Poradna duly
Jana Čurdová
@kalinka1 Myslím, že všechny rády odpovíme
Klidně se ptej ![]()
Mě je 23
Na kontrolu jdeme stejně ![]()
Semtěš je kousek, to je pravda
A Ty bydlíš jinak taky někde poblíž? ![]()
Tedaa chvíli tu nejsem a tolik vás tu přibylo… tak vítejte mezi námi těhulky
![]()
Teda večer mi bylo dneska fakt divne
tlačilo me břicho, bolela hlava, zvedal se mi žaludek. Bleee ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak včera semnou poprvé zacvičily hormony
Večer jsem se dívala na Vítejte doma (Nevím, jestli znáte. Staví nové domy nemocným lidem). Byl tam nemocný chlapeček. Tak mě to rozbilo, že jsem začla brečet jako želva, nemohla přestat. Nakonec jsme to museli přepnout. Hrozně jsem se lekla představy, že bych taky mohla mít takhle nemocné dítě ![]()
@_one_name_ já u Vítej doma brečím už pět let
je to prostě vždycky hrozně dojemné.
@Lucinka_sf To já brečela vždycky jen na začátku a chvilku. Nebo pak na konci. Ale teď celou dobu
Pokaždé, když jsem viděla toho chlapečka ![]()
@kalinka1 Tak to už je docela dálka ![]()
Hezké dopoledne ![]()
Koukám, že se tady objevily na nové tváře ![]()
Takže něco o mně: Je mi 30, tohle je moje 3.těhotenství, děti mám z předchozího vztahu 4 a 7let, teď čekáme mimčo s přítelem, se kterým jsme opravdu chvíli, těhotenství bylo neplánované a celé je to vlastně „haluz“…
A aktuálně řešíme sestěhování, bydlím sama s dětmi…
@_one_name_ musíš koukat na to, co ti dělá dobře
já už třeba několik let nekoukám na televizní noviny. ono se chodí špatně spát s myšlenkama na okradené babičky, tragické dopravní nehody, okrádající politiky a přírodní katastrofou zmítané země. takže to nesleduju, vůbec mi to nechybí. občas jsem za exota, když nevím kdo je politik ABC
a žiju. důležité zprávy si vás stejně najdou a víc nepotřebuji. takže večerníčky, pohádky a plakat můžeme nad tím jak to všechno dobře dopadlo ![]()
@Lucinka_sf Já dneska nemám daleko brečet i kvůli tomu, že nemůžu vyprat povelečení, co jsem prala. Neuschlo by mi ![]()
já se rozbrečela předevčírem v práci. kvůli takové kravině! ale nešlo to jinak
naštěstí až po tom, co šéf odešel
prostě hormony ![]()
Ahoj maminky, rada bych se k vam pridala a zaroven vas pozvala do zatim otevrene skupiny https://www.emimino.cz/…orod-062016/
zitra si budu volat k doktorovi. nejak mi zvedavost neda, tak chci videt aspon to srdicko. jinak je to nase druhe ditko a podle ms mam termin 1.6.2015 drzim vsem palce at proplujeme temi zbyvajicimi mesici hlavne zdrave a at se nas mimca drzi