Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
mám doma skoro dvouletou slečnu a ted jsem se dozvěděla, že čekáme dalšího prcka:) kdo se ke mě přidá aby jsme si mohli sdělovat info o našem těhulkování
budu se na Vás těšit
Ahojky, taky se snažíme, ale ještě týden musím počkat jestli to vyšlo a i tak budu mít TP na červen, to jsi se asi někde přepočítala ne? ![]()
Ahoj, ja mam take termin v cervnu 2016, podle PM 15.6. Jen se jeste bojim radovat, v cernu jsem potratila na 6.tt a koncem srpna zas zamlkle tehotestvi, no a ted jsem zase v tom. Tak snad do tretice… jinak uz mam 2 holky, 5 a 3 roky. Ted by si manzel pral klucinu.
@eliz2010 jee ahoj tak to si to teda mela tezky v posledni dobe tak ted to snad uz urco vyjde
a kdy jdes na dalsi kontrolu?
Na prvni kontrolu a potvrzeni tehotenstvi jdu az 9.11., prehlasuji se k jinemu lekari, stavajici nema ultrazvuk, driv me vsak nevezme. Naposled jsem byla cca tyden pred pocetim, ted jsem vlastne jeste v sestinedeli po zt. Kdy ty? A co si prejete…holcicku, kluka? A samozrejme preji hodne zdravicka a bezproblemovy prubeh tehotenstvi i nasledne porod.
Majko, drzim palecky, at ti za tyden vyjdou krasne dve carky.
@eliz2010 jéé děkuji, já moc doufám, ale nechci se ani těšit. Vyšlo by nám to na poprvé a to bych byla tady asi exemplář
A mám vás tady v merku, jak objevím // jsem tu jak na koni
zatím vám to tu nechci plevelit ![]()
@majka 4 ahoj určo by si exemplář nebyla ptz já jsu podruhé těhu a to vždycky napoprvé
a ted sme se ani moc nesnažili
dnes jdu na kontrolu tak su zvedeva co mi reknou…
Ahoj holky, tak se taky přidávám. Mě to vychází na 12.6., tak doufám, že bude vše ok. Taky mám za sebou SP (to je hnus, kolik z nás to muselo zažít…) a k lékaři se chystám až tak za 2 týdny, ať nestresuju z toho, že nejde nic vidět. Tak jak jste na tom?
A jen tak mimochodem, obě těhotenství byly taky napoprvé
Že by znamení? ![]()
@Mufla ahoj ta já byla dnes na kontrole a jdu za tři týdny…TP mám cca kolem 5 června zatím
a jsem cca 6+1 týden
miminko už nám ukázalo i trošku srdíčko takže nádhera ![]()