Orgasmický porod, jak na něj?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
22.10.13 15:25

Orgasmický porod, jak na něj?

Ahoj holky,
prosím o rady, zkušenosti. Zajímá mě otázka orgasmu při porodních kontrakcích. Četla jsem na internetu, že se ho docílit dá, až 30% žen jsou ho schopné. No a protože mám tak trochu z klasického porodu strach, ráda bych si bolest, kontrakce překonvertovala do něčeho příjemného, orgasmického a udělala tak porod hezkým zážitkem. Víte některá, jak na to? Existuje návod, jak se na to mentálně připravit (meditace, dechová cvičení…?) nebo alespoň doporučený postup? Dá se o tom najít web nebo koupit kniha? Žiju v zahraničí, takže kurz pro mě bohužel není. :( Jsem lehce esotericky zaměřená, ale nikterak to nepřeháním, takže snad duševní potenciál bych i mohla mít. :mrgreen:
Budu vděčná za jakoukoliv radu. :hug: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
22.10.13 15:27

Díky za dotaz, mám totiž stejný ;) budu sledovat jedním dechem tuhle diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.10.13 15:29

No, jak si vzpomenu na sve pocity pri porodu, tak by me faaakt uprimen zajimalo, jak to jde pretransformovat v orgasmus :mrgreen:

PS: tak me napadlo - zhulit se nebo prehnat to s rajskym plynem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barus56
22.10.13 15:30

@Ali-Ali přesně to jsem si řekla jak jsem si tohle přečetla :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
367

Ahoj holky, tak koukám, že je nás víc :lol: :hug:
Tak taky děkuji a těším se na odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Hm, už jste rodily? Tak už vidím, jak někdo při kontrakci, která vám bolestí vyrazí dech nebo vás ohne v pase, dosahuje orgasmu. To bych fakt chtěla vidět. A taky by mě zajímal ten výzkum, kdo přišel a podle čeho na to, že 30% ýen může dosahovat orgasmu při kontakcívh, to musel být chlap, nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.10.13 15:32
@Ali-Ali píše:
No, jak si vzpomenu na sve pocity pri porodu, tak by me faaakt uprimen zajimalo, jak to jde pretransformovat v orgasmus :mrgreen:PS: tak me napadlo - zhulit se nebo prehnat to s rajskym plynem ;)

obávám se, že ani to by nepomohlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.10.13 15:32

Pro mě byl porod krásnej zážitek i bez orgasmu.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
22.10.13 15:33

@terinka4444
Tos asi měla tak silnej orgasmus, že tě to až bolestí lámalo v pase ;-)

• Citovat
  • Upravit
5411
22.10.13 15:35

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: týý jo tak to bych taky brala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.13 15:36

Jo takhle, tak on to byl orgasmus, já myslela, že bolest jako prase a on orgasmus. Škoda, že jsem to nevěděla při porodu, mohla jsem si orgasticky užívat každou druhou minutu.

Tak rada k orgastickému porodu, holky, to není bolest, to je slast a orgastický pocit.
Jediný orgastický pocit při porodu byla chvíle, kdy jsem vytlačila dítě ven a najednou všechno ustalo. Trvala do té doby, než se mě jala doktorka šít.
@ncc1701 píše:
@terinka4444
Tos asi měla tak silnej orgasmus, že tě to až bolestí lámalo v pase ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.10.13 15:37

@terinka4444 jo, doba od vytlačení do začátku šití se dá přirovnat k orgasmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.13 15:38

A je to tady, pak že nemáme orgastické porody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.10.13 15:39

:lol: Tak to je dobrý téma :pankac: já teda mám 3 porody zasebou ale že by to bylo nějak příjemné to ted ane. Ale přála bych si kdyby se nějaká žena našla která to měla tak vzrušivé že se z kontrakcí udělá :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
22.10.13 15:40
@terinka4444 píše:
Jo takhle, tak on to byl orgasmus, já myslela, že bolest jako prase a on orgasmus. Škoda, že jsem to nevěděla při porodu, mohla jsem si orgasticky užívat každou druhou minutu.Tak rada k orgastickému porodu, holky, to není bolest, to je slast a orgastický pocit.
Jediný orgastický pocit při porodu byla chvíle, kdy jsem vytlačila dítě ven a najednou všechno ustalo. Trvala do té doby, než se mě jala doktorka šít.

Měla jsme to tak samo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky