Syn má teploty i po ATB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.25 21:38
@ka2ka píše: Více

Ne, nezkoušela jsem.. to asi nevydrží. On je dost živý divoch.. máme ještě od Hartmanna s tím modrým světýlkem ale v životě to nezměří opravdovou teplotu, syn se otáčí za světýlkem

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
25.4.25 21:44
@Anonymní píše: Více

A co máte za teploměr? Některé digitální teploměry jsou pěkné kšunty a mají poměrně velké odchylky a člověk, nebo dítě se tím nedá vůbec měřit.

• Citovat
  • Upravit
101679
25.4.25 21:45

Ho furt neměř, lehce nad 37 neni žádná horečka, takze prestan prudit s teplomerem. Kdybyel fakt horecku, tak to poznas i bez nej. A nekdo ma proste normalni teplotu o neco vyšší.

Příspěvek upraven 25.04.25 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
25.4.25 21:46

vydrží normálně ho podržíš a něčím zaujmeš už je velký na to měřit ho v zad.ku oni ho stisknou a můžou si tu teplotu vyhnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.25 21:50
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Z DR.Max jejich nějaký zelený. Kupovala jsem do něj baterky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.25 21:51
@ka2ka píše: Více

Dobře, zítra zkusím v podpaží a dám vědět! Díky za tip

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
25.4.25 21:52
@j.a.n.i1 píše: Více

V době Covidové to byl celkem problém i když s tím člověk žije celý život.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.25 21:52

A nebo infračervený Hartmann ale to je úplně mimo. Buď podle něj máme všichni horečky nebo jsme podchlazený

• Citovat
  • Upravit
27665
25.4.25 21:55

jo to mi povídej moje standartní teplota 37,1 až 37,3 jsem se bála kamkoliv chodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
25.4.25 21:56

To jo, i když to byl problém i to nesmyslné mereni bezdotykovými na čele, moje zlatíčka mela pravidelně tak 37.5 a doma po přeměření rtutakem tak o stupeň míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
25.4.25 21:56

Nechápu tohle věčný honění dítěte s teploměrem. Pokud je akční, horečku fakt nemá. Když nemá horečku, není třeba nic řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
25.4.25 21:58
@Dahlia0409 píše: Více

No, to pravidlo je akční nema horecku, úplně neplati, mela jsem akcni dítě i se skoro 39… Ale takovou teplotu člověk pozná, když se dotko přiblíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
25.4.25 22:01

Zkuste multimetrem přeměřit ty nové baterky, stačí když jsou někde nesprávně uskladněné, nebo léta někde leží a může to ukazovat blbosti. Ale pokud vás to měří dobře, tak pak synek bude horkokrevnější. Ale jestli blbne, pak to není nic závažného a můžete být v naprostém klidu.

• Citovat
  • Upravit
16286
25.4.25 22:02

Tak jasně, ale je to prostě poznat, že má dítě „nestandardní teplotu“ :nevim: Taky je syn akční, ale jak na něj něco leze, nebo letí teplota nahoru, je buď protivný, nebo pořád potřebuje u někoho být. Takže tam vím jistě, kdy je hůř :dance: Ale i když cítím, že je teplejší, neměřím teplotu. To až se mi zdá fakt horký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
25.4.25 22:03

S takovou teplotou by však akční nemělo vydržet normální dobu, mělo by se poměrně rychle unavit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML