Tep 130 za minutu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
20.1.18 13:17
@Uju píše:
@P4ja No, holter je dobrá věc jak tlakový tak tepový. Určitě holčině natočí EKG a pošlou na kardio, tam ho třeba dostane.Ono to může být i krční páteří, nebo od nervů-stresu, těch příčin je mnoho.

To jo, obvzlášť v tomhle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 13:24

Krční páteř má ok, stres žádný, vše je ok…
Tak netuším. A tlak měla 172 /153

• Citovat
  • Upravit
4071
20.1.18 13:40

V pondělí určitě k lékaři. Není to legrace. Vysoký krevní tlak mohou mít i děti, třeba na genetickém podkladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27707
20.1.18 14:00
@Anonymní píše:
Krční páteř má ok, stres žádný, vše je ok…
Tak netuším. A tlak měla 172 /153

a co štítná? ta zvyšuje tlak i tep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 14:02

To nevím.

• Citovat
  • Upravit
27707
20.1.18 14:10
@Anonymní píše:
To nevím.

taky varianta když tak jí nech nabrat krev na štítnou je v pubertě může s ní mít problémy a může to způsobovat tlak i tep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.1.18 18:29

No upřímně - systolický tlak může být hodně ovlivněn stresem, měla 173, ale ten diasystolický tlak je tedy šíleně vysoký :think: Nevím kolik má mít dospívající dívka, ale dospělý člověk by už byl s takovým tlakem ohrožen na životě (mozková mrtvice si nevybírá) Navíc ty dvě hodnoty systolického a diasystolického jsou nebezpečně blízko. Ale toto byla naměřena pouze jedna hodnota v jeden určitý čas a mohla být opravdu ve stresu i tep by tomu napovídal. Zkuste někde sehnat tlakoměr nebo i koupit - výborný je Omron M6 a znovu hodnoty přeměřte anebo třeba v lékárně Dr.Max tlak přeměří na požádání, mají tam tlakoměry Tensoval - sednout si tam, být chvíli v klidu, nemluvit a pak zkusit tlak přeměřit. Pokud bude i tak vysoký, tak v pondělí doktor je jasná volba - hele, došli jste na to včas, pokud by se doktorům něco nezdálo nasadí odpovídající léčbu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
20.1.18 18:46

@Paralenka červená opravdu? já mám právě nonstop nízký tlka, když mi náhodou skočí na klasiku tak je mi zle jak něco a mám právě ten ten cca 120-130 v klidovém stavu. Ten tlak mám zase díky velmi nízké váze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 21:22

Všem moc díky za reakce, trošku se bojím ale snad bude vše ok. Díky moc, v pondělí napíšu, jak dopadla.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
22.1.18 18:13
@Anonymní píše:
Všem moc díky za reakce, trošku se bojím ale snad bude vše ok. Díky moc, v pondělí napíšu, jak dopadla.

Tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.1.18 18:18

Tlakoměr do mobilu je jen bezcenná aplikace pro zábavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 20:49

Tep u dr. 120, poslána na kardiologii, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
4569
4.2.18 08:33

Ahoj mám podobný problém s 9 letou dcerou.. tep od 100-150, taky jsme poslani na kardio ale objednali nás až koncem května :? tak snad to nic není. Je fakt že na těch 150 ji to skočí když třeba běhá nebo když je nemocná, to ho tak má i v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
23.7.21 18:51

Oživuji a mám dotaz. Mám zrychlený tep, beru na to Isoptin. Ale nezabírá úplně, mívám běžně kolem stovky (i přes) v klidu, párkrát za týden to i cítím na sobě. Ale nechce se mi navyšovat léky nebo tak něco. Takže ten dotaz, je to problém? Nebo o nic nejde, když už stejně nějaké prášky beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
23.7.21 19:12
@vokishka píše:
Oživuji a mám dotaz. Mám zrychlený tep, beru na to Isoptin. Ale nezabírá úplně, mívám běžně kolem stovky (i přes) v klidu, párkrát za týden to i cítím na sobě. Ale nechce se mi navyšovat léky nebo tak něco. Takže ten dotaz, je to problém? Nebo o nic nejde, když už stejně nějaké prášky beru.

Kolik berete toho Isoptinu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí