Plenky DM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2751
4.7.21 17:19

plenky DM

Ahoj, kupujete někdo v DM nějaké plenky, které se Vám osvědčili a jsou levnější než Pampers pants, které teď používáme?

Děkuji za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
4.7.21 18:18

Nenašla sem plenky, které by sedly na používání a výdrž lépe, než Pampers. Ale každému dítěti pasuje něco úplně jiného. Brávám na Alza nebo Mall po velkých baleních. Takový ceny v obchodech ani nebývají. Naposledy sem brala Pampers za 4,40 ks 🙋🏻‍♀️ ( děti 7,5 roku a 1 rok )

• Citovat
  • Upravit
9265
4.7.21 18:52

@Lamicka2016 já dávám ty babylove premium pants z DM na noc a přes den má pampers pants. Na noc se mi ty z DM osvědčily víc něž pampersky. Ale cenově si vůbec nepomůžeš, protože ty z DM vycházejí dráž než pampers pants v akci :nevim:
To spíš koukni na Tesco. Ty mají nějakou svojí řadu a ta je lacinější. Ale nevím jestli jsou dobrý nebo ne, nezkoušela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.21 19:15

Dávám teď Babylove-jedny z mála co mu neprotékají..Když se pak kupují v boxech, tak se to dá..a využívám nasbírané body na slevu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.7.21 19:47

Holky děkuji. Dostala jsem ještě tip na Dada plenky. Neznáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.21 20:00

@Lamicka2016 Za staršího byly super-jine jsem nechtěla…teď za mladšího jsem z nich zklamaná :( nevím teda jak ty úplně nové (myslím zlaté :think: ) ale bohužel protékaly a odstávaly nad zadečkem i když byly utažené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.7.21 20:20

Doma používáme klasické babylove, když jdeme ven, beru Pampers pants, je to pohodlnější. Pampers pants jsou dokonce levnější než ty pants z DM. Ale Pempersky by v noci protekly. Mám dceru skoro rok a půl. Babylove beru 4+, Pampersky 4. Ty pants jsou blbé v tom, že dá dost práce je dobře “objet” kolem nožiček, když přebalujeme ve stoje, ale to je zase na ven super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
13.8.21 21:42

Zkuste plenky v Albertu zrovna je mají v akci a jsou opravdu TOP v té akci jsou nejlevnější na trhu 159 Kč používám jen ty a jsem opravdu max spokojená jak savosti tak kvalitou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.8.21 21:54

@Paliska ne každému sedí.. synovi hodně protékaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22692
13.8.21 23:43

Používám na dcerku ty z DM Nature a jsou skvělé, ale to si každý musí najít, to svoje postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.10.21 10:07

Zkoušela jsem pleny BabyCharm vel.2 ty docela šly mají indikační proužek občas protekly. Pak jsem koupila babylove vel.3 a ty jsou za mě fakt supr příjemné na dotek oproti těm BabyCharm nikdy neprotekly. Pak jsem dostala body na benefit kartu takže jsem zkusila bella happy z lékárny a tam za mě bylo obrovský zklamání malá se mi v nich šíleně oprudila. Teď používám Bebelo vel.3 a ty docela ujdou. Dostala jsem taky balík plenek vel.3 z Alberta a ty taky ujdou ale žádná hitparáda to taky není. Ještě dostanu pár plen Dada na zkoušku tak jsem zvědavá… Za mě zatím nejlepší ty obyč babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.10.21 21:09

Ano, Babylove jsou super, také doporučuju, recenze najdeš tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie