Teplota a únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.1.18 19:47

teplota a únava

Ahoj. jdu si pro radu. dcerka 4 a půl roku měla ve středu večer teplotu 38,1. byla taková unavená, myslela jsem že bude nemocná, jenže po čípku šla teplota dolů, celou noc byla na 37,3 a rána teplota v normálu. malá už taky normálně řádila, nic jí nebylo až do včerejšího večera kdy přišla si ke mě lehnout a já už viděla že je zase nějaká divná. ráno byla zase naprosto v pořádku těšila se do školky tak šla. odpoledne jsme přišli domů a teplota ke 38. má zarudlé oči, kruhy pod očima. stěžovala si na bolest bříška a zad. letěla jsem tedy rychle k doktorce a ta to vidí na nějakou střevní virozu. průjem nemá. mě se to nezdá :nevim: v 6 usnula uplně hotová přitom spala ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13742
2.1.18 20:10

A otázka zní jak? Něco na ní leze, nech jí doma v klidu a čekej, co z toho bude. Já teplotu ani nesrážím, pokud není vysoká a pokud je syn v pohodě, častokrát má třeba dva dny teplotu a ani nic dalšího nepřijde, protože vyšší teplota to „zničí“. Když jí dáš čípek, tak jí na několik hodin teplotu srazíš, začne se zdát „normální“ a pak teplota zas vyskočí a ty zase srazíš a pořád se to opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.18 20:12

@AnastazieB mě jen nejde do hlavy ta teplota před týdnem. jinak by mi ted bylo jasné že na ní něco leze. dala jsem čípek protože jí bylo v tu chvíli zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.18 16:46

Tak syndrom ruka noha ústa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat