Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoojte, máte někdo nějaké dobré zkušenosti jak chránit své vlasy, před žehlením. Do teď jsem to nijak extra neřešila, ale asi bych měla. Vím, že vlasy nezprávim když už jsou zničené (lámou se, třepí…) tak zajdu ke kadernici na sestřih. Ale chci se dopředu chránit, aby to nedopadlo ještě hůř. Nemáte někdo nějaký hlavně cenově doostupný vyzkoušeny produkt? A kdyby jste měli i jiné rady jak se starat o vlasy, tak klidně šup sem.
Ahojky, najdeš fajn přípravky v DMku, buď přímo balea nebo pak mám takový neonovy obal - obojí snad do 50,– a nejsou vůbec špatný ![]()
Jinak jestli můžu doporučit, čím zlepšit vlasy, tak opravdu pravidelně zastřihovat a profesionální šampony - pořizovací ceny se zdají vysoké, ale mě například litr šamponu od kérastase stál asi 900,– ale vydržel mi rok a čtvrt a to ho občas používal i přítel…stačí ho opravdu malinko
a z masek je skvělá gestil wonder - stojí okolo 200,– ![]()
Existují přípravky přímo pod zehlicku nebo kulmu atd. Ideálně koupit profi v kadeřnictví. Ja mam vyzkouseny matrix a goldwell.
@Kallya já teda nemám zničené vlasy i když jsem dnes uvažovala o žehličce používám masku na vlasy od avonu umyji normálně vlasy dám masku nebo vetřu dám ještě mikrotenový sáček ručník nechám působit tak 15 minut a umyji vlasy jsou lesklé příjemné na dotek jako hedvábí
@Kallya, když jsem měla dlouhé vlasy a žehlila, používala jsem tento sprej http://www.krasa.cz/…-200-ml.html