Teplota 38 - chodíte ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
462
20.8.13 13:07
@zuzouš píše:
S teplotou bych šla na chvíli, dítě do kočáru a na hodinku se projít (v rámci zachování duševního zdraví matky:). Ale ne při 38st, to max něco nejnutnějšího v nejbližším krámě. Návštěvu určitě ne, to, že dcera vypadá dobře, neznamená, že její tělo nebojuje. Krom toho, že to není ani vůči hostitelům fér, aby pak všichni za týden lehli nemocní.

pravě ja jsem nikam nechtěla.. Ti, kte kterým máme jit, říkají, že teplota nic není.. a že pokud ji nic jiného není máme dojet..

ale ja se bojim aby něco nenachytala dalšího.. nevim no.. koli sa ji to.. chvilku ma 37,5 pak zase 38,0…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
20.8.13 13:08
@stazka píše:
A ty kdyz mas teplotu 38 chodis k nekomu na navstevu nebo couras po kramech? :roll: :zed: :zed:

Ne, ale do práce jsem občas chodila, když bylo potřeba mít něco hotového… ale je fakt, že mám vlastní kancelář a do práce jezdím autem. Ale na střední jsem občas do školy šla i s vyšší teplotou, třeba když jsem tam chtěla být na čtvrtletní písemku :oops:

Jinak tedy s dítkem s 38 bych nakupovat ani na návštěvu nešla (pokud bych tedy věděla, že ji má, neb moje dítko je po mě a teplota na něm není poznat a teplotu kolem 38 pohmatem nepoznám), ale ven v kočárku klidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.8.13 13:08

Tak jít ven si sednout na lavičku a čučet na ptáky - proč ne, ale někde rajzovat po obchodech a návštěvách - to je namáhavé, nech ji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
20.8.13 13:13
@moonulkaa píše:
pravě ja jsem nikam nechtěla.. Ti, kte kterým máme jit, říkají, že teplota nic není.. a že pokud ji nic jiného není máme dojet..ale ja se bojim aby něco nenachytala dalšího.. nevim no.. koli sa ji to.. chvilku ma 37,5 pak zase 38,0…

Tak zas pokud vypadá dobře, oni to vědí a není náročná cesta, tj. buď pojede v kočárku nebo autem, tak bych jela. Já myslím, že já bych možná takovouhle teplotu ani nezjistila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.8.13 13:18

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.8.13 13:39
@moonulkaa píše:
pravě ja jsem nikam nechtěla.. Ti, kte kterým máme jit, říkají, že teplota nic není.. a že pokud ji nic jiného není máme dojet..ale ja se bojim aby něco nenachytala dalšího.. nevim no.. koli sa ji to.. chvilku ma 37,5 pak zase 38,0…

Po precteni prvniho prispevku jsem myslela, ze nejsi normalni. Takze zmena, jsi normalni, ale kamaradi ne. :mrgreen:
Je to bezohlednost k decku, u ktereho nevis, co z toho bude, i k okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.8.13 13:42
@BellinkaX píše:
Po precteni prvniho prispevku jsem myslela, ze nejsi normalni. Takze zmena, jsi normalni, ale kamaradi ne. :mrgreen:
Je to bezohlednost k decku, u ktereho nevis, co z toho bude, i k okoli.

asi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.8.13 14:09

A ti přátelé mají své děti, se kterými by v horečkách někam cestovali? :jazyk: Před 3 týdny měl náš přes 38,5 a zrušila jsem i návštěvu, která se měla konat u nás. A udělala jsem dobře, během dvou hodin měl malý přes 40 a jelo se na pohotovost. U dítěte nikdy nevíš, samo ti neřekne, jestli ho něco nebolí, že by mělo kvůli toho teplotu a to, že mu neteče z nosu, nekašle, co to má co s teplotou? Dítě může být bez příznaků, ale tělíčko jako kamínka a během hodiny se to změní a je úplně K. O., může plakat a mít křeče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
20.8.13 15:12

Pri 38mi ven v zadnem pripade nechodim, max k lekari a do lekarny, cekam do druheho dne jestli z toho neco bude.38 neni zrovna malo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí