Tenké plenky - trénink

26747
8.7.21 20:54

Tenké plenky - trénink

Ahoj, existuje nějaká tenčí verze jednorázových kalhotkovych plenek? :think: nepotřebuju 12 hodin v suchu, ale nějakou verzi třeba pro 2 hodiny :D něco jako obyč vložka versus intimka. Látkové nechci. Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8742
8.7.21 20:57

Kup v Pepcu, ale nejsou kalhotkovy. Jinak pokud chceš, aby dítě pocítilo nekomfort mokra a zároveň necuralo po bytě, pořiď treninkovy kalhotky. To nejsou látkový plínky, to jsou normální slipy nebo kalhotky, ale s vsitou savou částí, takže když se dítě vycura, je mokrý, ale na gauči bude max kapka. Pokud tedy nepustí plný mocak najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.21 21:11

@Midaku mně jde spíš o bobek :D to mě nebaví řešit a prát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.7.21 21:21

Hele tenčí a na bobek, to mi přijde jako docela nebezpečná kombinace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.21 21:26

@Slečna Ferka mně to nebaví to lovit z těch látkových trenyrek, to přece jednoráz by musel být pianko…takový jako kalhotky z Perlanu bych si představovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.7.21 21:30
@Bubla Bůčková píše:
@Slečna Ferka mně to nebaví to lovit z těch látkových trenyrek, to přece jednoráz by musel být pianko…takový jako kalhotky z Perlanu bych si představovala :D

Role perlanu, jehla, nit a dva díly serialu :mrgreen: :mrgreen: Bubli, to už jste tak daleko, že jde jen o bobek? Bomba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24265
8.7.21 21:31

A co o číslo menší plenka :think: syn už celkem zvládá bez plenky, ale nehody občas jsou. Doma je mi to fuk, ale když jdeme někam - třeba do obchodu, dávám plenku. Teď jsem akorát objednala ty plenky bez těch lepítek a vzala jsem právě menší než klasicky na noc. Jsem zvědavá jestli to bude fungovat a bude mu to i víc nepříjemné. Bobek teda u nás problém není. Do kalhot tak dvakrát a jinak už spíš končí v nočníku nebo na trávě :D ono mu to rychle došlo, že do kalhot je to naprd a hlavně nesnáší utírání, tak je to pro něj velká motivace, aby byl co nejméně špinavý. Vydrž. Za chvíli to na ten nočník zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.7.21 21:49

Hodně záleží na značce plenek.. třeba mezi Pampers a obyčejnými z tesca mi přijde strasnej rozdil v tloušťce… :think: co mate teď? Nebo mu vlep vložku do slipu

• Citovat
  • Upravit
26747
8.7.21 22:06

Mám Pampers. O intimce do slipu jsem taky chvíli uvažovala, možná na to dojde :mrgreen: Já chtěla i kvůli létu, ať to má vzdušnéjsi prostě, o pocit mokra mi nejde. Jen vyloženě pohodlí pro maminku a její lepší pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.21 22:09

@anavi13 @Ba-stet úspěchy máme… Teda já ho dávám, co 2 hodiny, navíc nemám nervy a když přijde muž z práce, tak se kluka zeptá asi stokrát :lol: takže je to úspěch spíš rodičů než dítěte. Ale řekli jsme si, že se ptát přestaneme! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24265
9.7.21 06:32

@Bubla Bůčková to je fakt, je to úspěch rodičů :D to je super pokrok. To půjde :palec: u nás ještě minulý týden hrozně moc nehod. Už jsem byla nešťastná a tento týden úplně fajn :palec: už i přišel sám, že chce po spaní plenku sundat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.7.21 08:47
@anavi13 píše:
@Bubla Bůčková to je fakt, je to úspěch rodičů :D to je super pokrok. To půjde :palec: u nás ještě minulý týden hrozně moc nehod. Už jsem byla nešťastná a tento týden úplně fajn :palec: už i přišel sám, že chce po spaní plenku sundat :palec:

Já na ven právě dávám. Bojím se trochu co od září školka, prý mají děti regres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24265
9.7.21 22:00

@Bubla Bůčková já bych se nebála :hug: třeba já mám teď půlroční miminko a trochu regres je, ale spíš v jídle - chce krmit, nosit…na ten nočník mi přijde, že to vliv nemá. Ale dělám opičky. Dnes jsme čůrali z balkónu a na plot. Tatínek se ze srandy zlobil a malý z toho měl prču. Ve školce si myslím, že spíš bude chtít napodobit děti ;) zkus nedávat i na ven- třeba hřiště. Mě přišlo, že to rychleji pochopil. Každopádně zásoba kalhot musí být velká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.7.21 22:20
@anavi13 píše:
@Bubla Bůčková já bych se nebála :hug: třeba já mám teď půlroční miminko a trochu regres je, ale spíš v jídle - chce krmit, nosit…na ten nočník mi přijde, že to vliv nemá. Ale dělám opičky. Dnes jsme čůrali z balkónu a na plot. Tatínek se ze srandy zlobil a malý z toho měl prču. Ve školce si myslím, že spíš bude chtít napodobit děti ;) zkus nedávat i na ven- třeba hřiště. Mě přišlo, že to rychleji pochopil. Každopádně zásoba kalhot musí být velká :roll:

Tak dneska byl na nočníku celkem čtyřikrát, rozestup 2.5 hodiny a prostě nehoda žádná neměla šanci ani přijít :D on už to chápe celkem, jen musí přijít ten pocit, že se mu chce čůrat a co má dělat. Tuhle mě vzbudil v pět ráno, že ee :nevim: na noc plenky nemá, je to prostě držák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.7.21 22:24

@anavi13 jenže já teď většinou chodím do herny, na návštěvu nebo tak, tak radši dávám… Já věřím tomu, že bude mít příklad v dětech a proto nenutím ani záchod, to si počkám, protože ve školce mají ty malé a to pak určitě půjde samo. Taham sebou nově nočník, protože čůrání ve stoje nám nejde a tím nemyslím ten přiblblý mateřský plurál :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí