Teplota přes 38 °C

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15450
16.6.15 18:32

Pokud je to od neděla, tak bych už zítra k dr. šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.6.15 18:35

No teď už čekám tak ty tři dny, ale malá mívá prostě jen takové virozy, rýma, kašel, horečka, za pět dní je po všem. Ale stejně tam jdu, aspoň na poslech. A když jí nic jinýho není, tak beru moč a jdu hlavně kvůli tomu, aby se jí podívala do krku. Jenže mám doktorku vedle v baráku a ráno jsem tam první a jediná. Já třeba nesrážím, ale nějak nesnesu, aby jí neviděla. Ona to může být třeba zrovna angina nebo močák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.6.15 19:15
@evulkanov píše:
Ahoj holky, dcera 11 měsíců má od neděle teploty na 38. včera odpoledne i 39,2. Dnes se zdala ok, ale kolem poledne mela teplotu zas 38,3 - nesrážela jsem, pak zas klesla a teď opět 38,3. Tak nevím, jestli zítra raději nezajít k doktorce nebo ještě počkat, když už je to od neděle. Co byste dělaly vy, prosím? díky

Po třech dnech horečky už bych k lékaři šla.
A teplotu přes 39°C u takhle malého dítěte nesrážíš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.6.15 20:04

@Bersaba vcera tu 39 jsem srazela, i v nedeli jak mela 38,3,protoze slo videt, ze ji neni dobre. Dnes mela kolem toho poledne nad 38 a to kleslo do hodiny. A ted po 18.hod mela zas 38,3. Vim, ze to muz byt cokoliv-zuby, viroza, angina, mocak…zitra zajedu. A jak odebirate tak malym holcickam moc? na nocnik tedy jeste nechodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.6.15 20:26
@evulkanov píše:
Ahoj holky, dcera 11 měsíců má od neděle teploty na 38. včera odpoledne i 39,2. Dnes se zdala ok, ale kolem poledne mela teplotu zas 38,3 - nesrážela jsem, pak zas klesla a teď opět 38,3. Tak nevím, jestli zítra raději nezajít k doktorce nebo ještě počkat, když už je to od neděle. Co byste dělaly vy, prosím? díky

Ahoj!

A ještě nějaký příznak kromě horečky se neobjevil?

Já bych postupovala asi jako ty. Tzn. že bych horečku nesrážela a dávala hodně pít.

Může to být šestá nemoc, zuby, močák, cokoliv…
Pokud bude mít teplotu ještě zítra, tak zajít k doktorce. Může udělat CRP.
Moč se u takhle malých dětí (holčiček zvlášť) nechytá moc dobře. Prodávají se i takové pytlíčky, které se nalepí. U kluků je to snažší… Nebo odchytnout přímo při čůrání. :)
Ale to ti případně poradí doktorka, jak na to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.6.15 20:32

Chytala jsem ve vaně, do hrníčku nebo misky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.6.15 21:06

@Zizalka no, tece ji z nosu, ale to uz par mesicu a je to v reseni, ma zvetsenou nosni mandli a jdeme na vysetreni do nemocnice v Ostrave, ale to az za mesic. Jinak priznaky dalsi - od te nedele, kdy ji ty teploty chytly, neji tak moc, jak jedla a taky pije mene. napada me ta angina, ale u ni jsou vysoke horecky - az 40 - a zchvacenost, ne?! v sobotu jsme se totiz koupali v bazenu, jak bylo to horko, tak me napadlo, ze to ma i z toho slunicka, tepla a tak. ale uz je to fakt dlouho od nedele. jo, sacky na moc z lekarny mam doma, ale jak ji to tam nalepit, to jsem teda nepochopila. no, v nejhorsim pojedu k dr.bez moci, i kdyz asi rada nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.6.15 22:04

@evulkanov

Nezkoušelas jí koukat do krčku?

Ne vždycky probíhá nemoc typicky. Na to bych nespoléhala.

Jídlo jí nenuť. To, že nechce moc jíst, je u nemoci (zvlášť u teploty) normální. Tělo se soustředí hlavně na boj s nemocí. Důležité jsou tekutiny. Ty se do ní zkoušej dostat všelijak - po lžičkách, stříkačkou…
Pokud bude mít chuť k jídlu, tak něco lehčího - přesnídávku, polívku.

Uvidíš zítra.
Držím palce, ať je v pořádku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.6.15 10:21

@evulkanov

Tak jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
23.6.15 11:31

@Zizalka Díky za optání. No, další den byla bez teploty. Nevím, co to bylo, asi nějaká viroza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.6.15 12:06
@evulkanov píše:
@Zizalka Díky za optání. No, další den byla bez teploty. Nevím, co to bylo, asi nějaká viroza

Tak to je super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+