Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj jsem zoufalá. Syn má od včerejška teplotu. Od rána 38,9. Snazime jen nejmene na 38. V 16h cipek nurofen teď teplota 38,3 stridam s panadolem. Dnes jsme byli u doktora zatím nám nic neřekl. Dcera vcera na pohotovosti ma zanet průdušek. Teď mám strach aby to od ni nechytnul.Syn je ockovan prevenarem 13. Může to pro tomto pomoci? Co mám dělat s takovou teplotou?
Srazej. Ted to radi. Dcera horeckovala 6 dni. 5 dni bez teplot a jede to znova.
@Verun83 píše:
A proti viroze ho prevenar opravdu neochrani.
Ja myslím proti pruduskam
@Jana.49 píše:
Ja myslím proti pruduskam
Tak zanet prudusek je zpusoben taky virem. Vetsinou. A zanet prudusek neni zadna tragedie. Da se tomu predejit. Kasle? Ze z toho mas strach?
@Jana.49 píše:
Trochu to v nem chruje. Mam strach je 12 m.
A neni jen zahlenenej? Zkusila bych udelat tymianovy sirup se slezem (nebo bez nej) ato mu po lzickach davala.
Dávám léky nad 38 a snažím se to nějak přežít. Trvá to bohužel kolem týdne, pak kašel a rýma.
Jeď na pohotovost kdyby to srazit nešlo nebo kolem 40, jinak se toho moc dělat nedá.
Teplotu bych srazela nad 38,5. Na kasel je super sirup stopkasel, vincentka. Pokud ma rymu, tak nasivin a vincentka a cekat no. U sourozencu to predani jerazdva a sla bych k dr, jestli to v nem chrchla na poslech. Ted je nemocny kde kdo a vetsinou viroza. Nase to mela taky, pomohl ji erdomed a pak ten stopkasel
Tak jsme měli po odectu 39,5 jeli jsme na pohotovost a tam zjistili ze ma malý pořádnou anginu s velkyma capama. Teploty mel uz od včerejška a je mozne ze dnes dopoledne tak doktor nic nevidel?
@Jana.49 píše:
Tak jsme měli po odectu 39,5 jeli jsme na pohotovost a tam zjistili ze ma malý pořádnou anginu s velkyma capama. Teploty mel uz od včerejška a je mozne ze dnes dopoledne tak doktor nic nevidel?
Tezko uverit. Ale nechci zpochybnovat doktora.