Téma na referát 6. třída

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
693
25.4.12 10:30

Téma na referát 6. třída

Ahoj holky, má dcera /6. třída/ má vypracovat referát do školy na libovolné téma. Vloni dělala referát na téma sluneční soustavy, letos si vybrala starověký Egypt, ale zjistila, že další dvě holky si vybraly totéž. Tak se snažíme přijít na něco jiného, ale zatím se jí nic moc nezamlouvá, nemůžete mi trošku poradit s nápady? Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
25.4.12 10:35

Do jakého předmětu?
Pokud chce zůstat u historie, tak by se dalo zpracovat Řecko/Řím nebo třeba jen jedna jejich část a např. Bohové. Dále mě napadají původní divy světa. Letos bude olympiáda, tak o historii olympijských her. Nebo starověká Čína.

• Citovat
  • Upravit
14090
25.4.12 10:35

Život ve středověku?
Co jsme jako lidé dokázali?

na jaký je to vůbec předmět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.4.12 10:37

a co by tak chtěla ??? Spíše dějiny nebo biologii ???

Mě jako první napadlo třeba něco o květinách - od semínka, po květinu - její užitek - fotosyntézu ....., zužitkování, likvodace kompostací a zpětné vrácení biomasy do země.
Takové kolečko o jejch užitku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.4.12 10:38

Ono to není do nějakého konkrétního předmětu, může to být opravdu cokoliv… Děkuji za vaše nápady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
25.4.12 10:46

typy na výlety ve vašem okolí nebo v nějakém jiném městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.4.12 11:03

jestli chce Egypt, tak bych ho klidne nechala, muze si to tema zuzit, treba jak se zilo v egypte, treba jak mumifikovali mrtvoly a tak, to je na sestou tridu podle me dostatecne morbidni a zajimavy :mrgreen: , nebo jake meli Bohy, v co verili a tak. Jak staveli pyramidy…

nebo muze zkusit starou mezopotamii, tam se taky muze lecos zajimaveho najit…s tim muzu poradit, mam doma odbornika a me zase zajima egypt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.4.12 11:04

taky bych vychazela z toho co mate doma ci v knihovne k dispozici za literaturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.4.12 11:12

A co třeba nějaký hudební skladatel - minulý i současný? Děti často píší i o oblíbené hudební skupině - členové, vznik, vývoj, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
25.4.12 11:18

Napadá mě nějaké srovnání Egypt versus Řím (či jiné země) v určité době. Co uměli, čím se zabývali, co zkoumali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.4.12 11:22

co srovnat egyptské a jihoamerické pyramidy - z čeho, k čemu byly, v jaké době se stavěly…

• Citovat
  • Upravit
11035
25.4.12 11:33

Jestli má ráda záhady, tak může napsat něco o málo probádané stolové hoře Kurupira (http://ice.nolimit.cz/…va-hora.html , http://kryptozoologicky.blog.cz/…ora-kurupira)

Myslím že je to téma, který nikdo jiný mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.4.12 15:10

:dance: Děkuju moc holky, určitě si z toho něco vybere!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.4.12 15:14

@Mahora : snad jo :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.12 12:16

referát

ahoj,potřebovala bych pomoc s referátem na téma Starověká Čína.Mám tam mít:prostředí,sídliště,způsob obživy,výroba a obchod,společnost a věda,kultura,nánoženství. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí