Terénní kočárek

189
1.4.13 11:04

Terénní kočárek

Vím, že toto téma už tu bylo mockrát, přečetla jsem všemožné diskuze tady, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Sháním sporťák do terénu, ale zase ne žádný tank, abych s ním v zimě zvládla i cestovat MHD. Mám spíše větší dítě, tak aby měl dost místa. Koukala jsem na Quinny Speedi, ale četla jsem i hodně negativních komentářů ohledně kvality. Mutsy Urbine Rider mi připadá moc težký tank. Docela by se mi líbil Red Castle JOGG, ale ta cena :roll: Ráda bych se vešla tak do 8 tis. Moc děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
1.4.13 11:10

Co Phil&Teds? Znama ho ma na jedno dite a projede vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.13 11:10

Mam Qunnyho a nemenila bych. Je z xte ruky, hodne jezdeny a mam s nim jediny problem - dirka ve slide 2×2 cm. Jinak nic. Prostorny, lehky, dobre ovladatelny. Akorat nove verze nemaji rucni brzdu.
Holky si taky hodne chvali Jane Slalom Pro.

• Citovat
  • Upravit
189
1.4.13 11:14

@Petulinaxx Myslela jsem, že dělají hlavně sourozenecké kočárky.. A ta cena :? Mám totiž už Maclaren golfky a už se mi nechce dávat zase x tisíc za další kočár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.4.13 11:17

@Billi Fakt? Připadá ti Quinny bytelný? A jak se jezdí s trojkolkou v terénu? Zatím jsem měla jen 4kolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.4.13 11:21

Já mám tedy brio go a max. spokojenost..a co třeba x lander? nebo mc mura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.4.13 11:30

@adelina3 no ten MC Mura vypadá docela bytelně, pořádná kola. Možná bych zkusila koupit bazarový :think: Akorát nemůžu najít rozměry, jestli je pro velké děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
1.4.13 11:31

@ribana ja jsem muru prodala, byl sice hodne bytelny do terenu, ale tezky jako prase a sedacka je mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
1.4.13 11:33

Jo, jinak ja jsem ted taky smirovala po terennim sportaku a uvazuju o teutonce spirit s3 z druhe ruky. Prodavaji se i za 4tis po jednom diteti, ma otocnou sedacku, mel by byt kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.13 11:33

@ribana je perfektni, zvladaji i babicky a letos ve snehu nebyl problem. Chtela jsem Muru a hodne lidi me varovalo, ze je fakt mala.

• Citovat
  • Upravit
189
1.4.13 11:34

@petulatko Mně taky připadá trochu menší… achjo, já asi nikdy nevyberu sporťák, vždycky se pro nějaká nadchnu, ale má to nějaké ALE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.4.13 11:36

@petulatko A myslíš, že bude dost terénní? Nemá nafukovací kola… Ale taky už jsem na ní koukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.13 11:37

@ribana divala ses na Baby Jogger?

• Citovat
  • Upravit
189
1.4.13 11:42

@Billi Koukala jsem na Baby Jogger Summit XC.. ten se mi líbil hodně.. Myslíš, že bude prostorný? Nenašla jsem žádná bazarový, ale tak dá se s ním vejít do 10 tis., to není ještě tak šílený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.13 11:45

@ribana co jsem slysela, tak ma byt jeden z nejvetsich, kdyz si najdes obrazky, tak se v nem deti doslova ztraci. Videla jsem fotku i se ctyrletakem a vubec to nevypadalo, ze by se mackal. Mit tu moznost, tak bych do nej sla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4