Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš je řídké, no. S tím asi nic moc neuděláš. Co by si pan přítel představoval jiného?
Myslím, že v dnešní době účes, který nosí každá druhá. Taková sázka na jistotu. Mám vlastně stejný akorát jiný typ vlasů.
A co přítel navrhuje? Na fotce není vidět, jak moc jsou vlasy dlouhé. Ale obecně u takto řídkých vlasů není hezké, když jsou moc dlouhé, určitě zkrátit. Možná i ofina, když je takto vysoké čelo?
Já nevím, ale myslím, že pokud máš tenhle styl účesu od začátku vztahu, tak si Tě našel takhle a takhle ses mu asi líbila, tak pak je podle mě něco špatně, když Ti to teď kritizuje… Pokud jsi změnila za váš vztah účes, tak je možné a normální, že se mu to nemusí líbit.
Samo o sobě na tom účesu nevidím nic špatného
Jemné vlasy jsou složitější…to sama vím. Ale hlavně! Ty sama se musíš cítit v účesu fajn, pokud Tobě nevyhovuje, nech si vlasy např sestříhat, udělat patku, jemnou ofinu, jinou barvu, cokoli, ale Ty sama se musíš cítit fajn!
@Anonymní píše:
Ahoj. Nosím vlasy většinou takto, jak je na fotce. Mám je i takto řidší. Přítel mi řekl, že se mu tento účes moc nelíbí… Váš názor na tento typ účesu? Děkuji
mě se líbí, jen bych ho zkrátila na šikmé mikádo
podle mě to bylo fajn. Pokud teda ty sama chceš změnu!
Tobe by slusel uces z kratkych vlasu, mas jich opravdu malo a jeste ti v tomto ucesu rychle zplihnou.
@axlpol píše:
mě se líbí, jen bych ho zkrátila na šikmé mikádopodle mě to bylo fajn. Pokud teda ty sama chceš změnu!
Ona to tak i nosí. Stačí se podívat na její instagram @simonamikova . To jsi tu dala schválně takovou fotku, abys byla dohledatelná a měla více fanoušků?
Dcera má taky takto řídké vlasy a vyšší čelo, nejvíc jí sluší, když má vlasy spíš kratší než delší, maximálně k ramenům, a s ofinou. Ona by nejradši vlasy do půl zad, ale to vypadá jak myší ocásky
Teď jsem jí je teda nechala narůst kousek pod ramena, aby jí šel udělat jednotný účes na mažoretky.
Druhá věc je tvoje osobní spokojenost a otázka, zda měnit něco, co se tobě líbí, jen proto, že přítel k tomu má najednou výhrady (vycházím z toho, jak jsi psala, že vlasy nosíš většinou takto, čili beru to, že si tě takovou už našel)
@Bytsamsebou píše:
Ona to tak i nosí. Stačí se podívat na její instagram @simonamikova . To jsi tu dala schválně takovou fotku, abys byla dohledatelná a měla více fanoušků?
Počkej, to je ale ta televizní nevěsta, ne?
Jo, tak ta by se určitě šla radit zrovna sem ![]()
Já nejsem Simona
Chtěla jsem ukázat jaké mám vlasy. Přítel mě zná nejvíc s culíkem. Tohle se mu nelíbí. Prý to vypadá jak vodník. Řídké a splihlé ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Nosím vlasy většinou takto, jak je na fotce. Mám je i takto řidší. Přítel mi řekl, že se mu tento účes moc nelíbí… Váš názor na tento typ účesu? Děkuji
Chtělo by to trochu objem, zvlnit, jako ten třetí uces, koukni. Možná zastihnout
https://zena-in.cz/…vakrat-tolik
@Anonymní píše:
Já nejsem SimonaChtěla jsem ukázat jaké mám vlasy. Přítel mě zná nejvíc s culíkem. Tohle se mu nelíbí. Prý to vypadá jak vodník. Řídké a splihlé
Aha
No mně bylo hned divné, že by sem někdo takto dal svoje reálné foto, byť anonymně. A na téhle konkrétní fotce Simona pro mě nebyla zrovna k poznání, proto mi to prvně nesepnulo ![]()