Tělísko - nahmatání drátků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
29.6.15 22:16

Hmm ja mam nehormonalni telisko. Mozna ty draty tam jsou silnejsi nebo nevim..ale mam kamaradku co ma taky mirenu a manzel si stezoval a taky je ma smikle uplne, vyndat musi pod narkozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.6.15 22:16

Tělísko jsem měla před mnoha lety, ale co vím, tak gyndr. chtěl, aby ta vlákna trochu trčela ven - kvůli budoucímu vytažení tělíska. Říkal, že se časem natvarují a obtočí kolem čípku a nebudou chlapa „píchat“ :oops:. Když se vlákna zastřihnou moc, hrozí, že tělísko může zajet více dovnitř dělohy, vlákna nebudou hmatná a nepůjde vyndat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.6.15 22:19

@pe-terka ano proto se musi vytahnout pod narkozou kdyz zajedou uplne..ja uz ho mam rok a porad mi tam ty vlakna plavou :roll: nikde se nic neobtocilo..
Domluvim se s dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.6.15 22:29
@MišelkaX píše:
@pe-terka ano proto se musi vytahnout pod narkozou kdyz zajedou uplne..ja uz ho mam rok a porad mi tam ty vlakna plavou :roll: nikde se nic neobtocilo..
Domluvim se s dr..

No on mi je tehdá ani nezakracoval, protože krátký vlákno je nepoddajný a neobtočí se. Tak ho nechal delší (podrobnosti už si nepamatuju), chlap chvíli vrčel :oops:, ale pak se opravdu obtočilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
29.6.15 22:49

Mám Mirenu a manžel si nestěžuje :) a nějak si nejsem jistá, že by mi Dr. vlákno zkracoval… vím, že říkal, že aspoň si můžu kontrolovat, že tělísko je tam, kde má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
30.6.15 00:15

Já mám nehormonální Gynefix a po zastřihnutí už to bylo ok.Nech si je zastřihnout, vyčkej a pak uvidíš. A zasřižení bylo bez narkozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.6.15 12:48
@petruše2 píše:
Já mám nehormonální Gynefix a po zastřihnutí už to bylo ok.Nech si je zastřihnout, vyčkej a pak uvidíš. A zasřižení bylo bez narkozy.

Zastrizeni ano, ale pry na vytazeni neno vymenu sr musí pod narkozu. Jelikoz to vlakno netrci a neni za co ho vytahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.7.15 08:31

Holky mám ten sám problém, jsem měsíc po zavedení tělíska a včera mi skončila menstruace a když jsem si tam strčila prst tak jsem ucítila vlákna, nic mě nebolí apod, ale je to normální?? muj doktor má ted dovolenou tak nevím zda plašit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 09:40

Zdravím,
já si všimla, že jsou vlákna delší vždy po menzes, po pár dnech se zas zkrátí. Ale taky jsou delší po sexu - ten den potom. Další den jsou zas kratší… Je to normální? Mám třetí měsíc

• Citovat
  • Upravit
mackA159
31.1.21 10:18
@Anonymní píše:
Zdravím,
já si všimla, že jsou vlákna delší vždy po menzes, po pár dnech se zas zkrátí. Ale taky jsou delší po sexu - ten den potom. Další den jsou zas kratší… Je to normální? Mám třetí měsíc

Rekla bych že je to normální. Cipek se mění v průběhu cyklu, při ms a v tomhle období je kratší, proto cítíš vlákna delší. Je jako by ten vstup do dělohy blíž.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1