Tělístko před dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Decora-dea
16.1.11 18:43

Tělístko před dítětem

Ahoj, chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti se zavedením Mireny před dítětem? Nikdy jsem nebyla těhotná ani jsem nebyla na potratu. Může mi to nějak uškodit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Fik
16.1.11 18:45

ja jsem mela Mirenu 5 let pred prvnim tehotenstvi.
Bylo to vcelku bez problemu, jen chvili trvalo, nez si telistko sedlo a ja prestala spinit.
Otehotnela jsem nasleduji mesic po vytazeni

• Citovat
  • Upravit
Decora-dea
16.1.11 19:03

děkuju

• Citovat
  • Upravit
195
19.1.11 20:32

dneska jsem se zrovna bavila o antikoncepci s dr.,koncim s kojenim,tak chci neco nasadit a on rikal, ze mirenu pred tehotenstvim nedoporucuje, ze pokud jeste planuju mit dite, tak by to nedoporucoval, ze to nemusi vubec nic udelat, ale ze se tam diky telisku muze udelat zanet, ktery se muze zkomplikovat a muze pak nastat problem s otehotnenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.1.11 14:31

holky si nevybereme:D ja po porodu nechala pichnout depo proveru, anstesti jenom jednou … ted mam konecne normalne cyklus po pul roce, tedy uvidime dalsi mesic, ale uz bych do depo nesla a ani do teliska coz jsem tedy dost zvazovala, pouzivame globule pharmatex nebo krem a je to v pohode a ja si nezahlcuji telo zadnyma sra… ale pouzivame lactacyd na intimni hygienu abychom predesli zanetum apod.

sice je vyborna i tahle vec ale je to zas hormonalni http://www.docsimon.cz/…-krouzek-1ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Decora-dea
24.1.11 20:47

Holky,díky,já vůbec nevím…přítel je proti Mireně,ale já zas nechci používat jen kondomy a ostatním prostředkům jako je pesar,spermicidy či co, nedůvěřuji.

• Citovat
  • Upravit
195
25.1.11 21:25

tak ja mam ted taky predepsany ten krouzek, co uvadi Monjie, ale mam si ho dat az prestanu uplne kojit, takze pak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí