Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla jak plačka, když jsem čekala dceru. To jsem brečela i u reklamy na Niveu.
U kluka jsem naopak byla „tvrďák“ a teď to vypadá podobně…
Tak abych taky o sobě něco napsala
je mi 25, tohle je druhé těhotenství, snažili jsme se stejně jako u prvního pět měsíců. Na kontrolu jdu 27. ![]()
Ahoj mám také termín červen příští rok. Nějaká z vás z Prahy a okolí?
Ahoj holky sice jsem tu asi brzy, protože těhotenství nemám potvrzené lékařem, ale poslední pozitivní test byl v pondělí, MS nedorazila, tak doufám, že bude vše ok. V úterý se chystám na gyndu ![]()
@saramo Jé tak to jdeme na kontrolu stejně, strašně se na to těším a zároven mám hrozný strach jestli bude všechno v pořádku budu už 8+4tt, tak doufám že si pak oddechnu ![]()
Já mám do kontroly ještě 13 dniiiiiii
kdo to má vydržet
a příští týden mam v práci dost narocny, tak snad mi nebude zle a uteče to ![]()
@dendule4 ja taky nemam jeste potvrzene a furt nejak odkladam
. vecer si reknu ze jo a druhej den, ze jeste pockam. stejne by tam nebylo nic moc videt a tak se vnitrne presvedcuju, ze pujdu az kolem 10.-12. tydne. s prvni jsem byla poprve ve 13.tt ![]()
no nevim jestli me hormony nakonec prekecaj. navic hledam novou gynekolozku, ktera bude tak nejak aspon na trosku stejne vlne jako ja… ![]()
@mrs.gendy ty bláho, tak to jsi dobrá, tak dlouho bych nevydržela
![]()
@Zupa tak ja v tu dobu byla zrovna na mesic a pul v zahranici, takze mi nic jineho nezbejvalo.ale doktorka se prijemne lekla, ze uz to bylo takove velke
![]()
Já mám potvrzeno taky jen z testů a chystam se nejdříve za 14 dni a možná taky pockam ještě déle.
Ja brecela i u Jak dostat tatinka do polepsovny…je to hrozny. pripadam si jak ubulena hysterka. jinak teda. tohle tehotenstvi je uplne jine…krom pozitivniho testu, obcasnyho pichnuti vubec netusim o nejaky cocce uvnitr me.