Císařský řez v Motole

1565
26.10.13 23:01

Císařský řez v Motole

Ahoj všichni,

nejsem sice žádná matka začátečnice, ale už si to vůbec nepamatuju.
První dceru jsem rodila císařem, že byla konec p. už před 10lety v Podolí. Druhý porod jsem měla spontálně před 6 lety. Teď mě čeká porod 3. a zase konec p. Tentokrát rodíme v Motole.Jsem teď 35+2 tak mě zajímá, kdy že se to tím císařem ukončuje, jestli ten 40tt nebo už dřív, jelikož fakt už nevim.
Teď v pátek už nastupuji do poradny do Motola, tak abych věděla co mě tam čeká. Termín porodu mám dle UZ 27.11.Doktor mi do konečné zprávy z gyndy napsal, že prosí o ukončení těhotenství a řekl, že už to je na nich kdy se pro to rozhodnou a sám mi nic neřekl.
Pak mám ještě druhý dotaz. Nechala jsem si do té zprávy od doktora napsat, že bych chtěla, když bude ten císař rovnou podvázat vaječníky. Někdo říká, že se to platí, někdo, že ne. Nevíte, jak je to v Motole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
26.10.13 23:06

V Motole jsem rodila přirozeně, ale co byly se mnou holky císařky, ukončovali jim těhotenství normálně v termínu, ne dřív. Dřív pouze při porodu dvojčat - to v 36.tt.Druhou otázku zodpovědět neumím, pokud by ses odpovědi tady nedočkala, mohla bych oslovit staniční z rizikového, jsme v kontaktu. Když tak do SZ. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
26.10.13 23:13

@horkam rodila jsem v Motole císařem, také konec p. Termín operace mi dali 4 dny před termínem porodu, ale porod se rozběhl o týden dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.10.13 23:26

Jeste bych mela jeden dotaz a to co pritomnost partnera u CS? Nasla jsem na jejich strankach cenu za pritomnost u porodu ale o CS tam nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
26.10.13 23:35

@horkam partnera jsem u císaře měla. Nemohl být tedy přímo u mě, ale byl asi 2m ode mě. Jakmile vyndali mimčo, šel s ním, díval se na vážení a měření.. Kolik jsme platili už si nepamatuju, ale myslím, že to bylo stejné jako poplatek za partnera u normálního porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.10.13 23:38

@petule9 Me slo hlavne o to jestli tam muze byt, jelikoz tam nic nepsali.Vim,ze v Podoli to slo. Pritel tam chce byt a ja ho tam taky chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.13 23:50

Já jsem u císaře partnera nemela ale my to měli trošku jiný, měla jsem akutní císař v plny narkoze a k tomu ho nepustili… pustili ho na šestinedeli když mala byla v inkubátoru tam s ní byl pry strašně dlouho… dodnes mi je líto že jsem malou nemohla mít v náruči hned po narození ale až druhy den :,( držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
26.10.13 23:52

Rodila jsem planovanym cs pro KP pred dvema lety v Motole. Cisar jsem mela planovany na 39+0, ale maly se rozhodl, ze chce ven o den drive. Partner u porodu je za oknem, kde na tebe kouka a pak jde s malym, ale ten muj to nestihl z prace pres Prahu, protoze jsem byla na stole snad do pul hodiny :lol: Mela jsem spinal a bylo to super, hned jsem maleho slysela i videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
27.10.13 00:02

@Barusak78 ja tenkrat mela u CS plnou narkozu. Nemela jsem odvahu to tam vse poslouchat a sledovat. Chtela bych taky ted byt pri vedomi, ale epidural do patere teda uz nechci. U normalniho porodu mi to pichali a byl to hnus.Oni davaj i neco jineho lokalniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.10.13 06:46

@horkam dávají to do páteře, ale před tím ti to umrtví, než to napíchnou, není to cítit jen takový zvláštní pocit ale bolest se tomu říkat nedá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
28.10.13 14:42

@horkam Ja jsem mela spinal, to se picha myslim truchu vyse nez epidural. Mezi lopatky, jak je spoj od podprsenky cca. Epidural je myslim niz, ale rozdil v chemii nevim :D Ale nebolelo to tedy vubec. Jen ten pocit, ze vidis pak svoje nohy, ale necitis je a nemuzes s nima hybat bxl takivy zvlastni. Ale do vecera uz to bylo v pohode ( porodila jsem v 11 dopoledne). A ja neslysela nic, zadne nastroje nebo tak, az pak plac maleho :* A nevidis vubec nic, mas pred sebou plentu, nad prsama. A maly byl venku asi za 5 minut a pak 40minut sijou bricho a tak me anesteziolozka trosku prispala, aby mi to rychleji uteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.10.13 14:52

@Barusak78 no já myslela že taky nic neuvidím díky plentě, ale jelikož jsou na sále ploché lampy tak při zadívání to bylo vidět jako odraz právě v tom světle :mrgreen: takže nedoporučuju koukat na lampy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
28.10.13 14:56
@Boudice23 píše:
@Barusak78 no já myslela že taky nic neuvidím díky plentě, ale jelikož jsou na sále ploché lampy tak při zadívání to bylo vidět jako odraz právě v tom světle :mrgreen: takže nedoporučuju koukat na lampy :P

8o to bych jim tam vleze omdlela :lol: Ja se radeji ani nedivala na to okno, abych nahodou neco odrazem nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.10.13 15:00

@Barusak78 když kam má člověk pořád koukat, před sebou plentu, nahoře světla, vedle byl vidět sál kde zrovan taky operovali :mrgreen: :mrgreen: no párkrát mi tam oči zabloudily :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
28.10.13 16:34

Ja mela tu celkovou tenkrat. A byla jsem za ni rada. Radeji si necham zase celkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí