Tělové svíčky

1
15.9.11 16:55

Tělové svíčky

Zdravím všechny návštěvníky emimina, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s použitím tělových svíček a to nejlépe u dětí.. Slyšela jsem, že existuje spousta značek a vím, že se i něco prodává v lékárně, ale radši bych byla, kdyby mi poradil někdo „z praxe“.. Chtěla bych je použít na nachlazení u mé tříleté dcery, slyšela jsem, že by to snad mohlo pomoci.. už nevím, co si totiž počít, nemůže se zbavit ucpaného nosu a rýmy.. díky za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
15.9.11 19:25

Myslíš ty ušní svíčky? Jednou jsem je zkoušela na sobě, zas takový účinek na rýmu to nemělo, ale odlehlo mi zalehlé ucho. :palec: Bohužel už si nepamatuji značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
15.9.11 20:10

znam jen usni svicky a jen z doslechu. na diteti bych kazdopadne nic nezapalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.9.11 10:49

Tělové svíčky znám a používám.
Ale na děti bych je rozhodně neaplikovala. To radši homeo nebo klasickou medicínu - kapky do uší, sprej do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.9.11 10:58

Já používám svíčky Tádé. Mockrát mi už dost pomohly a i na dětech se použít dají. Je to určitě bezpečné, naopak jsem viděla velmi pozitivní reakce od dětí. Ideální je zajít si na kurz, kde se naučíš víc, jak svíčky doma používat. Já byla na kurzu pí Šimkové a určitě doporučuji! Když tak se mrkni na webovky www.tadesvicka.cz, tam jsem našla veškeré info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička79
30.11.11 20:38

tělová svíce

Samozřejmě, že můžete svíci použít i na dítě tam jde o to aby se nevrtělo a zůstalo chvíli v klidu aby Vám svíčku nevytrhlo z ruky a u dětí stačí i půlka. Je to úžasné když to budete dělat pravidelně máte za 3 dny s malou klid.

• Citovat
  • Upravit
jaja.k56
15.4.12 10:45

použití pro děti

Ušní (i tělové) svíčky by se měli používat cca od 3 let věku. Důležité je aby se dítě nebálo otevřeného ohně a aby vydrželo v klidu a svíčku vytrhlo apod. Zároveň se nedoporučuje v těhotenství dávat svíčky na oblast břicha! Svíčky nefugují jen na fyzické úrovni, ale také na psychické.

• Citovat
  • Upravit
Anička79
15.4.12 10:59

použití v těhotenství

Tělové svíce lze užít i v těhotenství a za tím si stojím, sama je vyrábít skoro snad 8 let a používám je stejně tak dlouhou dobu i na těhotných a jinak nemocných a zcela bezproblémů jelikož je to přírodní prostředek a ne chemická látka. A když je problém u dítěte většinou je to stejně upozornění pro dospělého, že něco dělá jinak a měl by se zamyslet nad tím co mu nemoc dítěte vlastně ukazuje. :-D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
jaja.k56
15.4.12 12:31

použití v těhotenství

Anička79 má pravdu, že v těhotenství lze svíčky použít, ale já jsem psala, že se nedoporučuje na oblast břicha těhotné ženy. A učitě je pravda i to, že nemoc dítěte ukazuje nejen na svůj problém, ale samozřejmě i na příčiny v ostatních jemnohmotných tělech. Svíčky obecně mají vliv i na psychiku a nestimulují jenom dané místo na fyzickém těle. Jde o to, že ne každý tohle zná a tohle vnímá a tedy podle mě je lepší aby člověk, který tohle nevnímá používal svíčky na místa, kde si je jistý. :)

• Citovat
  • Upravit
Anička79
16.4.12 07:24

JO JO JO

jo jo jo určitě nelze než nesouhlasit :-D :-D na svíčce se mi líbí to, že když nepomůže rozhodně neublíží :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou