K porodu 2 osoby?

15
25.10.13 14:12

K porodu 2 osoby ?

Dobrý den, ahoj. Prosím Vás, nevíte zda mohu vzít k mému blížícímu se porodu 2 osoby? Chtěla bych vzít přítele-ten je jistej a mého otce. Táta-vím, je to divné, ale taťka vždy o tom mluvil, že by šel k porodu. Dala bych mu to jako dárek k Vánocům. Rodit bych chtěla v Litoměřicích, popř. v Ustí nad Labem. Děkuji za jaké koliv informace :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
25.10.13 14:14

@PetulkaVar Ježiš, vlastního tátu k porodu, no to bych se cítila pěkně trapně… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.10.13 14:18

Upřímně si to nedovedu představit mít tam i vlastní matku. už jsi rodila nebo je to první porod? ono to není divadlo, je to fakt mazec a budeš ráda že jsi ráda, já měla problém vnímat i to že je tam manžel ale až bylo po všem byla jsem ráda za to soukromí toho že je tam jen manžel!!! je tam mnoho emocí a ty patří jen vám, tvůj otec možná tvrdil že by šel ale k vlastním dětem!!! nedovedu si představit otce jak sleduje jak dceři dávají klystýr apod. ale když pominu tyhle „nechuťárny“ tak hlavně i pro chlapa je to těžké koukat jak ženská trpí jak pes natož pro tátu. být tebou rozmysli si to, nebudete mít s přítelem soukromí, buď ty nebopřítel byste mohli zbytečně se držet zkrátka co se týče emocí a neužít si to tak jak byste chtěli. opravdu porod není divadlo i když je to pěkné od tebe že ho tam chceš vzít!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.10.13 14:21

@PetulkaVar Dobře si promysli, co se chystáš udělat :)

• Citovat
  • Upravit
15
25.10.13 14:23

Noo :D proto se taj chci poradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 14:24

Za mě tátu ne. Přítel trpěl když mě viděl v bolestech, co by dělal táta, kdyby viděl svojí dceru v bolestech a nemohl jí pomoct? Navíc asi myslel že by šel ke svým dětem…

• Citovat
  • Upravit
4833
25.10.13 14:26

Manzela jsem mela, mamku bych mozna vzala, ale tatu ne. Preci jenom je to hodne intimni zalezitost a nikdy nevis, jestli to manzel a otec ustoji (taky tam je nejaka krev, nemesis udrzet sverace, muzes zvracet). Kazdopadne, ale muzou kdykoli odejit a ty je poprosit at jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
25.10.13 14:27

Já se styděla před otcem, když jsme se dívali na televizi a byly tam lechtivé scény, ne tak při porodu. K porodu bych si ho určitě nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746

@PetulkaVar
Ahojky, asi je to tvůj první porod? Někde 2 osoby jdou. Mrkni na stránky porodnice, nebo zavolej, zeptej se.
Já měla manžela u porodu vždy. Opravdu je to úžasné mít tam někoho blízkého, koho se to nejvíc týká. Ale věř, že i pro nastávajícího tátu je to dost náročné ale krásné…asi budeš mít s taťkou dost blízký a pěkný vztah. Tak že pokuď se cítíš a nebude ti to vadit a on vyloženě chce, proč ne. Ale nepředstavuj si to jako procházku růžovým sadem. 8) Bude to bolet a v té chvíli, kdy se potřebuješ co nejvíc soustředit tě může obsazenost porodního sálu spíš otravovat, než být přínosem. Mě třeba vadilo, když přicházely kontrakce a manžel mi to podle monitoru pořád hlásil. Což ty opravdu hlásit nepotřebuješ, protože to sakra znatělně poznáš sama :lol:.
Já bych si víc jak manžela k porodu nebrala, ale chápu že máš s tátou tak blízký vztah. Myslím, že ideální by bylo, kdyby čekla někde na chodbě a přišel až bude mimi na světě :potlesk:.
Přeju bezproblémový a rychlý porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.10.13 14:28

@PetulkaVar ufff, tátu? nevím, ale můj osobní názor je ten, že ti to můžou dovolit, přeci jenom víc lidí, víc peněz pro nemocnici :mrgreen: ale zas 5 by vás tam asi nenechali :mrgreen:

aby to byl pro tátu opravdu hezký dárek - pohled :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.13 14:28

Budu rodit poprvé-a měl by to být kluk-což táta vždycky chtěl, ale má 2 dcery :)
Takže tuplem bude poprděnej. No a já si to představovala, že by byl až uuuplně u toho hlavního, až budu fakt otevřená, uvidí jak malej vylezl, první ošetření a tot vse? Nebo ne? Možná, že mi to taj vymluvíte, tím možná pro mě lépe. Jen jsem chtěla vědět, jestli to jde- mit 2osoby u porodu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
25.10.13 14:29

@PetulkaVar no zeptej se v porodnici ve které chystáš rodit, jestli můžeš mít sebou dva lidi, já jsem měla manžela a mamku, bez její opory by to bylo pro mě mnohem težší, jinak klystýr atd mi dělali jinde, nebyli u toho ani manža ani mamka, jestli máš k otci blízký vztah ( a asi máš když ho chceš mít u porodu ) tak si ho klidně vem, při poslední fázi porodu ti můžou stát za hlavou takže stejně nic moc neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.10.13 14:30

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.10.13 14:32

Tak to mi přijde trošku moc 8o
Aby viděl jak vyleze..ono jako na to se podle me vážně chtít koukat nebude :mrgreen:
Já myslím, ze návštěva v porodnici je dostačující jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky