Počůrané oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26747
9.6.21 14:23

Počůrané oblečení

Zdravím, trpím poškozením čichu a nevím si rady, na manžela v tomhle není taky zrovna spoleh. Učím dítě na nočník a jsou nehody. Co děláte s oblečením? Není problém prát denně, ideální by bylo třeba obden. Jednou jsem četla, že je lepší nechat uschnout než hned namočit. Nebo to mám balit do igelitové tašky? Máme i koberce, gauč, tam když náhodou něco ujede tak hned beru vlhčeny ubrousek a sanytol, ale to je minimálně. Spíš mi jde o to oblečení, když jsou durch nohavice nebo něco horšího. Já necítím nic, takže můžu jen kopírovat, jak se to dělá jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6161
9.6.21 14:25
@Bubla Bůčková píše:
Zdravím, trpím poškozením čichu a nevím si rady, na manžela v tomhle není taky zrovna spoleh. Učím dítě na nočník a jsou nehody. Co děláte s oblečením? Není problém prát denně, ideální by bylo třeba obden. Jednou jsem četla, že je lepší nechat uschnout než hned namočit. Nebo to mám balit do igelitové tašky? Máme i koberce, gauč, tam když náhodou něco ujede tak hned beru vlhčeny ubrousek a sanytol, ale to je minimálně. Spíš mi jde o to oblečení, když jsou durch nohavice nebo něco horšího. Já necítím nic, takže můžu jen kopírovat, jak se to dělá jinde…

Ja nechavam uschnout, peru úplně normálně. Čich mám ok a prádlo cítit není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5869
9.6.21 14:25

Nechat volně uschnout a až pak prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.6.21 14:29

V bytě to můžu hodit třeba přes vanu? Jestli to nevěsite třeba na balkoně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
9.6.21 14:30

Přeprala jsem to vždy nejdřív v ruce a pak dala vyprat do pračky, nikdy nic nesmrdělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.6.21 14:32
@Froseth píše:
Přeprala jsem to vždy nejdřív v ruce a pak dala vyprat do pračky, nikdy nic nesmrdělo.

V ruce a nechat uschnout? Házet jedny teplacky se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
9.6.21 14:36

Normálně to hodím do pračky k ostatnímu prádlu, co bys s tím jiného chtěla provádět? :lol: Buď to predtim trochu uschne, nebo ne, do koše k pradlu to mokré nedávám. Suché klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.6.21 14:40
@Semtex píše:
Normálně to hodím do pračky k ostatnímu prádlu, co bys s tím jiného chtěla provádět? :lol: Buď to predtim trochu uschne, nebo ne, do koše k pradlu to mokré nedávám. Suché klidně.

Ty jo, já peru dvakrát týdně, někdy třikrát :oops: to bych pokaděny nechtěla nechávat. Já teda ještě myslela, aby v bytě nebyl smrad. Dětské peru odděleně na 60 a opět se sanytolem proti zápachu, to doufám řeší vše. Aby návštěvu jako první netrefil smrad ze sušených tepláku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
9.6.21 14:45

@Bubla Bůčková no pokadeny bych to nenechavala nikde, myslela jsem teda pocurane věci, ale já jsem prací maniak a peru tak 2× denně minimálně :lol: takže většinou mám něco, k čemu to mohu hned nebo zanedlouho přihodit :lol:

Příspěvek upraven 09.06.21 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.6.21 14:46
@Bubla Bůčková píše:
V bytě to můžu hodit třeba přes vanu? Jestli to nevěsite třeba na balkoně…

Hazim to v koupelně na topení. Pak do špíny. A az peru detem, tak to vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.6.21 14:48

Jinak mluvim o pocuranych vecech. Vyloženě pokadenych veci moc mit nebudeš, si myslim. Kdyz je jenom ukaknuto, neresim. A kdyby to byl jo nejakej mazec, tak bych možná nadobro vyhodila :lol: zalezelo by co by to bylo. Ja bych jedny slipy fakt radsi ozelela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
9.6.21 14:48

Stejně jako látkový pleny dávám počůrané prádlo do koše. Peru, když je plná pračka (u nás denně :roll:) předpírku na 60°. Čich mám hodně citlivý.
Než jsem to napsala, tak se kluk počůral :oops: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
9.6.21 14:55

Vzhledem k tomu, že jsem už na dvě děti skladovala 2-3 dny počůraný látkovky (v kýbli na balkóně předem jsem nesušila ani nenamáčela), mě nějaké ty občas počůrané legíny nechávají chladnou :-D Fakt je, že druhé dítě, na rozdíl od prvního, nic nepročůrá durch, max. si trochu učůrne, to pověsím uschnout přes koš na prádlo, nic nesmrdí. Peru to pak úplně normálně, chlorovou dezinfekci nevedem, max. perkarbonát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.6.21 14:57
@Oli.Lyon píše:
Jinak mluvim o pocuranych vecech. Vyloženě pokadenych veci moc mit nebudeš, si myslim. Kdyz je jenom ukaknuto, neresim. A kdyby to byl jo nejakej mazec, tak bych možná nadobro vyhodila :lol: zalezelo by co by to bylo. Ja bych jedny slipy fakt radsi ozelela. :lol:

To mám v plánu naven :lol: než to nosit v pytlíku to to radši vyhodím :mrgreen: ale bohužel, náš chlapeček chodí i třikrát denně, takže nehody budou, to teda budou… Tak to bych asi přeprala a nechala uschnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
9.6.21 15:03
@Oli.Lyon píše:
Jinak mluvim o pocuranych vecech. Vyloženě pokadenych veci moc mit nebudeš, si myslim. Kdyz je jenom ukaknuto, neresim. A kdyby to byl jo nejakej mazec, tak bych možná nadobro vyhodila :lol: zalezelo by co by to bylo. Ja bych jedny slipy fakt radsi ozelela. :lol:

nas mladej vylozene hazel bobek do slipu asi 4 mesice, ve skolce to ani nevyklepli a pekne zabalily jako darek domu do pytliku. No obcas to slo do pracky nekolikrat nez jsem ten smrad z toho dostala. by se mi to dost prodrazilo ty hadry vyhazovat :) @Bubla Bůčková pocurane jsem nechala uschnout a jen hodila mezi spinavy a max druhy den vyprala. pokadene v ruce a hned do pracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí