Tělísko Mirena a miom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
24.4.21 14:57
@Anonymní píše:
Pochybuji, že sterilizaci dělají běžně, to neudělají jen tak každému, jinak by mi ji přece doktor doporučil, místo toho mi dal leták s tím tělískem. Možná cikánkám a těm co už mají moc dětí.
Mně jde o to jen zmírnit trošku to krvácení menstruační. Jinak se spoléhat na tělísko jako antikoncepci nedá, nic není 100%, moje manika s tím tělískem neplánovaně otěhotněla, navíc prý měla bolestivou menstruci.
Nejspíš to tedy vydržím s tím silným krvácením nějak do přechodu, je mi už 47let.

Prosím tě, pleteš dvě věci dohromady. Za dob tvé maminky bylo k dispozici pouze nehormonální tělísko. To funguje úplně jinak než to hormonální :roll: A ano, spolehlivost je nižší než u toho hormonálního. Také bývá silnější krvácení. Naopak spolehlivost hormonálního tělíska se přirovnává ke sterilizaci. A opravdu při něm zcela vymizí nebo výrazně zeslabí krvácení. Je to kvůli těm hormonům, které se z něj do dělohy uvolňují a omezují růst děložní sliznice. Sterilizace tvůj problém s krvácením a myomem nijak neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí