Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, kupujete někdo v DM nějaké plenky, které se Vám osvědčili a jsou levnější než Pampers pants, které teď používáme?
Děkuji za tip ![]()
Nenašla sem plenky, které by sedly na používání a výdrž lépe, než Pampers. Ale každému dítěti pasuje něco úplně jiného. Brávám na Alza nebo Mall po velkých baleních. Takový ceny v obchodech ani nebývají. Naposledy sem brala Pampers za 4,40 ks 🙋🏻♀️ ( děti 7,5 roku a 1 rok )
@Lamicka2016 já dávám ty babylove premium pants z DM na noc a přes den má pampers pants. Na noc se mi ty z DM osvědčily víc něž pampersky. Ale cenově si vůbec nepomůžeš, protože ty z DM vycházejí dráž než pampers pants v akci ![]()
To spíš koukni na Tesco. Ty mají nějakou svojí řadu a ta je lacinější. Ale nevím jestli jsou dobrý nebo ne, nezkoušela jsem.
Dávám teď Babylove-jedny z mála co mu neprotékají..Když se pak kupují v boxech, tak se to dá..a využívám nasbírané body na slevu..
Holky děkuji. Dostala jsem ještě tip na Dada plenky. Neznáte někdo?
@Lamicka2016 Za staršího byly super-jine jsem nechtěla…teď za mladšího jsem z nich zklamaná
nevím teda jak ty úplně nové (myslím zlaté
) ale bohužel protékaly a odstávaly nad zadečkem i když byly utažené ![]()
Doma používáme klasické babylove, když jdeme ven, beru Pampers pants, je to pohodlnější. Pampers pants jsou dokonce levnější než ty pants z DM. Ale Pempersky by v noci protekly. Mám dceru skoro rok a půl. Babylove beru 4+, Pampersky 4. Ty pants jsou blbé v tom, že dá dost práce je dobře “objet” kolem nožiček, když přebalujeme ve stoje, ale to je zase na ven super.
Zkuste plenky v Albertu zrovna je mají v akci a jsou opravdu TOP v té akci jsou nejlevnější na trhu 159 Kč používám jen ty a jsem opravdu max spokojená jak savosti tak kvalitou ![]()
Používám na dcerku ty z DM Nature a jsou skvělé, ale to si každý musí najít, to svoje postupně.
Zkoušela jsem pleny BabyCharm vel.2 ty docela šly mají indikační proužek občas protekly. Pak jsem koupila babylove vel.3 a ty jsou za mě fakt supr příjemné na dotek oproti těm BabyCharm nikdy neprotekly. Pak jsem dostala body na benefit kartu takže jsem zkusila bella happy z lékárny a tam za mě bylo obrovský zklamání malá se mi v nich šíleně oprudila. Teď používám Bebelo vel.3 a ty docela ujdou. Dostala jsem taky balík plenek vel.3 z Alberta a ty taky ujdou ale žádná hitparáda to taky není. Ještě dostanu pár plen Dada na zkoušku tak jsem zvědavá… Za mě zatím nejlepší ty obyč babylove.
Ano, Babylove jsou super, také doporučuju, recenze najdeš tady