Teplota 37,6

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76352
25.8.21 21:18
@Anonymní píše:
Holky! Kde píšu, že měřím preventivně? Mojí mamce se zdál teplejší, tak jsem změřila. Už z příspěvku je jasný, že často neměřím, když už mu jsou 4 měsíce… A já nevím, jak na to. Ale díky všem!

jak na to? kup si digitální teploměr v lékárně, super věc, teplotu změříš i v noci potmě, dítě při tom nemusíš vůbec budit, můžeš tím měřit i vodu ve vaničce i teplotu v místnosti - a nemusíš mít stres, že když sebou dítě zamele, zalomíš mu v zadečku kus skla s jedovatou rtutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 21:28

@stinga Proboha! Ty máš věšteckou kouli??? Já měřím digitálním!!! Proč reaguješ???

• Citovat
  • Upravit
76352
25.8.21 21:31
@Anonymní píše:
@stinga Proboha! Ty máš věšteckou kouli??? Já měřím digitálním!!! Proč reaguješ???

digitální teploměr se nestrká do zadečku, ale přikládá se 10 cm od čela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.8.21 21:36

Normální teplota, neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.8.21 21:40

@stinga ona píše o digitálním teploměru, ne o bezkontaktním. :lol: Samozřejmě že se digitály měří i rektálně. A ano, mají stříbrnou špičku. Já mám teda doma i dva rtuťové, nad ně totiž není.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
25.8.21 21:40
@Anonymní píše:

To chce klid. :D

• Citovat
  • Upravit
76352
25.8.21 21:45
@JanaDaR píše:
To chce klid. :D

což někdo, kdo opakovaně měří zdravému dítěti teplotu a pak hledá řešení na emiminu, nedokáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.8.21 21:47

@stinga no je fakt, že tady se rady dočká málokdo, ale to zakladatelka teprve zjistí, dítě je ještě malé. :D Má první děcko, trochu ji vyhoukala vlastní matka, tak ho dvakrát změřila, to nebude konec světa. Horší jsou ty, které sveřepě nesráží ani 41°C.

• Citovat
  • Upravit
76352
25.8.21 21:49

@JanaDaR no to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
25.8.21 21:55
@stinga píše:
digitální teploměr se nestrká do zadečku, ale přikládá se 10 cm od čela

digitální může být bezkontaktní nebo normální, který se fakt někam strčit musí, ať už do pusy, zadku nebo podpaží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.8.21 21:58

@Mutlice hlavně to nezkoušet v pořadí podpaží, konečník, ústa. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9280
25.8.21 22:00
@JanaDaR píše:
@Mutlice hlavně to nezkoušet v pořadí podpaží, konečník, ústa. :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
25.8.21 22:02
@stinga píše:
což někdo, kdo opakovaně měří zdravému dítěti teplotu a pak hledá řešení na emiminu, nedokáže

Ty jsi dobře mimo, vid? :roll: očividně se potřebuješ na někom vyřádit, když píšeš takový nesmysly… Když ti dítě připadá teplejší, tak ho snad zmeris, ne? To neznamená, že ho měří preventivně nebo nějak pravidelně… A o tom teploměru vůbec nemluvím, ty jsi asi nikdy v ruce nedržela obyčejný digitální teploměr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
25.8.21 22:02
@JanaDaR píše:
@Mutlice hlavně to nezkoušet v pořadí podpaží, konečník, ústa. :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo to už je pak fakt lepší ten bezkontaktní… I když teda souhlas s tebou, že rtuťový je nejpřesnější, na něj nemá nic… jen náš synek si nic nikam strčit nenechá, takže tam bohužel musí nastoupit bezkontaktní a ty haluze, co občas ukazuje /a to máme podle recenzí a ceny Formuli 1 mezi teploměry/, proti starýmu teploměru o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
25.8.21 22:06

Ženský vy byste se pomlatily i kvůli teploměru. Za mě rtuťovéj teploměr strčí všechny digitály do kapsy. Zakladatelko, buď v klidu, zvlášť pokud nepozorujes nic jinýho (neklid nebo naopak zvýšenou spavost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí