Tekutiny k příkrmům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
gaby,ty jo,toz to nezavidim,to by me kleplo…to asi zkousis uplne vse,jen at se napije…mudra neco radila a nebo jen zkouset a zkouset???
maly mel granulovany caj jedinkrat a to vypil jak nic,stavy redene taky chutnaji,ale chtela jsem trosku zdravejsi varianty typu voda a nebo neslazeny caj,ale pokud budu jednou v tve situaci,tak budu asi rada za cakoliv co pozre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radi mě říkala, že mám vydržet a zkoušet. Že právě dost dětí pití bojkotuje, ale že se to nakonec naučí. Že mu mám nabízet a že pití na milost jednou vezme a pít začne, ať se nebojím. No tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi a zkousis ruzne piti(gran.caj,stavicky,vodu) a nebo jen to same???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:
veverik,jsem se divala a ty svavicky maji treba dvojdecky,trojdecky a nebo pul litru,ale ma se to spotrebovat do 2dnu…si myslim,ze to moc mozne neni,kdyz das jen trosku stavicky a zbytek vodu,ze se to pak bude vylivat,coz je skoda
jo je tam napsane do 2 dnu. Ale ja to nikdy do 2 dnu nespotrebuju. Mam to vzdycky tak na 4 dny, vzdycky to vyzkousim a nikdy to jeste chut nezmenilo. No a jeste ted, kdyz uz ma 9m tak do cajiku sem tam dam uplne malilinko domaciho medu treba pampeliskoveho. Je mi jasne,ze by se to asi nemelo. Ale zadnou reakci nemela a pije to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veverik píše:RadanaH píše:jo je tam napsane do 2 dnu. Ale ja to nikdy do 2 dnu nespotrebuju. Mam to vzdycky tak na 4 dny, vzdycky to vyzkousim a nikdy to jeste chut nezmenilo. No a jeste ted, kdyz uz ma 9m tak do cajiku sem tam dam uplne malilinko domaciho medu treba pampeliskoveho. Je mi jasne,ze by se to asi nemelo. Ale zadnou reakci nemela a pije to…
veverik,jsem se divala a ty svavicky maji treba dvojdecky,trojdecky a nebo pul litru,ale ma se to spotrebovat do 2dnu…si myslim,ze to moc mozne neni,kdyz das jen trosku stavicky a zbytek vodu,ze se to pak bude vylivat,coz je skoda
jeee,medik,no na ten si pockame,ale je to zdravi ve sklenicce,mam jej hrozne rada…pres zimu zeru med ve velkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:
vvero,ja treba roibos miluji a piji ho pravidelne,od kolika let treba roibos muzoun deti?to si myslim,ze je chutny a zdravy caj…jojo,musim zkouset,co jineho zbyva,tu vodu fakt nechce.tak resim aspon nejaky ten cajim…koupim vic druhu a kdyztak to postupne dopiju ja
Abych pravdu řekla, nevím, od kdy rooibos, ale já dávám tak někdy od 10.měsíce, stejně tak moje sestra svým dvěma dětem. Zelený i normál se prodává v bio kvalitě a myslím si, že kvalitní čajík nemůže ublížit. Není to alergen jako třeba heřmánek. Jojo, já taky zkoušela všechno možné a pak dopíjela, s jídlem to samé, co bysme pro ty svoje drobečky neudělaly, že? ![]()
Pro začátek nám v kurzu výživy kojenců doporučili fenyklový čaj z lékárny v nálevových sáčcích. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vvero,dekuji moc,ja se zkusim s tim roibosem zeptat mudry…co na to rekne…roubos je sam o sobe lehce sladky,takze by mohl mit uspoech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:
Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:RadanaH píše:Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.
no supeeeeer,sikula,gratulacka…
a jakycajik mu tak zachutnal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:gabi.design píše:no supeeeeer,sikula,gratulacka…RadanaH píše:Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.
gabi a zkousis ruzne piti(gran.caj,stavicky,vodu) a nebo jen to same???a jakycajik mu tak zachutnal?
Tady tento: http://www.hipp.cz/…ny-caj-.html, ale dneska už ho zase nechtěl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj glukopur. nemohla jsem si vzpomenout na název
nám ho taky doporučila doktorka i laborantka v lékárně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
betyho,diky…
babi,to je skoda,treba se Maty jeste umoudri,jinak diky za ti na caj…zkusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:RadanaH píše:Tady tento: http://www.hipp.cz/…ny-caj-.html, ale dneska už ho zase nechtěl.gabi.design píše:no supeeeeer,sikula,gratulacka…RadanaH píše:Já vyzkoušela už všechno možné. Ale včera byl posun, vypil mi 50ml čaje z hrnečku.
gabi a zkousis ruzne piti(gran.caj,stavicky,vodu) a nebo jen to same???a jakycajik mu tak zachutnal?
Tento je taky náš oblíbený, vařím ho ještě ve dvou letech ![]()
a pak máme rádi ještě tento: http://www.docsimon.cz/…sny-20x-1-5g
a tento: http://www.lekarna.cz/…5g-n-s-3600/
Všechny tři jsou k dostání v DM drogerii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky,tak sjem zkousela a hodne toho nechtel,pak jsme zkusili bylinkovy caj z alnatury a smakoval,pak i ovocny od hippu,ten sice min,ale hlavne ze mam aspon dva favority co pije a neni potreba ani minimalne osladit,coz je fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit