Teplota po odečtení 37,5

689
19.10.12 18:27

teplota po odečtení 37,5

Ahoj holky,
mám 5 měsíčního chlapečka a někdy mu odpoledne, k večeru naměřím v zadečku 38stupňů - takže 37,5. Někdy i trochu více. Je to normální? Mám strach aby jsem něco nepodcenila, doktorky jsem se na to ještě neptala. Máte s tím někdo zkušenost? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2457
19.10.12 18:34

S dcerou jsme to taky měli. Dr. nás chvilku sledovala (malá má mírnou srdeční vadu), ale na nic se nepřišlo. Tak jsme to začali brát jako fakt. Časem se to srovnalo. Můj chlap má zase pořád pod 36.
Určitě to ale dr. řekni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.10.12 19:45

Taky jsme měli docela dlouho „normální“teplotu okolo 38 stupnů, dr říkala, že se to srovná, že to některý děti mívaj, lae hlavně jsem se naučila ho tolik neměřit, pokud nehoří nebo nemá jiný příznaky nemoci, tak neměř, je to zbytečný, ale dr to řekni určo, uvidíš, co ti na to odpoví, já už teplotu okolo 37,8 bez odečtu neberu jako zvýšenou, furt mto máme vyšší, než ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.10.12 20:04

Proč dítko měříte? pokud vyložene nehoří nebo není „divné“ je to zbytečné. Teplota u dítka se sráží pouze pokud má po odečtení víc jak 38°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.10.12 20:14
Zakladatelka lae nepíše, že to sráží, jen má obavu, já ji chápu, hlavně pokud je to její první, taky jsem byla taková
@smudlinky píše:
Proč dítko měříte? pokud vyložene nehoří nebo není „divné“ je to zbytečné. Teplota u dítka se sráží pouze pokud má po odečtení víc jak 38°C.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.10.12 22:44
@smudlinky píše:
Proč dítko měříte? pokud vyložene nehoří nebo není „divné“ je to zbytečné. Teplota u dítka se sráží pouze pokud má po odečtení víc jak 38°C.

Nechápu tuhle reakci. Zakladatelka nepsala nic o srážení a ani za jakých okolností na to přišla. Zajímalo by mne, jak by jste se za podobné situace chovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.10.12 20:23

JAK HLUBOKO TEPLOMĚR?

Ano, nic jsem nesrážela. Malý má trochu rýmu, proto jsem teplotu měřila. Zdál se mi teplejší, a raději desetkrát změřím než aby jsem něco podcenila.

Ještě bych se chtěla zeptat - jak hluboko se strká do zadečku digitální teploměr? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.10.12 20:17

@AnnaP v pojo, hlavně se neospravedlnuj, je to tvé dítě a každýmu může být fuk, jak často ho měříš, já byla taky taková :lol:
hele teploměr strkám dle mého uvážení, tak nějak ti ani nemůžu říct centimetri, protože každej teploměr je jinej, ale minimálně ještě centák od toho „kovového“ měřáčku, jestli mě chápeš? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.10.12 20:19

Ty kráso, tak to jsem magor, sorry sorry sorry všem, co to čtou, nechápu, jak jsem mohla napsat centimetry s měkkým i! už vážně blbnu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.16 23:56

Ahoj vsichni, mam 4leteho syna. Marodi mi celkem casto, ale vetsinou bez teplot. Ted v noci ma 37,5. Vim, ze do 38 ma telo bojovat, ale mam strach, ze to poleze nahoru tak se ptam jestli byste neco na teplotu dali? Diky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
18.1.16 00:00

@Karinka468 ja bych nedala, s touhle teplotou je to zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.1.16 00:02

Je to jen zvýšená teplotka. Zkusila bych přeměřit třeba za 2 hoďky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 00:07

Diky moc. S timhle moc zkusenosti nemam a jsem matka plasan :lol: ale jen za rohem. Zkusim mu ji premerit za dve hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 06:26
@Karinka468 píše:
Ahoj vsichni, mam 4leteho syna. Marodi mi celkem casto, ale vetsinou bez teplot. Ted v noci ma 37,5. Vim, ze do 38 ma telo bojovat, ale mam strach, ze to poleze nahoru tak se ptam jestli byste neco na teplotu dali? Diky za reakce

vůbec nic, tohle není žádná teplota.. akorát bych ho v noci kontrolovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
18.1.16 06:55

Taky bych jen kontrolovala, kdyby lezla nahoru, ale tahle vysokou bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí