Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vím, že toto téma už tu bylo mockrát, přečetla jsem všemožné diskuze tady, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Sháním sporťák do terénu, ale zase ne žádný tank, abych s ním v zimě zvládla i cestovat MHD. Mám spíše větší dítě, tak aby měl dost místa. Koukala jsem na Quinny Speedi, ale četla jsem i hodně negativních komentářů ohledně kvality. Mutsy Urbine Rider mi připadá moc težký tank. Docela by se mi líbil Red Castle JOGG, ale ta cena
Ráda bych se vešla tak do 8 tis. Moc děkuji za tipy ![]()
Mam Qunnyho a nemenila bych. Je z xte ruky, hodne jezdeny a mam s nim jediny problem - dirka ve slide 2×2 cm. Jinak nic. Prostorny, lehky, dobre ovladatelny. Akorat nove verze nemaji rucni brzdu.
Holky si taky hodne chvali Jane Slalom Pro.
@Petulinaxx Myslela jsem, že dělají hlavně sourozenecké kočárky.. A ta cena
Mám totiž už Maclaren golfky a už se mi nechce dávat zase x tisíc za další kočár..
@Billi Fakt? Připadá ti Quinny bytelný? A jak se jezdí s trojkolkou v terénu? Zatím jsem měla jen 4kolky…
Já mám tedy brio go a max. spokojenost..a co třeba x lander? nebo mc mura?
@adelina3 no ten MC Mura vypadá docela bytelně, pořádná kola. Možná bych zkusila koupit bazarový
Akorát nemůžu najít rozměry, jestli je pro velké děti..
@ribana ja jsem muru prodala, byl sice hodne bytelny do terenu, ale tezky jako prase a sedacka je mala.
Jo, jinak ja jsem ted taky smirovala po terennim sportaku a uvazuju o teutonce spirit s3 z druhe ruky. Prodavaji se i za 4tis po jednom diteti, ma otocnou sedacku, mel by byt kvalitni.
@ribana je perfektni, zvladaji i babicky a letos ve snehu nebyl problem. Chtela jsem Muru a hodne lidi me varovalo, ze je fakt mala.
@petulatko Mně taky připadá trochu menší… achjo, já asi nikdy nevyberu sporťák, vždycky se pro nějaká nadchnu, ale má to nějaké ALE
@petulatko A myslíš, že bude dost terénní? Nemá nafukovací kola… Ale taky už jsem na ní koukala…
@Billi Koukala jsem na Baby Jogger Summit XC.. ten se mi líbil hodně.. Myslíš, že bude prostorný? Nenašla jsem žádná bazarový, ale tak dá se s ním vejít do 10 tis., to není ještě tak šílený..
@ribana co jsem slysela, tak ma byt jeden z nejvetsich, kdyz si najdes obrazky, tak se v nem deti doslova ztraci. Videla jsem fotku i se ctyrletakem a vubec to nevypadalo, ze by se mackal. Mit tu moznost, tak bych do nej sla.