Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja jsem mela Mirenu 5 let pred prvnim tehotenstvi.
Bylo to vcelku bez problemu, jen chvili trvalo, nez si telistko sedlo a ja prestala spinit.
Otehotnela jsem nasleduji mesic po vytazeni
dneska jsem se zrovna bavila o antikoncepci s dr.,koncim s kojenim,tak chci neco nasadit a on rikal, ze mirenu pred tehotenstvim nedoporucuje, ze pokud jeste planuju mit dite, tak by to nedoporucoval, ze to nemusi vubec nic udelat, ale ze se tam diky telisku muze udelat zanet, ktery se muze zkomplikovat a muze pak nastat problem s otehotnenim
holky si nevybereme:D ja po porodu nechala pichnout depo proveru, anstesti jenom jednou … ted mam konecne normalne cyklus po pul roce, tedy uvidime dalsi mesic, ale uz bych do depo nesla a ani do teliska coz jsem tedy dost zvazovala, pouzivame globule pharmatex nebo krem a je to v pohode a ja si nezahlcuji telo zadnyma sra… ale pouzivame lactacyd na intimni hygienu abychom predesli zanetum apod.
sice je vyborna i tahle vec ale je to zas hormonalni http://www.docsimon.cz/…-krouzek-1ks
Holky,díky,já vůbec nevím…přítel je proti Mireně,ale já zas nechci používat jen kondomy a ostatním prostředkům jako je pesar,spermicidy či co, nedůvěřuji.
tak ja mam ted taky predepsany ten krouzek, co uvadi Monjie, ale mam si ho dat az prestanu uplne kojit, takze pak uvidim
Ahoj, chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti se zavedením Mireny před dítětem? Nikdy jsem nebyla těhotná ani jsem nebyla na potratu. Může mi to nějak uškodit?