Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
prosím o rady, zkušenosti. Zajímá mě otázka orgasmu při porodních kontrakcích. Četla jsem na internetu, že se ho docílit dá, až 30% žen jsou ho schopné. No a protože mám tak trochu z klasického porodu strach, ráda bych si bolest, kontrakce překonvertovala do něčeho příjemného, orgasmického a udělala tak porod hezkým zážitkem. Víte některá, jak na to? Existuje návod, jak se na to mentálně připravit (meditace, dechová cvičení…?) nebo alespoň doporučený postup? Dá se o tom najít web nebo koupit kniha? Žiju v zahraničí, takže kurz pro mě bohužel není.
Jsem lehce esotericky zaměřená, ale nikterak to nepřeháním, takže snad duševní potenciál bych i mohla mít. ![]()
Budu vděčná za jakoukoliv radu.
Díky!
Díky za dotaz, mám totiž stejný
budu sledovat jedním dechem tuhle diskuzi ![]()
No, jak si vzpomenu na sve pocity pri porodu, tak by me faaakt uprimen zajimalo, jak to jde pretransformovat v orgasmus ![]()
PS: tak me napadlo - zhulit se nebo prehnat to s rajskym plynem ![]()
Ahoj holky, tak koukám, že je nás víc
![]()
Tak taky děkuji a těším se na odpovědi ![]()
Hm, už jste rodily? Tak už vidím, jak někdo při kontrakci, která vám bolestí vyrazí dech nebo vás ohne v pase, dosahuje orgasmu. To bych fakt chtěla vidět. A taky by mě zajímal ten výzkum, kdo přišel a podle čeho na to, že 30% ýen může dosahovat orgasmu při kontakcívh, to musel být chlap, nikdo jiný.
@Ali-Ali píše:
No, jak si vzpomenu na sve pocity pri porodu, tak by me faaakt uprimen zajimalo, jak to jde pretransformovat v orgasmusPS: tak me napadlo - zhulit se nebo prehnat to s rajskym plynem
obávám se, že ani to by nepomohlo ![]()
@terinka4444
Tos asi měla tak silnej orgasmus, že tě to až bolestí lámalo v pase ![]()
Jo takhle, tak on to byl orgasmus, já myslela, že bolest jako prase a on orgasmus. Škoda, že jsem to nevěděla při porodu, mohla jsem si orgasticky užívat každou druhou minutu.
Tak rada k orgastickému porodu, holky, to není bolest, to je slast a orgastický pocit.@ncc1701 píše:
@terinka4444
Tos asi měla tak silnej orgasmus, že tě to až bolestí lámalo v pase
@terinka4444 jo, doba od vytlačení do začátku šití se dá přirovnat k orgasmu ![]()
Tak to je dobrý téma
já teda mám 3 porody zasebou ale že by to bylo nějak příjemné to ted ane. Ale přála bych si kdyby se nějaká žena našla která to měla tak vzrušivé že se z kontrakcí udělá
![]()
@terinka4444 píše:
Jo takhle, tak on to byl orgasmus, já myslela, že bolest jako prase a on orgasmus. Škoda, že jsem to nevěděla při porodu, mohla jsem si orgasticky užívat každou druhou minutu.Tak rada k orgastickému porodu, holky, to není bolest, to je slast a orgastický pocit.
Jediný orgastický pocit při porodu byla chvíle, kdy jsem vytlačila dítě ven a najednou všechno ustalo. Trvala do té doby, než se mě jala doktorka šít.
Měla jsme to tak samo ![]()