Těhulky TP červen 2016

2447
3.10.15 20:34

Těhulky TP červen 2016

Ahoj holky :-)
Zakládám tuhle diskusi pro čerstvé těhulky :-)
Doufám, že se nás tu sejde co nejvíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2325
3.10.15 20:40

@_one_name_ Ahoj,gratuluju :kytka: není to tak dlouho co jsem našla na testu dvě čárky, dnes jsem 5+1tt je to strašně brzy a modlím se at je všechno v pořádku. Na miminko jsme čekali dlouho a ve snu by mě nenapadlo že se povede právě ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.10.15 20:41

Přidávám se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
3.10.15 20:44

@Zupa Ahoj :mavam: Také gratuluju :-) Já jsem dnes 4+5tt. Takže také úplný začátek a bojím se. Tenhle měsíc jsem to nečekala vůbec. Byla jsem v nemocnici na kapačkách se skříplým nervem. Tak se bojím, aby to nějak neublížilo miminku :-(

@andys3 Ahojky :-) Vítej :-) :mavam:

Jsem ráda, že jste se holky hned chytly :-) Aspoň mám s kým povídat. Kdy chcete jít Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.10.15 20:47

Přítel by byl nejradši kdybych šla hned, ale dneska jsem 4+4tt tak se chci příští týden objednat a ukázat se tam ke konci října ať už pěkně vidím jak bije srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
3.10.15 20:49

@andys3:) To jsi jen o den míň než já… Takže poslední MS byla 30.8.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.10.15 20:50

Nee 1.9. :-) jsem od tebe o den míň tak jsem ji měla o den později než ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.10.15 20:50

@_one_name_ Já to právě taky nečekala, byli jsem psychicky dost na dně, 10 dní před otěhotněním mi zemřela mamka, tak si ted říkám, že mi miminko seslala ona :srdce: My se snažili přes tři roky takže ten strach je ohromný.
Já už u doktora byla, chtěl abych přišla hned, ale nebylo ještě nic vidět, tak mám přijít ve středu 7.10. srdíčko sice ještě asi neuvidím, ale těším se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
3.10.15 20:58

@andys3 Jsem trubka, neumím počítat :-D

@Zupa Ježiši :-( To mě moc mrzí. Upřímnou soustrast :-(
To jste se snažili dlouho ty jo. My 5 měsíců a přišlo mi to jako věčnost.
Taky tak nějak doufám, že mi doktorka řekne, ať přijdu hned v úterý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.10.15 21:04

Já kdybych mohla tak tam jdu hned, kdyby nešlo vidět srdíčko tak to nějak oželím, ale chtěla bych ať už tam jde aspoň něco vidět ať můžu mít fotečku :) jelikož přítel tomu ještě pořád nemůže nějak uvěřit ( do teď měl téměř nulovou šanci mít děti).. je to pro nás zázrak :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.10.15 21:04

@_one_name_ Děkuju taky mě to mrzí, ale tohle mě nakoplo dál. Zatím jsme to s přítelem řekly jen mojí sestře, je strašně těžké to držet v tajnosti :mrgreen: po kontrole příští týden to chci říct i tatkovi a bráchovi s manželkou a ostatním asi až kolem vánoc :mrgreen:

Jak vám jinak holky je, mě bolí děsně prsa, ze schodů si je musím držet jinak bych se bolestí zbláznila :mrgreen: a občas bolest v podbřišku, ale prý je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.10.15 21:07

Já bych pořád jen spala, jsem ze všeho hned unavená, pořád se mi motá hlava a nevím co dřív sníst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
3.10.15 21:09

@Zupa Já to řekla zatím jen mojí mamce, jinak nikomu. Taky si to chceme nechat jako dáreček k Vánocům :-) Tak doufám, že se nic nezkazí :-(

Mě asi nic není. Občas mi přijde, jak kdyby mě něco tlačilo v podbřišku. A dneska jsem první den dost unavená. Je mi občas divně od žaludku, ale to si myslím, že je vsugerovaný… Tak nevím :-D
Prsa necítím vůbec. Mám je teda normálně dost velká, takže tam se ani nějaká změna jen tak neprojeví.

Čekáš první? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.10.15 21:10

Holky a máte nějaké vitamíny, nebo plánujete něco? Já si dneska koupila kyselinu listovou a jím grepy prý jsou dobré pro zdravý vývoj plodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.10.15 21:12

@_one_name_ My čekáme první, ale přítel už má dva kluky z předchozích vztahů (10 a 3roky) tak tajně doufám v holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí