dvěma dětem. Zelený i normál se prodává v bio kvalitě a myslím si, že kvalitní čajík nemůže ublížit. Není to alergen jako třeba heřmánek. Jojo, já taky zkoušela všechno možné a pak dopíjela, s jídlem to samé, co bysme pro ty svoje drobečky neudělaly, že? :hug:
Pro začátek nám v kurzu výživy kojenců doporučili fenyklový čaj z lékárny v nálevových sáčcích. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.1.12 07:51

vvero,dekuji moc,ja se zkusim s tim roibosem zeptat mudry…co na to rekne…roubos je sam o sobe lehce sladky,takze by mohl mit uspoech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.12 13:07
RadanaH píše:

Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.1.12 13:16
gabi.design píše:
RadanaH píše:
Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.

no supeeeeer,sikula,gratulacka… :pankac: a jakycajik mu tak zachutnal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.12 13:41
RadanaH píše:
gabi.design píše:
RadanaH píše:

Tady tento: http://www.hipp.cz/…ny-caj-.html, ale dneska už ho zase nechtěl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.1.12 14:15

jj glukopur. nemohla jsem si vzpomenout na název :-)nám ho taky doporučila doktorka i laborantka v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.1.12 14:26

betyho,diky…

babi,to je skoda,treba se Maty jeste umoudri,jinak diky za ti na caj…zkusim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.1.12 22:22
gabi.design píše:
RadanaH píše:
gabi.design píše:
RadanaH píše:
Tady tento: http://www.hipp.cz/…ny-caj-.html, ale dneska už ho zase nechtěl. :mrgreen:

Tento je taky náš oblíbený, vařím ho ještě ve dvou letech :palec:
a pak máme rádi ještě tento: http://www.docsimon.cz/…sny-20x-1-5g
a tento: http://www.lekarna.cz/…5g-n-s-3600/

Všechny tři jsou k dostání v DM drogerii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.1.12 23:06

Vevro,diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.1.12 09:48

holky,tak sjem zkousela a hodne toho nechtel,pak jsme zkusili bylinkovy caj z alnatury a smakoval,pak i ovocny od hippu,ten sice min,ale hlavne ze mam aspon dva favority co pije a neni potreba ani minimalne osladit,coz je fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí