Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, dochází mi tělové mléko, měla jsem kokosový Dove a za mě již tedy znovu ne (trochu lepivý) a ráda bych vyzkoušela na pokožku něco nového. Jen dodám, že spíše tíhnu k přírodní kosmetice, takže za mě čím méně chemie, tím lépe. Také jsem těhotná, takže výživa a hydratace pokožky se obzvlášť hodí..
Máte některá z Vás nějaký tip? Děkuji ![]()
@Zwetta používám dětský HiPP a vlastně všechnu kosmetiku používám od hippu a dělim se o to s dcerkou:)
@Zwetta Je toho hromada, musíš zkusit, co ti sedí. Levnější je Alverde z DM, moc drahá není ani kosmetika Bione. Tyhle dvě já můžu. V těhotenství jsem se mazala olejem proti stiím Saloos, ale stejně je mám. Ale ta kosmetika je mi sympatická. Miluju jejich bambucké máslo.
Mne skoro vse lepilo (Nivea, Dove, Balea, Alverde,…), ale k Vanocum jsem dostala od tchyne telove mleko od Neutrogeny a je skvely, nadherne se vstreba a nelepi!
pouziva ho i svagrova a tchyne a obe jsou spokojeny taky
a na brisko mam olejicek od Weledy primo tehotensky, ale jsem v 18tt, tak uvidime, zda budou strie ci ne, mazu poctive ![]()
Neutrogena je skvělá, kvalitní, požitek je i Fenjal( vanilkový zejména).K těm striím - fígl není jen mazat, ale kůži i poštipovat.
@Zwetta píše:
Zdravím, dochází mi tělové mléko, měla jsem kokosový Dove a za mě již tedy znovu ne (trochu lepivý) a ráda bych vyzkoušela na pokožku něco nového. Jen dodám, že spíše tíhnu k přírodní kosmetice, takže za mě čím méně chemie, tím lépe. Také jsem těhotná, takže výživa a hydratace pokožky se obzvlášť hodí..Máte některá z Vás nějaký tip? Děkuji
Doporučuju sprchové oleje od Hadka, čistě přírodní. Pak není žádné mléko ani potřeba. Kombinace voda + sprch. olej utvoří emulzi, i po spláchnutí pořád vrstvička zůstane a pokožka je vyživená. Stačí 1 lahvička a máš vystaráno se sprcháčem i těl. mlékem současně ![]()
@Burj Chalifa super, diky, to jsem nikdy neslysela, zkusim…takze jakoby lehounce stipat vrchni vrstvicku? ![]()
a já doporučuji kokosový olej, který je super i na vlasy, přírodní a dobré, kupuju na vaření, ono to je skro stejné :jazykk: a ještě toho mám docela dost
@Kukacka123
Já mám koupeny oleje na břicho a hráz od Saloosu, ale zatím ještě nepoužívám, tak uvidíme. Jinak co si myslím, že je pro pokožku dobré, tak občas masíruji a zbavuji odemřelých buněk peeling. rukavicí.. ![]()
@tumpach
Kokos. olej miluju, ale po kokos. mléku od Dove už mám krapet kokos. vůně po krk.. ![]()
@Zwetta ja prave cetla dobre recenze na tu Weledu, tak jsem ji koupila, tak uvidim
ja mazu cca od 13tt. Ten na hraz pak chci taky zkusit
ja mam peeling jen na plet a dekolt, nejak nepocituju, ze bych potrebovala treba na to bricho…sem tam koupim sprchas s peelingem, tak peelinguji ![]()
@Kukacka123
Weledu bych taky někdy ráda zkusila, je mi dost sympatická, jen vyšší cena no. No já se tou rukavicí masíruji průběžně po celém těle, hned je takové hladší a tak..
Ale každému vyhovuje něco jiného. A tou Weledou ses už mazala? Mě by zajímalo jaká je na pokožce, jestli třeba nelepí nebo tak..
@Zwetta vyssi cena je, to je fakt, ale rekla sem si, ze to pro tentokrat obetuju
a je uplne super…vzdycky po sprse jeste na mokrou (vlhkou) pokozku dam ten olejicek a pekne rozetru a lehce vmasiruju, chvilinku pockam a on se nadherne vsakne a ta kuze je takova jemnoulinka a heboucka
nelepi vubec…ja jsem na lepivost hakliva, vyzkousela sem toho fakt plno a letelo to do kose…ale ta Weleda nebyla krok vedle
ted jeste uvidime, zda pomuze a nebudu mit ty strie, mazu se asi 5 tydnu
jinak ta rukavice zni dobre teda, jakou mas?