Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak dcera takhle měla věčně zvýšenou teplotu a byl z toho autoimunni zánět st. zlszy. Byla teda starší.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Melo
ale rikej mu to
ne, co povyrostli, zak uz to plati i u nich…
Hele 37.5 není teplota. Ale chápu tě. Jinak syn má podobnou teplotu, když je unavený…
Nezkoušela jsi přejít na 1 denní spanek? Dát ho spát ve cca 11:30-12? A nebudit?
@ALIPELI píše: Více
Na to asi ještě není připravený. Cca v 10h dostane svačinu a už je fakt ospalý, on to má v hlavě jak hodinky ty jeho spánky. I když jsme v autě.. tak přesně v 10:30 vždycky usne
a kdyby spal cca od 12-15 tak by pak do 20h nevydržel, jelikož 3 hodiny jsou pro něj existenční vydržet
@Anonymní píše: Více
No ono to trvá, než si zvyknout. Syn by taky v těch 10 dokázal usnout, ale jsme buď venku nebo si s ním hraju a pak po chvilce chytne druhou mizu a vydrží.
Když jsme prechazeli na 1 denní, tak jsem ho dávala spát v 11 a večer v 7. A asi za 2 měsíce jsem to pomalu posouvala na 11:30 a teď na 18m chodí ve 12 a večer v 8 usina
@ALIPELI píše: Více
Zkusím to, až se trošku vykurýruje a prospí. A taky až venku bude fakt pěkně a tepleji, máme zahradu tak by mohl lítat venku a takhle by se lépe odsouval spánek než kdyby jsme byli zalezlý doma. 🙂
Jedno moje dite melo stale nas 37°C, nekdo to tak ma. Druhe zase 35.