Termín leden 2014 Brno Bohunice?

1715
29.10.13 12:52

Termín leden 2014 Brno Bohunice??

Ahujik holky. Chystáte se některá rodit v lednu v Brně-Bohunicích?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
29.10.13 13:04

Ahoooj :mavam: tak ja se hlasim. Termin mam 26.1.a budu v Bohunicich, pocitam ze ty taky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
30.10.13 14:41

Ahuuj..já 7.1.,tak třeba se potkáme :mavam: a těšíš se??první porod tam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.11.13 15:47

Ahojky ja mam termin 28.1., ale jeste porad nevim jestli rodit v Bohunicich :nevim: Ted jsme se prestehovali do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tesie001
4.11.13 16:14

Já měla rodit v bohunicích ale přístup k těhotné ženě je tak katastrofální.. Kamarádka tam jednou jela rodit a čekala přes půl hodiny než jí vzali na monitor a to byla v kontrakcích už.. Pak došla na monitor a doktorka jí řekla proboha vi nám už tady rodíte.. Druhá kamarádka tam málem přišla o dítě.. A třetí tam jela a byla doma v kontrakcích přes dva dny a pak se rozhodla na obilnák a tam jí museli udělat císaře nebot malá měla krátkej pupečník.. Je to jak na koho narazíte ale jsou tam hodně nepříjemní lidi.. Já rodila u Miloušů a nemůžu si vynachválit jak přístup od sestry od PA a doktorky byl úžasý.. Hlavně v bohunicích když tlačíte tak vám řeknou že at neřvete že jim jinak vyplašíte maminky.. Jenže ono se nedá jaksi bejt ticho když tlačíte a bolí to celkem :/

• Citovat
  • Upravit
42
4.11.13 16:19

No tak jak to tak sleduji i na recenzich, tak pojedu asi opravdu do toho Sternberka, dela tam znama por. asistentku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tesie001
4.11.13 16:22

Je to i spíš otom jak na koho narazíte znám asi 3 kámošky co z porodnicí byly spokojení ale zbytek sami píšou děs a hrůza nejlepší je pro malinký miminka obilnák.. A milosrdní jsou taky nejlepší vyjdou vám vždy vstříc :D mě když praskla v noci voda a chtěli chlapa poslat domů že na porod to ještě není tak sem jím řekla že ho to chcu.. A nechali nás ta, bejt takže chlap byl semnou 13 hodin na porodním boxu a 41 minut a pak ještě těch 5 minut u toho tlačení :)

• Citovat
  • Upravit
42
4.11.13 16:32

Tak milosrdne znam, tam jsem byla na cukrovku, ale o obilnaku slysim poprve :lol: No ale o te fakultce nepisou hezky ani na recenzich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.11.13 12:35

Já v Bohunicích už jednou rodila..je fakt, že zrovna zázrak to nebyl..JENŽE, ono si nevyberete nikde. všude je někdo kdo chválí a nebo nadává..tak těžko říct,,opravdu nevm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí