Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Zakládám tuhle diskusi pro čerstvé těhulky ![]()
Doufám, že se nás tu sejde co nejvíc ![]()
@_one_name_ Ahoj,gratuluju
není to tak dlouho co jsem našla na testu dvě čárky, dnes jsem 5+1tt je to strašně brzy a modlím se at je všechno v pořádku. Na miminko jsme čekali dlouho a ve snu by mě nenapadlo že se povede právě ted.
@Zupa Ahoj
Také gratuluju
Já jsem dnes 4+5tt. Takže také úplný začátek a bojím se. Tenhle měsíc jsem to nečekala vůbec. Byla jsem v nemocnici na kapačkách se skříplým nervem. Tak se bojím, aby to nějak neublížilo miminku ![]()
@andys3 Ahojky
Vítej
![]()
Jsem ráda, že jste se holky hned chytly
Aspoň mám s kým povídat. Kdy chcete jít Dr?
Přítel by byl nejradši kdybych šla hned, ale dneska jsem 4+4tt tak se chci příští týden objednat a ukázat se tam ke konci října ať už pěkně vidím jak bije srdíčko ![]()
@andys3 Jé
To jsi jen o den míň než já… Takže poslední MS byla 30.8.?
Nee 1.9.
jsem od tebe o den míň tak jsem ji měla o den později než ty ![]()
@_one_name_ Já to právě taky nečekala, byli jsem psychicky dost na dně, 10 dní před otěhotněním mi zemřela mamka, tak si ted říkám, že mi miminko seslala ona
My se snažili přes tři roky takže ten strach je ohromný.
Já už u doktora byla, chtěl abych přišla hned, ale nebylo ještě nic vidět, tak mám přijít ve středu 7.10. srdíčko sice ještě asi neuvidím, ale těším se ![]()
@andys3 Jsem trubka, neumím počítat ![]()
@Zupa Ježiši
To mě moc mrzí. Upřímnou soustrast ![]()
To jste se snažili dlouho ty jo. My 5 měsíců a přišlo mi to jako věčnost.
Taky tak nějak doufám, že mi doktorka řekne, ať přijdu hned v úterý ![]()
Já kdybych mohla tak tam jdu hned, kdyby nešlo vidět srdíčko tak to nějak oželím, ale chtěla bych ať už tam jde aspoň něco vidět ať můžu mít fotečku
jelikož přítel tomu ještě pořád nemůže nějak uvěřit ( do teď měl téměř nulovou šanci mít děti).. je to pro nás zázrak
![]()
@_one_name_ Děkuju taky mě to mrzí, ale tohle mě nakoplo dál. Zatím jsme to s přítelem řekly jen mojí sestře, je strašně těžké to držet v tajnosti
po kontrole příští týden to chci říct i tatkovi a bráchovi s manželkou a ostatním asi až kolem vánoc ![]()
Jak vám jinak holky je, mě bolí děsně prsa, ze schodů si je musím držet jinak bych se bolestí zbláznila
a občas bolest v podbřišku, ale prý je to normální.
Já bych pořád jen spala, jsem ze všeho hned unavená, pořád se mi motá hlava a nevím co dřív sníst ![]()
@Zupa Já to řekla zatím jen mojí mamce, jinak nikomu. Taky si to chceme nechat jako dáreček k Vánocům
Tak doufám, že se nic nezkazí ![]()
Mě asi nic není. Občas mi přijde, jak kdyby mě něco tlačilo v podbřišku. A dneska jsem první den dost unavená. Je mi občas divně od žaludku, ale to si myslím, že je vsugerovaný… Tak nevím ![]()
Prsa necítím vůbec. Mám je teda normálně dost velká, takže tam se ani nějaká změna jen tak neprojeví.
Čekáš první? ![]()
Holky a máte nějaké vitamíny, nebo plánujete něco? Já si dneska koupila kyselinu listovou a jím grepy prý jsou dobré pro zdravý vývoj plodu ![]()
@_one_name_ My čekáme první, ale přítel už má dva kluky z předchozích vztahů (10 a 3roky) tak tajně doufám v holčičku ![]()