K porodu 2 osoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24392
25.10.13 14:33
@tamata píše:
@PetulkaVar no tak bych ho nechala za dveřma a domluvila se s personálem, že chce být táta u prvního ošetření. Bude u vážení, měření… nechají ho si vnouče vyfotit. To pro něj bude skvělej zážitek :palec: Ale u toho předchozího být nemusí :palec: Můj názor…

to je skvělý nápad :potlesk: tatík by si užil vnoučátka a ty ho neměla u toho nejhoršího :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.10.13 14:34
@PetulkaVar píše:
Budu rodit poprvé-a měl by to být kluk-což táta vždycky chtěl, ale má 2 dcery :)
Takže tuplem bude poprděnej. No a já si to představovala, že by byl až uuuplně u toho hlavního, až budu fakt otevřená, uvidí jak malej vylezl, první ošetření a tot vse? Nebo ne? Možná, že mi to taj vymluvíte, tím možná pro mě lépe. Jen jsem chtěla vědět, jestli to jde- mit 2osoby u porodu? :dance:

mslím že z toho děláš estrádu, tvůj táta bude z vnuka poprděnej i bez toho aby tam byl na sále a viděl to všechno. ono se může stát i nějaká komplikace i když ti jí nepřeju ale může, jdeš do toho poprvé okej ale věř mi porod v telce vypadá jinak než ve skutečnosti!! a co na to říká otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097

@PetulkaVar Táta ale, asi mluvil o tom, že by chtěl být u porodu, ale asi nemyslel, když bude rodit vlastní dcera ne? 8o Příde mi to tedy ujetý,promin.My se jako rodina před sebou nestydíme, ale k porodu by manžel dceři určitě nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

Já teda většinu času strávila nahá na balonu ve sprse, takze si moc neumim predstavit, ze by na me pritom koukal tata. :lol: Nebo aby koukal na to jak mi zavadeji cipky do zadku a podobne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.13 14:35

@tamata..Jojojo, to zní asi už lepší- domluvit se a bude až u toho ošetření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.10.13 14:37

Domluv se s personálem, hned jak vyleze, než přestřihnou pupečník, ať ho zavolají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.10.13 14:37

Já teda pochybuju, ze někdo půjde pak tatínka shánět
Ono se ani to ošetření zbytecne neprotahuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.10.13 14:38

Jako že bude třeba 12 hodin sedět před sálem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
25.10.13 14:39

Zakladatelko ja bych tatu u porodu klidne mela, kdyby chtel, vzdy byl oporou, dokazal me uklidnit, takze si ho predstavit dokazu :nevim: ac je to netradicni a jako „darek k Vanocum“ me to pobavilo :) uvidis sama, vsak se muze on i ty svobodne rozhodnout i na posledni chvili.

jinak 2 osoby u porodu jdou, ale zalezi kde. Nekde jsou jen porodni boxy oddelene plentou a tam se sotva vejde manzel natoz dalsi osoba, jinde jsou porodni saly velke, komfortni a dve osoby nevadi. Sama jsem loni chtela u porodu manzela a dulu a slo to ;) nejlepsi je optat se primo v konkretni porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
25.10.13 14:41

@PetulkaVar Tak to bych nedala. Tátu mám moc ráda, ale k porodu bych si ho nevzala. Bude mi tam stačit manžel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.10.13 14:41

@lyrica jasně celá porodnice je tam jen proto aby uspořádala tohle představení o 4 dějstvích :mrgreen: můžeme být v dnešní době rády že můžeme mít u sebe chlapa, dulu atd. ale jako ještě tam řešit dědečka nechápu!! já byla tento týden na velký utz a přijela tam ženská s manželem a další 3 lidi doprovod, pochopila jsem že je to matka, tchýně a sestra jako to tam fakt na té genetice určitě ještě nezažili:-))) už to mi přišlo divný natož porod, můj otec nezvládá ani bavení o ženských problémech v těhotenství, vždycky hned zmizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
25.10.13 14:42

A co na to říká otec dítěte, tvůj partner? ten je s tím taky v pohodě? to je docela intimní chvíle pro oba rodiče, tak to byste si měli asi ujasnit, zda tam chce i on tvého otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Teoreticky tam být může a může vidět až fakt jak jde malý, ale osobně bych to tedy nedala, přeci jenom s mužem při sexu děláš cokoliv, zná to dole, ale táta :nevim: No to nééé :mrgreen:
Jinak nevím, jak by jsi to chtěla časovat, při prvním to stihl chlap akorát a to byl se mnou čtyři hodiny před porodem a nic, pak najednou šup. U druhého mě tam tedy vezl, nicméně než by se dopravil tatík, tak by bylo po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@martulkasloník přesně takovej z toho mám pocit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.13 14:43

Joooo, dobře holky- děkuji za diskusi :kytka:
Přítelovi jsem to naznačila jako: já te do toho nenutim, k porodu chces jit dobrovolne, ale bojim se abys to zvladnul-kdyz nemusis krev atd. a proto, kdyz to s tebou jeste pred tim sekne, nastoupí tam tata :mrgreen: a smály jsme se :D
Takže o tom ví, ale že to tam chci 100% jsem mu neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí