Tenhle účes- váš názor ???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.4.23 09:59

No za mě opravdu neslušivé. I s řidšími vlasy se dá udělat objem, jen to chce lepší střih, provzdušnit, možná jemnou patku. Dlouhé vlasy prostě rychle zplihnou a dají vyniknout nedokonalostem v obličeji. Ale upřímně, bylo by mi fuk, co si myslí přítel, chtěla bych se líbit hlavně sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.4.23 10:41

Hlavně záleží, co se líbí tobě. Když ti přítel řekne, že by se mu na tobě líbily modré vlasy, tak to kvůli němu uděláš? :think:

• Citovat
  • Upravit
26869
14.4.23 10:58
@Anonymní píše:
Já nejsem Simona :mrgreen: Chtěla jsem ukázat jaké mám vlasy. Přítel mě zná nejvíc s culíkem. Tohle se mu nelíbí. Prý to vypadá jak vodník. Řídké a splihlé :nevim:

Ma pravdu. Tyto vlasy potrebuji kratsi delku a zastrihnout natupo (narovno) bez prostrihavani. Potom pusobi opticky husteji. Doporucuje se i tonovani ton v tonu, opet to opticky vlasy „zahusti“. Pripadne rano ke korinkum striknout trosku sucheho samponu, ktery vlasy u hlavy nadzvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
14.4.23 11:05

Taky mám řidké vlasy. Dříve jsem nosila dlouhé, ale už to bylo příšerné, mám je teď na ramena a sestříhané, dá se s tím dobře pracovat při vyfoukání a udělá to objem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
14.4.23 11:15

Pokud se líbí tobě, nech si to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.4.23 11:28

Problém je, že s takovými řídkými vlasy toho nejde moc co dělat a každý střih spíš škodí. Zaměřila bych se spíš na přípravky pro objem, foukat vlasy přes kulatý kartáč, používat velké natáčky… a nežehlit. Vypadají zdravě a víc bych jim neškodila. Příteli vzkaž, že je taky plno věcí, co se ti na něm nelíbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
14.4.23 12:01
@Anonymní píše:
Ahoj. Nosím vlasy většinou takto, jak je na fotce. Mám je i takto řidší. Přítel mi řekl, že se mu tento účes moc nelíbí… Váš názor na tento typ účesu? Děkuji

Tohle není účes ne? To jsou prostě jen rozpuštěné neupravené vlasy :think:..
Jdu dočíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.4.23 12:54

Hahahaha a co má s účesem on? Jen jednou mi řekl manžel že se mu nelíbí co mám na hlavě že vypadá jak flinstounová(dělal si samozřejmě legraci) a bylo mu to prd platné, litám tu celý den s dětmi vlasy mám pod zadek a fakt je nemůžu mít rozpuštěné a volný drdol je jediné co mi ty vlasy neničí a drží mi to.
Ale ano je to vcelku nudné, možná nějaké vlnky by ti sedli, nebo obarvit a udělat něco hezkého s vlasy, to prober s kadeřnicí nějakou s dobrými recenzemi :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
14.4.23 13:04
@Anonymní píše:
Ahoj. Nosím vlasy většinou takto, jak je na fotce. Mám je i takto řidší. Přítel mi řekl, že se mu tento účes moc nelíbí… Váš názor na tento typ účesu? Děkuji

Klasický účes, který má většina žen s dlouhými řídkými vlasy, když to má umyté, hezky upravené, tak pohoda.

Nic moc se s jemnými, řídkými vlasy dělat nedá, možná zkrátit, mikádo, do podkovy, aby se vlasy daly foukat a drželi tvar, což je záhada u těchto vlasů nebo prostě nechat tak a přítelovi říct ať si najde jinou s jiným účesem, když se mu nelíbíš, za mě vyřešeno, nevím proč by se člověk měl měnit kvůli někomu, očividně se mu to líbí na někom, tak ať jde…

Možná bych si nechala udělat ofinu, rovná nebo patka, je s tím starost, ale účes to taky oživí…

Rozhodně bych si s tím teda nedělala hlavu…

• Citovat
  • Upravit
6872
14.4.23 16:05
@Magical-eyes píše:
Tohle není účes ne? To jsou prostě jen rozpuštěné neupravené vlasy :think:..
Jdu dočíst..

chtěla jsem tu napsat to samé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
14.4.23 16:53

Vlásky máte jemné, nevím co si Váš přítel předstauje, že budete na hlavě vytářet. :D Osobně bych doporučila nějaké vitamíny na vlasy, ale občas je to proste genitika a nic moc se s tim dělat nedá. :( Ještě se dá vlnit- ale lépe přírodnějí copánky ne moc na pevno. Nebo nějaké posilovače na objem. Já osobně často motám právě copánky. Nebo nosím i nějaký hezký skřipec, dnes už se dají sehnat fakt krásné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová