teploměr v dudlíku

687
15.11.08 19:32

teploměr v dudlíku

Prosím,jaké máte zkušenosti s teploměrem v dudlíku?Jak je měření přesné,kolik desetin stupně se odečítá?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
15.11.08 19:59

Ahoj mě se teploměr v dudlíku líbil když jsem měla mít první mimčo tak jsem si ho koupila.Jenže mě nenapaddlo že taky jsou děti co neuměj dudat dudlík moje to neumělo ani jedno.Vyzkoušela jsem to jen na sobě a je to uplně nepřesný.na druhý jsem si koupila ušní a taky hrozně nepřesný nakonec měřím obyč digitálním do cca roku v konečníku a od roka vpodpaží a měří krásně.Oba speciální teploměry ležej ve skřini.
AHOJ ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.08 20:52

Ahoj Tino, tak u nás byl taky ten problém , že děti nedaly dudlík do pusy vůbec nebo pokud ano, pohrdaly silikonovým dudlíkem, který právě u toho „teploměrového“ dudlíku je. Takže u nás to byly vyhozené peníze… Náped je to sice dobrý, ale za předpokladu, že dítě dudlá :) A jinak se při měření teploty v ústech odečítá 0,3 stupně. Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.11.08 21:28

teploměr v dudlíku

Díky,holky,Jája sice dudlá,ale silikonový taky nechce.Svoje dcery jsem měřila v konečníku,ale Jáju to fakt hodně dráždí na stolici,tak jsem přemýšlela o šetrnějším způsobu.Máte pravdu,upustím od toho.Dík,T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.11.08 22:11

Ahojky.Já koupila už dva ruzný a malej sice dudlá jak o život,ale ten s tim teploměrem neveme ani jeden a ani na vteřinku do pusinky,takže je nám k ničemu.Oba mají jiný tvyr než jaho avent dudlík takže tenhle hned vyplivne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.08 00:08

Ahoj, ten dudlík s teploměrem má zvláštní tvar a je hlavně dost tvrdý, dcerka se ho sice pokoušela dudlat, ale spíš ho cucala v puse po přemlouvání, dudlat to nešlo. Měření bylo hodně nepřesné, zjistila jsem podle toho jen to, zda má teplotu hodně vysokou nebo jen mírnou, případně zda klesá nebo stoupá, u těch vyšších teplot jsem to pak raději přeměřovala normálním teploměrem. Olga

• Citovat
  • Upravit
4132
16.11.08 13:37

Ahoj, my ho měli půjčený, ale jestli měří přesně to říct nemůžu protože malá ho v puse nesnesla. Jak už tu bylo psáno, je hodně tvrdý, takže byl vždy dcerkou vyplivnut :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
16.11.08 13:41

teploměr v dudlíku

Jednoznačně jste mě přesvědčily,že ty peníze se dají investovat líp.Zůstaneme u rektálního měření,Dík.T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí